Een aantal riemen besteld bij lederenriemen.nl. De service is wanneer je een riem wilt retourneren erg slecht. Op de website staat dat de retourprocedure. Je dient te mailen naar het info e-mailadres... Mehr ansehen
Dit is echt een belachelijke webwinkel, met veel onduidelijkheden in haar online marketing en verrekening. De prijzen kloppen niet. Hier koop ik nooit meer iets.. Echt schandalig, dit is niet te ver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op zichzelf een goede leveringservaring tegen een goede prijs. Echter toen ik de 5 schoenspanners in mijn schoenen probeerden bleek de maat niet te kloppen. Ik heb 40/41 besteld en in mijn maat 41 s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
LederenRiemen heeft een uitgebreid assortiment van herenriemen, schoenverzorging, schoenspanners, snowsteps en nog veel meer. Wij leveren veel producten direct uit eigen voorraad. Wij voeren het kwaliteitsmerk Collonil 1909 voor onze schoenverzorging en onze riemen zijn grotendeels hand gemaakt in Italië.
De Schakel 9, 5261 LL, Vught, Niederlande
- 013-3030062
- klantenservice@etrias.nl
- www.lederenriemen.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima
Ik heb deze site gevonden toen ik op Google zocht naar cederhouten schoenspanners. Bleek ook nog dat Etrias een promo had waardoor ik flinke korting kreeg, mooi meegenomen! De producten zijn van goeie kwaliteit.
De site ziet er prima uit en is gebruiksvriendelijk, ook de PayPal betaaloptie is aanwezig. Vind ik persoonlijk altijd fijn.
Levering door DHL is goed gegaan. Het enige wat ik op zou kunnen merken is dat de doos naast de bestelde producten vol zat met flyers van de postcodeloterij etcetera, vind ik irritant en niet nodig.
Snelle levering, prima product!
Een extra lange schoenlepel besteld die meteen de dag erna was bezorgd. Prima service!
Een bedrijf wat alles goed heeft geregeld op internet.
De webshop ziet er goed uit en er is een snelle levering.
Helaas bevatte de schoenspanner schimmel wat eerst moest worden behandeld met dettol.
Jammer dat een bedrijf een product zo aflevert.

Antwort von Lederenriemen.nl
Streef naar perfectie
Alles perfect, echter in de toekomst kan er nog gewerkt worden aan de snelheid van de verzending.
Snelle levering. Prima!
Precies wat je verwacht. Goede keuze en levering. Zo hoort het.
Foutje super opgelost!
Drie sets schoenspanners besteld, waar van één spanner een onderdeel miste. Mail gestuurd met verzoek om het onderdeeltje naar me te sturen, supersnel antwoord dat een nieuwe set spanners opgestuurd wordt! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product, snelheid van levering en klachtenafhandeling.
Verkeerde artikelen ontvangen
Ik had 3 paar schoenspanners besteld. Het bleken allemaal de verkeerde maten (zowel te groot als te klein). Heel knap maar ook knap vervelend om weer te moeten terugsturen etc. Je bestelt dit soort zaken immers voor het gemak online..
Goede afhandeling - verzending DHL matig
Verzending zoals aangekondigd, 's avonds gewerkt. Track & trace code van DHL werkte pas na aflevering!
Snelle levering en gemakkelijk bestellen.
De site is erg makkelijk te gebruiken en er is een ruime keuze. Ik ben zeer tevreden over de schoenspanners die ik besteld heb en zal er binnenkort een paar setjes bij bestellen. Levering was ook erg snel, dat vond ik ook erg prettig.
Goede service, snelle levering en mooie producten
Ik heb op lerenriemen.nl twee paar cederhouten schoenspanner gekocht.
De levering vond keurig netjes de volgende dag plaats en was keurig verpakt.
Hele mooie kwaliteits riem..!
Riem zit goed, staat mooi en houd me broek op😀
Levering uitstekend...! Bestellen en de volgende dag al in huis. Had hem vrij laat in de avond besteld, echt helemaal top. Binnen 24 uur zat ie om me broek...
Een geweldig webshop!!
Ik heb nu voor de 3e keer hier besteld en iedere keer verbaast het me hoe snel en netjes alles verstuurd wordt en geheel aan de verwachting voldoet. aan de aftersales hebben ze veel aandacht aan besteed. Dit is een webshop waar ze meedenken met de klant
snelle en goede levering
Snelle en goede levering van het produkt!
Prima winkel en uitstekende service
Eén paar cederhouten schoenspanners besteld.
Bij uitpakken van het pakket zie ik dat er een grote splinter en scheur inzit.
Kan gebeuren bij een natuurproduct...
Heb contact opgenomen en alles is keurig geregeld.
Thanx
Goed product, snel geleverd! Jammer van overdadige verpakking ongewenst reclamemateriaal/"cadeautjes"
Snelle en goede levering. Ik vond het verpakkingsmateriaal en de ongewenste reclame (zogenaamde cadeautjes van postcode loterij en een cadeaubon dat eveneens een abonnement bleek te zijn) ronduit smerig. Voor het juiste product kan je er echter goed terecht. Jammer van papier en plasticverspilling en het feit dat lederenriemen.nl via partners je ergens in probeert te luizen.
Snelle levering en top producten!
2 paar schoenspanners besteld bij lederenriemen.nl; de volgende dag al in huis en producten zien er super uit. Bedankt
Alles in orde en mooie producten
De levering was erg snel. Een uur na bestelling had ik al een bericht dat de bestelling verstuurd was, en de volgende dag had ik het in huis. De producten waren ook zeker van goede kwaliteit.
Prachtig product
Mooie schoenspanners van goede kwaliteit. Zeker waard om te bestellen icm de snelle levering! Zeer aan te bevelen!
Van goed naar best
De bestelling schoenspanners werd binnen op tijd bezorgd, en zagen er goed uit.
Ook werkten ze - op één na - uitstekend.
Ik krijg als het goed is morgen een nieuwe voor degene die niet goed werkte.
De service is prima evenals het product.
Prima, gewoon goed zonder fratsen
Doen wat een webshop moet doen: leveren wat iemand bestelt en dat keurig op tijd zonder gedoe!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.