KØB & LEJ DIREKTE Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

1. Haushaltsgerätevermietung
  2. Elektronik-Verleih

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Du kan leje dine hvidevarer hos os, og dermed slippe for at tænke på ekstraregninger. Vi har montører i hele Danmark, så du hurtigt kan få leveret, monteret og få service på dine hvidevarer - alt inkluderet i prisen.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Alt som det skal være

Alt som det skal være.
Har lejet vaskemaskine og tørretumbler uden problemer og med god service både fra montør og fra kontor. Så alt i alt er jeg super glad og tilfreds.

12. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

der er fleregange blevet gjort …

der er fleregange blevet gjort opmærksom på at så frem at der ikke bliver hævet på pbs konto over længere tid tager banken/ bankerne dette som der ikke er bevægelse på konto og der med lukke ned for denne ind der sker nye indbetalinger via Giro og der med renter dette er nu femte gang der gøres opmærksom på de her ting Med andre ord de har lidt svært ved holde rede i deres kunde kartoteket der nogle Fjolser der ikke kan læse en bog

26. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil købe det tv jeg lejer.

Jeg har gennem en uge forsøgt at få oplyst dagspris på det tv jeg lejer, og på at få oplyst kontonummer, så jeg kan komme af med nogen penge. Jeg vil købe tvet. Men ingen reaktion. Det er som med andre af den slags firmaer. De vil åbenbart ikke ud af deres guldrandede lejekontrakter.

18. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne ros dette firma havde…

Jeg vil gerne ros dette firma havde lejet 2 maskine til UG og efter 1 år skulle jeg ikke bruge dem mere.
Skriver til dem og for at vide intet problem eneste - er man skal betale for at få det hentede.

Har ellers intet at klage over maskiner virkede super fint

Jeg kan kun anbefale 💥💥💥💥💥

14. Februar 2022

Der var engang....

Sådan begynder et eventyr og sådan var det også at være kunde hos Lejdirekte.dk
Altså dengang kunden var i højsædet og service, var kendetegnet for firmaet.
Det er totalt ændret i hele firmaet :-(
Jeg har været kunde i rigtig mange år og har altid oplevet en fantastisk behandling.
Men så var min tørretumbler stået af, jeg ringede og bad om en ny. Men det var helt anderledes end ellers.
Jeg måtte rykke flere gange og fik en sludder for en sladder hver gang. Endelig lykkes det at finde ud af om maskinen var kommet hjem, det var den, men nu var der ikke tid til at komme og sætte den op :-(
Så jeg sagde jeg ikke ville betale for den tid, jeg ikke havde haft en maskine. Det blev til 16 dage, men jeg skulle endelig ringe inden d 23, hvis de skulle trække beløbet fra i denne måned. Jeg ringede d.13 og fortalte at jeg havde fået besked om at de ville sætte maskinen op d 25. Men selvfølgelig kan man næsten sige er der ikke fratrukket så meget som en rød reje :-(
Da jeg endelig fik maskinen opsat, havde montøren så travlt, at han næsten løb ud af døren.
Det kan jeg sagtens forstå, en professionel montør ville jo have vendt lågen rigtig, for lågen kan nemlig vendes, har jeg fået oplyst fra producenten.
Jeg gik ud fra deres administrerende direktør gerne ville høre lidt om, hvordan man behandler en kunde der har været trofast i mange år, men nej det har heller ingen interesse.
Hvor må det være trist at sidde som grundlægger af sådan en god virksomhed og se hvordan den bliver
dårligere og dårligere.
Jeg er selvfølgelig spændt på om min opkrævning bliver mindre i næste måned.?????
Jeg har nemlig lært at firmaet er totalt ligeglade med kunderne, de er da kun til besvær.

Som det sig hør og bør, vil jeg gerne komme med en update.
Jeg kontaktede Thomas og fik en rigtig god snak med ham. Og han lovede at jeg hurtigst mulig ville høre fra dem, så min låge kunne blive vendt.
Allerede næste morgen blev jeg kontaktet og nu er lågen vendt, så jeg kan bruge min tørretumbler, uden at slå hovedet op i døren hele tiden.
Hvilket jo var det halve af problemet.
Jeg er forsat kunde hos Lej Direkt og takker Thomas for en super seriøs håndtering.

29. August 2021

Kære Rita.

Det er trist læsning og det ærgrer mig oprigtigt at du har haft den oplevelse med os - det er ikke godt nok!

Jeg kan bekræfte at din næste opkrævning bliver mindre, ganske som du allerede har aftalt med bogholderiet.

Jeg er desværre ikke bekendt med at du har forsøgt at kontakte mig?
Har du stadig brug for at tale med mig, er du velkommen til at kontakte mig på
tlf: 3151 7939 eller på mail: thomas@ahs.dk

Thomas

Total ligeglad med kunderne

Jeg har bestilt vaskemaskine og tørretumbler for 5 uger siden. Jeg har stadig ikke fået det. Har snakket med dem mange gange. De er total ligeglade med kunderne.

