Lavie Labs Bewertungen 919

4.3

1. Beauty & Wohlbefinden

A pioneering UK-based company in skincare for almost a decade, selling our premium medical-grade skin care products to Dermatologists and cosmetologists worldwide and our target audience in the UK and USA.

4.3

Hervorragend

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Lieferung ist nicht erfolgt

Lieferung ist nicht erfolgt. Musste den Kaufland Kundenservice einschalten, der die Bestellung des Fernsehers storniert hat.
FINGER WEG!

16. Januar 2024

Antwort von Lavie Labs

We value your feedback, but it's important to clarify that we do not sell appliances. Upon reviewing our records, we couldn't locate any transactions associated with you in our system. If you have any further inquiries, please don't hesitate to contact us at Support@lavielabs.com. We kindly request that you consider removing your review. Thank you for your understanding.

Habe seit 21 November 2023 Fernseher…

Habe seit 21 November 2023 Fernseher gekauft bei Lavie Business über KAUFLAND..Bis heute 11 Januar 2024 keine Lieferung...Hier sind Betrüger am Werk LEUTE FINGER WEG!!und ZWAR SOFORT

21. November 2023

Antwort von Lavie Labs

We value your feedback; however, it appears that there may be some confusion as we do not sell appliances. We are unable to locate any records in our system associated with your purchase. If you have any further inquiries, please feel free to contact us at Support@lavielabs.com. We kindly request that you consider removing your review. Thank you for your understanding.

Ich habe über Kaufland am Black Friday…

Ich habe über Kaufland am Black Friday im November von dieser Firma einen Fernseher gekauft. Bis Januar wurde er nicht geliefert, Kaufland hat mehrfach die Firma LaVie angeschrieben. Die haben sich nicht gemeldet, so dass der Kauf nun rückgängig gemacht werden musste. NIE WIEDER

8. Januar 2024

Antwort von Lavie Labs

We value your feedback, but it seems there may be some confusion as we don't sell appliances, and we don't have any records of your purchase in our system. If you have any further questions, please don't hesitate to reach out to us at Support@lavielabs.com. We kindly request that you consider removing your review. Thank you.

Das Samsung Galaxy A33 wurde am…

Das Samsung Galaxy A33 wurde am 25.11.23 gekauft und bezahlt und ist bis heute 19.12.23 nicht angekommen, da fragt man sich, ist das ein seriöses Unternehmen ???
Ich habe die Hoffnung schon aufgegeben, dass ich ei Weihnachtsgeschenk habe.

19. Dezember 2023

Antwort von Lavie Labs

We value your feedback, however, it appears there might be a misunderstanding as we do not sell appliances, and we cannot locate any records matching your purchase in our system. If you have any further questions or concerns, please don't hesitate to contact us at Support@lavielabs.com. We kindly ask that you consider removing your review. Thank you for your understanding.

Ich bin sehr begeistert von der…

Ich bin sehr begeistert von der Matinika-Creme! Hat meine Stirnfalten in kürzester Zeit reduziert. Der Service ist auch super, eine Bestellung wurde trotz Zahlung nicht ausgeführt, es wurde schnell bereinigt und ich habe zusätzlichvein überaus wertvolles Geschenk erhalten! Eine Freundin hat auf meine Empfehlung hin auch bestellt auchvdie findet die Tages- und Augenpflege außerordentlich "fein" und trägt nur wenig auf, es ist sehr ergiebig!

30. Oktober 2020
Bewertungen in allen Sprachen anzeigen (919 Bewertungen)