Kundeservice/regnskabsafdelingen svarer ikke tilbage trods gentagende mails og opringninger. Vældig frustrerende når man uretmæssigt pludselig sendes en 2. rykker og trussel om inkasso. Der give... Mehr ansehen
Forløb: Først ville jeg gerne købe to malerier, hvorefter jeg spurgte om mængderabat, hvilke Lasttouch var fleksible til - Super. Dog pga. økonomien havde jeg kun råd til ét maleri, hvorefter min r... Mehr ansehen
Jeg her været glad for kvalitet af det maleri jeg har købt, og for handlens samt forsendelsens forløb. Imidlertid lejede jeg først maleriet og købte det senere. I den forbindelse var der først lidt la... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte 2 malerier der skulle leveres personligt af firmaet grundet størrelsen på malerierne. De sender mig en e-mail hvor de skriver de kommer mellem den 22-24. i en måned. Den 21. må jeg selv kont... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
LastTouch.dk er et online kunstgalleri, som sælger og udlejer moderne og billige malerier til både private og virksomheder i hele landet.
Nygade 11, 7500, Holstebro
- mogens@lasttouch.dk
- www.lasttouch.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
malerier
fint overblik over div. malerier og hurtig og fejlfri levering i god emballage
Indramningen måtte gøres om
Vi er meget tilfredse med levering m.m., men lærredet var ikke strammet nok op og rammen var skæv, så vi måtte ud og bekoste en ny indramning.

Antwort von www.lasttouch.dk
Fedt koncept og super service!
Muligheden for at leje billeder er perfekt som studerende, hvis der ikke lige er råd til at investere i dyre malerier.. Samtidig ydes der en super service..
Kan kun anbefale Last Touch!
Perfekt..... det funker :-)
Jeg har (igen) købt malerier hos Lasttouch. Første gang blev jeg overrasket over, at der ikke var noget som helst besværligt ved det (jeg lavede endda én af bestillingerne om). Alle aftaler blev overholdt, både på e-mail og SMS. Malerierne ankom godt emballeret og var flotte og uden skrammer. Jeg har været rigtig glad for de 3 billeder, som jeg først købte. Nu var jeg så spændt på om det gentog sig.... og JO, ALT FUNKEDE PERFEKT. Igen ankom billederne velemballeret og i god stand, til aftalt tid og de var flotte. Jeg synes Lasttouch er "proffe" og troværdige. Tak for handelen. Mvh Birthe Fagerlind, Psykolog
KAN KLART ANBEFALES
Jeg bestilte og modtog to billeder fra Lasttouch - disse svarede dog ikke helt til mine forventninger.
Jeg mailede til Lasttouch og fik hurtigt svar tilbage, hvorefter returnering blev aftalt.
Så alt i alt en god oplevelse og jeg kunne helt sikkert godt finde på at bruge Lasttouch igen.
Jeg synes også at hjemmesiden er rigtig god og brugbar.
Last touch
God service.. billede leveret lige til døren og med et smil. har både købt og lejer i øjeblikket også et billede gennem lasttouch.. absolut topklasse, 5 stjerner
Super koncept
Har været rigtig godt tilfreds med service i forbindelse med både leje og køb af malerier. Jeg overvejer p.t. køb/leje af flere malerier.
Gode nok, men mangler stadigvæk
Forløb:
Først ville jeg gerne købe to malerier, hvorefter jeg spurgte om mængderabat, hvilke Lasttouch var fleksible til - Super. Dog pga. økonomien havde jeg kun råd til ét maleri, hvorefter min rabat forsvandt - fair nok.
De svarede og gav info per mail rimmelig godt, men da leveringen skulle ske, gik det galt i kommunikationen. De skrev per sms, at der ville blive leveret mellem 15-17, men maleriet kom kl 12.30. Heldigvis var jeg hjemme ellers ville vognmanden havde kørt tilbage. Personligt bor jeg i København og forhandleren ligger i Horsens. Dette betød også, at jeg skulle vente 4 uger før maleriet kom, men var lidt for dårligt, men der va til gengæld fri leverance. Alt i alt en middel karakter.
Last touch anmeldelse
Jeg lejede 2 malerier hos last touch. Jeg fik en leveringsdato, og mine malerier kom kvit og frit den pågældende dag. God service og flinke folk.
fin tilfreds
god og sød service. Kunne dog være rart med et mere præcist tidspunkt for aflevering af malerier. Rigtig godt tilfreds.
Aldeles smertefri handel
Jeg har lejet et maleri, der uden tvivl skal blive mit. Jeg bestilte på nettet, hvor maleriet var vist på en væg med møbler - ideel måde at fremvise et maleri på man ikke kan se i real life.
Jeg bestilte og en uge efter fik jeg en sms om at maleriet var på vej.
Jeg er ovenud begejstret både for maleriet og betjeningen.
Dejlig kunst til rimelig pris og i en god sags tjeneste
Jeg har for nylig købt et maleri til gave igennem LastTouch.dk - Det er ikke første gang jeg handler der og bestemt heller ikke sidste gang. Varerne bliver leveret hurtigt og er sikkert pakket ind. Samtidig støtter man nogle gode projekter ved at købe malerier igennem LastTouch.dk
Der er malerier i flere prisklasser, og med et hav af forskellige flotte motiver. Meget fine gaveideer.
Anbefales meget herfra :-)
Mange hilsener fra Kirsten
Fair priser og hurtig levering
Har lejet et maleri igennem LastTouch via deres hjemmesiden.
Var nemt at bestille og betalingen skete ved bare at oprette en fast overførsel (kører nu via PBS). Maleriet blev kørt lige til døren, franco, og der blev ringet i forvejen for at aftale tidspunkt for leveringen.
Alt har kørt problemfrit og de er gode til at svare tilbage hvis man har spørgsmål.
Rigtig god og hurtig handel.
God service og gode malerier.
Og gode priser :)
God service / godt produkt
Jeg fandt Last Touch via google og var lidt betænkelig ved at bestille malerier som kom fra Kina.. - men hele vejen igennem fik jeg super service og mit nye store maleri er i høj kvalitet, faktisk er maleriet flotter i virkeligheden end på nettet.
Mvh Peter
Brugervenlighed og god samvittighed
Flot, indbydende og overskuelig hjemmeside!
Godt webgalleri, der giver et hurtigt overblik over de forskellige genrer, selvom der er et imponerende stort udvalg af malerier. Lejefunktionen er en super idé! Samtidig giver det velgørende aspekt bag konceptet hele oplevelsen et nøk opad.
Flotte malerier og super service
Udvalget hos Lasttouch var så stort, at vi besluttede os for at leje 4 malerier.
Overskueligheden på webshoppen er helt i top, og priserne kan alle klare.
Lasttouch leverede dem lige til døren, og vi har været 100% tilfredse.
Vi vil helt klart leje flere malerier hos Last Touch og kan kun anbefale dem.
Rigtig god oplevelse!
Lejede mit første maleri ved Lasttouch for cirka et år siden. Det var lige så nemt, som beskrevet på hjemmesiden. Samtidig er servicen helt i top. Jeg fik leveret lige til døren ganske gratis. Da jeg så for to mdr. siden ville skifte maleriet ud med et nyt, da jeg havde fået malet lejligheden, blev dette gjort ganske gratis og med et smil. Dejligt at møde nogle mennesker, som overholder deres aftaler og virker til at brænde for det de laver. Samtidig må man sige at prisniveauet er til at leve med:) Selv som studerende.. Glæder mig til snart, at få råd til at kunne købe mit første maleri ved Lasttouch. Keep up the good work!
Kvalitet og service i topkvalitet
Jeg har lejet og købt malerier fra Lasttouch, blev egentlig fanget af konceptet med velgørenhedsarbejde i Kina, men må sige at deres indlevelse og behjælpelighed, til at finde den rigtige løsning lige netop til mig, har været overvældende. Alt i alt har jeg kun mine bedste anbefalinger for denne virksomhed
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.