26. August 2021

Puha Rikke.
Det var ikke den bedste oplevelse du giver udtryk for her..
Vi er ikke totalt ligeglade med vores kunder.
Kommunikation er en svær størrelse og fejl kan ske.
Det beklager jeg meget. Og jeg kan forstå at der allerede er aftalt en kompensation.

Har du brug for at uddybe din anmeldelse, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på thomas@ahs.dk

Thomas

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mere venlig og menneskelig kundeservice…

Mere venlig og menneskelig kundeservice og behandling skal man lede længe efter. Tusind tak til jer, og især Tina som måtte lægge ører til.

20. Mai 2020

Hej Rita

Tusind tak for din gode anmeldelse af Tina fra vores kundeservice.

Jeg er meget glad for at høre, at du har haft en god oplevelse og fået en god snak med hende.

Peter

Upåklagelig service

Har for 2. gang i de efterhånden en del år jeg har været kunde, fået skiftet vaskemaskine, fordi den var holdt op med at virke (efter en del år), nemt og bekvemt.
Billigere end hvis jeg selv skulle have købt lignende maskiner kontant og fået dem serviceret eller købt nye.
Upåklagelig service.
Kan se nogle oplever problemer ifm. opsigelse? Har ikke været aktuelt, og ift. hvad jeg har oplevet indtil nu, kan det kun anbefales.

19. Dezember 2017

Hej Klaus

Mange tak for den fine anmeldelse.

Peter

Tumpe-dumt opsigelsesritual

Jeg overtog lejen af en opvaskemaskine fra den forrige lejer af den lejlighed jeg bor i. Da jeg vil opsige den, blandt andet fordi det viser sig at være en virkelig dårlig maskine, skal jeg pludselig igennem en utroligt masse trin. Først forsøger min ekskæreste, der står som den egentlige lejer af maskinen, at ringe til dem for at opsige den. Han får af vide at han skal sende dem en mail. Da jeg sender dem en mail med en skriftlig opsigelse, bliver jeg i de efterfølgende mange dage kimet ned i det tidsrum hvor folk normalt arbejder. Da jeg endelig får tid til at ringe tilbage til dem, viser det sig at være en fuldstændig ligegyldig samtale, som blot går ud på at fortælle mig at nu skal EN ANDEN PERSON gudhjælpemig også ringe til mig, hvorefter jeg skal betale dem et afhentningsgebyr på deres hysterisk overpriced, ubrugelige maskine.
Jeg vil stærkt fraråde enhver at benytte sig af lejdirektes u-service. Det er dyrt og besværligt.

22. März 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig gode produkter og fantastisk service.

Nu har vi lejet en del år igennem Lej direkte.
Vi startede med en vaskesølje, d.v.s. en vaskemaskine og en kondens tørretumbler, samt en opvaskemaskine.

Vi har haft skiftet vaskesøjlen ud uden problemer.

Da vi sidst fik skiftet opvaskemaskinen, fik vi osse skiftet vaskemaskinen, endnu en gang, uden problemer.

Nu har vi så fået tilføjet en skabsfryser med 3 skuffer og lejer ialt 4 maskiner nu.

Vi kan ikke anbefale Lej direkte nok.

Fantastisk god service, både fra Lej direkte, men osse fra deres chauffører / monterer.

Vi regner med, at være kunder mange år fremover, netop på grund af det gode samarbejde, der er mellem Lej direkte og os som kunder.

Lej direkte har vores varmeste anbefaling.

8. Dezember 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

når man opsiger sin lejekontrakt

Der kan gå op til 6 uger før de vil hente det man lejer,
men de vil godt have de 250 kr hurtig som det koster at hente en vaskemaskine, så brug IKKE køb og lej.
Ps. jeg sage at jeg også ville have leje af mit rum, for de 6 uger den stod der, men det ville de ikke betale mig

4. September 2015

usand markedsføring

De reklamere med fri levering, fri opsætning, fri osv. Men når man så kontakter dem er der lige 299kr i KONTANT betaling til montør i "oprettelsesgebyr" og 250kr i afhentningsgebyr ved afslutning af lejemål...
Så nej tak, ellers tak.

17. Juli 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alt fungerer og service er fin.

Har tørretumbler og vaskemaskine til leje gennem lejdirekte, da det fungerer bedst i min lejelejlighed - to gange har jeg ringet akut til dem med problemer med produktet og hver gang er de dukket op hurtigt og uden beregning.

Fungerer upåklageligt - og deres service er blevet bedre (og åbningstider) udvidet i det seneste år, så det er super!

6. März 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig Service

For ca 6 år har jeg haft lejet hvidevarer hos lejdirekte.dk i 2 år hvor alt var helt i top og de ville have fået 5 ud af 5

Men nu vil man så leje hos dem igen men det kan man ikke fordi man i mellemtiden er kommet i RKI, og det kan jeg ikke forstå nu hvor man har været en trofast kunde hos dem og altid har betalt til tiden.

På hjemmesiden oplyser de intet om at man ikke kan leje hos dem hvis man er registreret i RKI og det synes jeg er total dårlig service for man ringer til dem i god tro men bliver bare skuffet.

Hilsen

Den Trofaste Kunde

7. Juli 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr