Lexlaw Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden over de dienstverlening Ik heb onlangs gebruikgemaakt van de diensten van deze advocaat en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendeli... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rijbewijs werd ingevorderd ivm te hard rijden. Geen recidive. Vrijwel direct met Lexlawyers gebeld, na prettig gesprek waarin de kans op slagen reeel werd geacht, opdracht gegeven om “verzoek tot t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vrijdag avond rijbewijs ingevorderd. Op de zaterdag gevens achter gelaten op de site van Lexlaw en op de zondag hebben ze ons gebeld. Op de dinsdag het klaagschrift klaar en ingediend een week later h... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pakken het snel, maken realistische kansberekening voor je en gaan dan aan de slag. Leverde uiteindelijk een resultaat op waar ik gegeven de omstandigheden (waar Lex Lawyers ook niets aan kon doen) b... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Lexlaw is een gerenommeerd juristenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in verkeersrecht. Binnen dat rechtsgebied helpen wij cliënten om een ingevorderd rijbewijs terug te krijgen. Ons team van deskundige en ervaren juristen begrijpt als geen ander hoe belangrijk het hebben van een rijbewijs voor u is en hoe ingrijpend het kan zijn als u dit rijbewijs plotseling kwijtraakt door een invordering. Wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd vanwege snelheid of alcohol, kan dit grote gevolgen hebben voor uw dagelijks leven en uw werk. Onze juristen begrijpen dat een snelle en krachtige reactie van groot belang is bij een ingevorderd rijbewijs. Daarom streven we er altijd naar dat we binnen 24 uur na uw eerste contact met ons kantoor, een klaagschrift en verzoekschrift indienen. Op die manier zetten we alles in gang om uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. We zijn bekend met de juiste procedures en weten precies welke stappen we moeten nemen om uw kansen op succes te vergroten. Onze deskundige juristen zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in het verkeersrecht en weten precies wat ze moeten doen om u te helpen bij een ingevorderd rijbewijs. We staan u bij gedurende het hele proces en geven u advies en ondersteuning op maat, zodat u de best mogelijke kans heeft om uw rijbewijs terug te krijgen. Verder werken wij met zeer aantrekkelijke tarieven: vaste prijzen in plaats van uurtje-factuurtje. Dat scheelt u flink in de portemonnee, terwijl onze juristen dezelfde universitaire opleiding hebben genoten. Als uw rijbewijs is ingevorderd, neem dan contact op met Lexlaw voor deskundige hulp. Wij begrijpen hoe belangrijk uw rijbewijs voor u is en wij zorgen er voor dat u zo snel mogelijk weer achter het stuur kan.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De beste advocaat die ik in mijn leven…

De beste advocaat die ik in mijn leven heb gezien. In minder dan 2 dagen heb ik mijn rijbewijs terug. Ik ben nog steeds geschokt dat ik binnen 2 dagen al 5 maanden zonder rijbewijs had moeten zitten, maar ik heb mijn rijbewijs wel gekregen. terug in minder dan twee dagen.

16. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er werd snel actie ondernomen

Er werd snel actie ondernomen . Alles werd mij duidelijk uitgelegd en het contact was persoonlijk het was gelijktijd voor actie en er werd niet getreuzeld. De zelfde dat dat het klaagschrift ingediend werd is er gelijk besloten dat ik mijn rijbewijs terug krijg .
Lexlaw super bedankt

2. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een super bedrijf en betrouwbaar

Echt een super bedrijf. Vorige week gebeld met het verhaal dat mijn rijbewijs ingevorderd is en dat ik hem snel nodig heb voor werk. Na alles uitgelegd te hebben via de telefoon. Moest ik een formulier invullen en alle bewijzen meesturen voor het klaagschrift. Na een paar dagen was het klaagschrift klaar. Het klaagschrift maandag ochtend verstuurd en in de middag kreeg ik al antwoord dat ik mijn rijbewijs terug krijg. Dat is pas services. Complimenten. Ik raad dit bedrijf echt aan.

30. September 2024

Rijbewijs ingevorderd

Dit gaat specifiek over de "Rijbewijs ingevorderd" dienst.
Ik ben ook zeer goed geholpen. Op vrijdagochtend gebeld en intake gedaan. Na het aanleveren van alle stukken had ik op maandag een zeer uitgebreid klaagschrift gekregen die ik zelf nooit had kunnen schrijven. En het blijkt dat deze ook zeer effectief is geweest, de volgende dag rijbewijs weer terug.
Zij hebben voor mij zowel het klaagschrift als verzoekschrift ingediend, waardoor je zelf niet hoeft uit te zoeken wat precies waar naar toe moet.

27. September 2024

Rijbewijs snel weer terug

Echt een super bedrijf ik werd gelijk goed geholpen.
De advocaat die ik gesproken had was zeer vriendelijk en duidelijk en kundig in zijn vak.
Nadat het klaagschrift ingediend werd had ik binnen een week mijn rijbewijs terug.

11. September 2024
Lexlaw-Logo

Antwort von Lexlaw

Goedemorgen, dank voor deze mooie review! U bent geholpen door mr. Van Dijck, een ervaren verkeersrechtjurist. Veel rijplezier toegewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Direct inschakelen! Fantastische advocaten!

Fantastisch geholpen door de zeer kundige, adequate en professionele advocaten van Lex Lawyers. Nadat mijn rijbewijs werd ingenomen, twijfelde ik of ik zelf een klaagschrift zou indienen. Na vrijblijvend telefonisch consult, heb ik Lex Lawyers opdracht gegeven en zij zijn met spoed aan de slag gegaan. Binnen 24 uur kreeg ik mijn rijbewijs per post terug. Grote opluchting! Geen onverwachte kosten, snelle afhandeling en kennis van zaken. Absolute aanrader, direct bellen is mijn advies!

4. September 2024

RIJBEWIJS TERUG GEKREGEN BINNEN 24 uur

Ik heb mijn rijbewijs van het Openbaar Ministerie binnen 24 uur teruggekregen via Lex Lawyers. Ze hebben alles echt goed geregeld, de juiste onderbouwing gegeven en ik was er echt blij mee. ❤️👍🏻👍🏻

Met hartelijke dank,

R. Mahmood
Amsterdam

20. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanraden / fijn en goed advies/hulp.

Aanraden / fijn en goed advies/hulp.

Ik was mijn rijbewijs kwijtgeraakt door de hard rijden (100km) te hard. Lex Lawyers heeft mij super fijn geadviseerd, gerust gesteld, meegedacht en geholpen met het klaagschrift. Door zowel het klaagschrift en mede door het crisiswerk wat ik doe heb ik mijn rijbewijs na 2 weken en 1 dag terug gekregen.
Via de mail zijn ze goed bereikbaar en duidelijk in taal.
Nogmaals bedankt.

6. August 2024

Snel rijbewijs terug

Hierbij wil ik graag mijn zeer positieve ervaring delen mbt Lex Lawyers / dhr. Van Dijck.
Mijn rijbewijs was mij ontnomen op 28 mei jl, hierdoor was ik genoodzaakt dmv werk en privé om een goede advocaat/jurist te vinden die mij kon helpen zsm mijn rijbewijs terug te krijgen. Hierbij kwam ik bij Lex Lawyers uit. Men stelde mij erg professioneel gerust! En dit niet met loze woorden of verkooppraat… maar wat men voorspelde kwam uit! En sneller!
28 mei jl ben ik het kwijtgeraakt dmv snelheid, 4 juni / vandaag had ik mijn rijbewijs weer in de brievenbus!! Er stond mbt de snelheidsovertreding 2 maand ontzegging, en had het weer in 6 dagen terug!
Hierbij wil ik dan ook Lex Lawyers en met name dhr. Van Dijck heel erg bedanken voor hun vakkundig, professioneel, snel en geruststellend handelen.
Dus is je rijbewijs ontnomen door de politie en wil je dit zsm terug?… neem dan contact op met Lex Lawyers / dhr. Van Dijck! Een oprechte aanrader!!

4. Juni 2024

Snel en kundig advies

Snel en kundig advies. Keurig geholpen met het eerder terug krijgen van mijn rijbewijs. Goed te bereiken en fijne telefonische gesprekken. (3 maanden eerder dan verwacht mijn rijbewijs terug.)

23. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Normaal gesproken is alles dicht

Normaal gesproken is alles dicht in het weekend en feestdagen. Behalve Lexlawers. Met een feestdag gebeld, alle benodigde stukken de volgende dag ingeleverd en zaterdagavond 2100 het concept ontvangen en na goedkeuring van mij, verzonden.

Maandagmiddag 1200 een mailtje vd rechtbank dat ik het rijbewijs, na overleg met OVJ teruggestuurd kreeg.
Bedankt Lexlawers!

9. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer doen dan dat ze beloven. Zeer tevreden.

Na kantoortijd, heb ik een bericht naar Lexlawyers verstuurd. Diezelfde avond heb ik meerdere berichten teruggekregen. Beloofd was, dat ze mij terugbelde, de volgende dag. Inderdaad, belde ze mij direct, de volgende ochtend. Ik heb een hoop vragen gekregen, deze beantwoord. Ze hebben een hele mooie brief verstuurd en hierdoor heb ik eerder mijn rijbewijs teruggekregen. De kosten zijn transparant. Het mooiste wat ik vind, is dat ze bijzonder snel reageren, op elk bericht van mij.

1. Mai 2024

Tevreden klant

Door het advies van de heer van Dijck van LexLawyers kon ik mij zelf met positief gevolg redden in een rijbewijs zaak.
Waarvoor ontzettend bedankt.

19. April 2024

Rijbewijs

16 maart rijbewijs ingevoerd als beginner bestuurder. Zou mijn rijbewijs kwijt zijn tot juli, maar vandaag terug gekregen dankzij het klaagschrift.

Super bedankt !!

11. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr