Lyd og Billede Specialisten Bewertungen 764

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige fået leveret et Samsung 77" 4K OLED S95F fra Lyd og Billede Specialisten. Tv'et var lidt længe undervejs, men det vidste jeg inden jeg bestilte det. Undervejs i processen, blev jeg ringet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fandt et utroligt godt tilbud på et LG 77 OLED G2 fjernsyn, som ganske vist også stod markeret som "midlertidigt udsolgt". Tænkte at det sikkert bare var click-bait og at jeg ville blive kontaktet me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fernsehgeschäft
  2. Reparaturwerkstatt für Elektrogeräte
  3. Hi-Fi-Shop

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Lyd og Billede Specialisten Frederikshavn finder du Jyllands største udvalg af kvalitetsløsninger inden for lyd og billede. Deres mangeårige erfaring og indgående kendskab til produkter, muligheder og løsninger er din garanti for ultimative oplevelser i lyd og billeder – hver dag.

4.6

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende produkt og helt enestående service.

Jeg bestilte en Gold Note Giglio grammofon hos LBS og fik på forkant et meget fint tilbud fra Ronni Pedersen (ders hi-fi specialist). Den kom så frem efter en måneds tid, og ikke alene sørgede de for montering af pick-up - nej, Ronni kørte den personligt ned fra Frederikshavn til mig i København, sørgede for al installation og tuning, tilsluttede den til mit anlæg og sluttede af med at konstatere, at alt fungerede som det skulle. Det er service på et niveau, som jeg ikke har set før!

Nu har jeg lyttet til den i en 4-5 dage, og det er uden sammnligning den bedste pladespiller, som jeg har haft fornøjelsen at lytte til i mit liv.

24. März 2026

Kundeservicen og gode priser

Tv'et var lidt længe undervejs, men det vidste jeg inden jeg bestilte det.
Undervejs i processen, blev jeg ringet op af Mogens, han havde lige et godt tilbud, jeg kunne få nummeret større, til en rigtig god pris og levering med det samme, men vi havde/har desværre ikke plads til det, så det blev et nej tak. Senere ringede han igen og fortalte, at nu var tv'et på vej, det stod i Sverige og jeg ville få det leveret i løbet af et par dage. Så tv'et kom to dage senere og vi er meget tilfredse med købet, og kundeservicen er altså bare helt i top.
Kan kun anbefale dem.

13. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Fik et andet rigtig godt tilbud på et TV, da det jeg oprindeligt ville købe var udsolgt. Har en god oplevelse af at LBS står til rådighed og svarer hurtigt på spørgsmål. Kan klart anbefale andre at handle der.

7. Februar 2026

Det bliver ikke bedre

Jeg har handlet flere gange hos Lyd og Billede Specialisten i Frederikshavn - og hver eneste gang har jeg oplevet uovertruffen service, hjælpsomhed og professionalisme der går langt ud over hvad jeg har oplevet andre steder i branchen.
Det er ganske enkelt det eneste rigtige sted at handle hvis man ønsker en ærlig, jordbunden og ordentlig oplevelse.
STOR TAK til Anders for en sublim oplevelse og rådgivning… Jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang jeg skal handle Hi-fi og TV.

6. Februar 2026

Sikken en anderledes GOD oplevelse

Sikken en anderledes GOD oplevelse at handle hos Jer – at der rent faktisk sidder én glad gut i den anden ende som håndtere mit køb – ikke en robot – ikke en algoritme eller et automatsvar - men et menneske jeg får navn og kontaktoplysninger på så jeg kan ringe direkte.
TAK
Hvor det dog luner at opleve at handle med mennesker.
Det bliver ikke sidste gang hos Jer.
/Dan - en MEGET tilfreds kunde

2. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

LBS Frederikshavn

Bestilte et fjernsyn. Det var en udstillingsmodel, så jeg vidste, at det havde været pakket ud.
Dagen før leveringen bliver jeg ringet op fra forretningen (vistnok i Frederikshavn), hvor sælgeren oplyser, at emballagen og foden til fjernsynet er væk og om det gør noget? Han tilbyder at give mig et vægbeslag med i stedet for.

Der var fri fragt, men alligvel bliver jeg bedt om at køre fra Svendborg til Odense for at hente fjernsynet, for så skulle chaufføren ikke køre så langt.

Jeg ender med at annullere handlen. Meget mærkelig oplevelse.

19. Januar 2026

Kære Lars
Jeg kan se vores team er gået meget langt for at få det nedsatte tv fra udstillingen bragt ud til dig med flere kreative løsninger selvom kassen var væk og i sidste ende tilbød dig at skaffe et helt nyt.
Uanset deres anstrengelser laver det ikke om på din negative oplevelse og det beklager vi selvfølgeligt uforbeholdent.
Kundeservice
Lyd og Billede Specialisten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet her flere gange og begge…

Har handlet her flere gange og begge gange en stor fornøjelse. De er gode til at ringe og informere hvis der er bare én dags forsinkelse på varen eller andet. Man behøver ikke kontakte dem. Anden gang jeg købte var et tv som var leveret tidligere end forventet og jeg var kommet til at betale for det to gange, men det blev hurtigt fikset og jeg fik mine penge tilbage med det samme. Service i helt i top hos l&b specialisten

19. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik leveret et nyt tv for tre uger…

Jeg fik leveret et nyt tv for tre uger siden og indenfor to-tre dage, faldt der en knap af fjernbetjeningen. Det skrev jeg selvfølgelig til firmaet med det samme og forventede en rimelig hurtig afklaring og udbedring. 14 dage senere har jeg intet hørt og rykker for svar over deres chat. Min mail er åbenbart blevet overset og jeg får et svar senere på dagen, hvori de skriver, at de har taget kontakt til leverandøren for en afklaring, hvilket er min sag fuldstændig uvedkommende, da det er en sag mellem firmaet og leverandør. Jeg forventer naturligvis som kunde hos Lydogbillede, at de lever op til købeloven og får udbedret min vare uden unødig forsinkelse for mig og uden bortforklaringer om, at de lige vil høre leverandøren først. Det er simpelthen under al kritik, at jeg har betalt 13.500 kroner for en defekt vare og nu venter på tredje uge på en udbedring.

7. Januar 2026

Kære Morten
Vi beklager den alt for lange ventetid der er på din erstatningsfjernbetjening.
Vores leverandør har lovet du ikke skal bruge tid på at returnerer den med en defekt knap og straks de har den nye sendes den til dig.
Det er altid ulykkeligt når en reservedel er i restordre men du skal vide vi ligger max pres på vores leverandør for at du kan få den nye fjernbetjening så hurtigt som muligt.
Lyd og Billede Specialisten

God service,5 st. nu hjælper de os med at få en løsning

Efter at fået talt med en sælger/medarbejder ved firmaet, arbejder de hårdt på at finde en løsning, så både sælger og køber er tilfredse, det er lige godt 20.000.kr der gå istykker efter 3 år, det kan da kun være en fabrikations fejl, eller er det dårlig kvalitet.
Men forretning vil hjælpe os, så vi for en god oplevelse.
Så 5 stjerner herfra.

2. Januar 2026

Super god service

Super god service! Fik en snak med Mogens, og det var en kæmpe fornøjelse🙌🏽

Menneskelige og professionelle mennesker.

Kæmpe anbefaling herfra!

7. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Laaaaaaangsom service

DÅRLIG OPLEVELSE!
Jeg har en reklamationssag på en forstærker som tager ALT for lang tid. Nu er den på over 12 måneder, og er stadig i gang. Jeg er slet ikke tilfreds med den måde de har håndteret sagen på. Jeg kan desværre ikke anbefale dem.

18. Dezember 2025

Top professionel vejledning

Jeg har aldrig fået så professionel og meget høflig betjening før når jeg har købt elektronik, Marcus var der fra start til slut og vejledte mig med mit nye Samsung 100 tommer TV, fik også vejledling på mål til beslaget på væggen.
Så hvis du ønsker den bedste betjening og meget høj faglighed, så kan jeg kun give min bedste anbefaling!

27. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sød og hjælpsom medarbejder på chatten, og opfølgende service på telefon dagen efter. Jeg er en meget tilfreds kunde :)

7. November 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levering er elendig

Køb gik fint. Levering elendig. Bestilling for nu 8 dage siden. De bruger Bring, som man skal booke levering på. Alt godt. På dagen kan jeg så se, at pakken ikke er taget med ud og er forsinket. Tidspunkt er flyttet frem til senere på dagen, men den står til ikke at være taget med. Bruger 30 min på at komme til at tale med medarbejder hos bring. Først deres privat kundeservice som man aldrig kommer igennem til. Herefter deres erhverv, som bare siger den er forsinket - ingen begrundelse. Så har man brugt en dag på at sidde hjemme at vente på det. Så siger de levering dagen efter - så kan de alligevel ikke der. Så nu får jeg måske mit tv fredag.. næsten 14 dage efter bestilling. Nu har det bare at fungere når det forhåbentligt kommer fredag.
Lyd og billede bør seriøst overveje at bruge andet fragtfirma.

25. November 2025

Kære Morten
Vi er kede af den oplevelse du har haft med Bring.
Det er vores oplevelse de var max presset under Black Weeks hvor antallet af forsendelser var 5-doblet så de både på fragt og kundeservice ikke levede op til den service du med rette forventer.
Vi har bragt din berettigede kritik videre og bedt dem stramme op lige som vi også arbejder på alternative forsendelsesmåder.
Lyd og Billede Specialisten
Opdatering 240126:
Kære Morten
Vi har nu skiftet fragtselskab efter bl.a. din beskrivelse.
Tak for din tilbagemelding så vi kan blive bedre.
Kundeservice
Lyd og Billede Specialisten.

God kundebetjening og specialist-viden

Jeg har lige købt en rigtig god integreret Luxman-forstærker hos Lyd og billed specialisten.
Jeg kørte forbi butikken en fredag og blev taget rigtig godt imod. Skulle egentlig høre en Advance Paris forstærker, hvilket jeg også fik lov til, men endte med at lytte til en Luxman (mit eget forslag ...). Forstærkeren var noget dyre, end jeg havde tænkt, så jeg måtte lige i tænkeboks. Her fik jeg lov at låne demo-modellen med hjem til mit eget setup, og så var jeg solgt.
Ronni, sælger og specialist, var god hele vejen igennem - det er fedt, når andre deler ens passion og ikke kun fokuserer på at sælge, men faktisk lytter til, hvad der søges. Helt klart 5 velfortjente stjerner herfra.

21. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr