Jeg har haft gode oplevelser med Laserdisken over årene. Og bestilte noget for et par uger siden some var en bestillings vare og som altid gik der ikke mere end et par uger og jeg havde min vare no pr... Mehr ansehen
Jeg er glad for de film jeg har købt der inde & det er ikke sidste gang køber der 😃 Køber gerne igen der inde. Gode film, priser & information om film & rigtig god service 😃 Da mange af... Mehr ansehen
Super god oplevelse. Bestille i helligdagene, men mine dvd'er kom alligevel ret hurtigt frem. De var pakket fint ind og var kommet i min postkasse og jeg havde stor fornøjelse af at se dem. Ikke si... Mehr ansehen
Op flyver ordet, tanken stille står. Ord uden tanke aldrig himlen når. (Kongen i Hamlet III, 3). Jeg har anmeldt en bestilling fra Laserdisken meget dårligt. Jeg modtog et DVD som ikke kunne a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Laserdisken er Danmarks største online DVD film og Blu-ray film forhandler med forretninger i København og Aalborg.
Prinsensgade 38, 9000, Aalborg, Dänemark
- hk@laserdisken.dk
- www.laserdisken.dk
Varene til tiden og super service ved returnering efterfølgende.
Bestillingsnummer: 225527-20160807 d. 7/8-16.
Jeg kan varmt anbefale Laserdisken. God ordre ekspedition med god automatisk info af status over mail løbende. Varen kom til tiden. Hertil excellent efterfølgende service ved returnering.
Historien:
Vi havde et temmelig gammelt Pioneer Surround anlæg, hvor fjernbetjeningen døde under en spildt kop kaffe. Det var irriterende, da de ene højtaler så ikke kunne justeres og var meget lav. Det var nærmest umuligt, at finde en ny nogen steder, faktisk heller ikke i udlandet. Men Laserdisken, havde heldigvis en liggende. Ganske vidst ikke billig men overkommelig i pris. Den blev bestilt og kom prompte.
Den virkede fint men nu viste det sig, at det at selve højtaleren (den der ikke sagde ret meget) også var defekt. Vi opgav og købte i stedet et helt nyt anlæg.
Nu stod vi så med den her lidt dyre fjernbetjening. Pakkede den tilbage i original pakken, sendte den retur og forklarede i en mail Laserdisken problemet. Der kom et venligt svar samme dag, at det var OK, at sende den retur, de skulle blot bruge et konto nummer, at returnere på. Jeg har fået mine penge igen.
Set det er god kunde service og bestemt et sted, jeg handler igen. Varen var jo ikke defekt eller fejlbehæftet.
Excellent
no reservations, I would recommend this company to anyone.
Ingen kundeservice og manglende respons fra laserdiskens side.
Bestilte en blueray afspiller i Marts måned. Hørte ingenting. Jeg har selv måttet ringe 3 gange for at høre hvad der sker.
Det viser sig at de ikke kan levere. Svend som er ham der har ansvaret virker meget uinterseret i hvad kunden siger. Han er nærmest ligeglad.

Dårlig service
Bestilt en bluray. De skriver 2-4 ugers ventetid. Nu er der gået 6 uger og man hører ikke noget fra dem. Man for bar lov at vente i uvistheden. Måske eksistere titlen slet ikke i bluray. Find en anden leverandør!

Total dårlig service
Jeg har købt en dvd som ikke kan afspilles på hverken dvd eller computer da den åbentbart ikke er til danske maskiner. Dette finder jeg først ud af da jeg skal forsøge at afspille den. Jeg skriver 2 mails som i ikke svarer på og i dag ringer jeg så til jer for efterfølgende at få at vide, at jeg ikke kan returnere da den har været åben - hvor herre bevares!! Dårlig stil Laserdisken og sidste gang jeg har købt noget hos jer!!

Fremragende!
Har været kunde hos dem i mange år nu og kan ikke klage over noget som helst. De er utrolig hjælpsomme, meget venlige og besvarer de spørgsmål, man evt. har med stor faglighed.
Skal jeg købe ny DVD afspiller eller bare købe film, så er det absolut her, jeg køber det. De har et kæmpe udvalg af film og jeg plejer som regel altid at få dem ret hurtigt efter bestilling, medmindre de lige skal bestilles hjem først. Jeg har kun positive oplevelser med dem. Kan absolut anbefale dette. Leder man efter film, der er svære at finde, er der en god chance for, at finde dem her.
En uge om at levere en dvd, fordi de havde overset min ordre.
Bestilte en DVD D. 23/04/2016, men modtager intet. Først da jeg ringer D. 29/04, sker der noget. De havde overset min ordre og sendte den først den dag jeg ringede og rykkede for DVD'en.
Meget skidt at en ordre overses og glemmes.

Antwort von Laserdisken
Det er som det skal være.
Laserdisken er hurtig til at få nye film hjem og til at skaffe film, man ikke kan købe andre steder mere pga. rettigheder. Der er stort udvalg i film og virkelig gode priser.
Hurtigst levering nogen sinde
Jeg bestilte en masse DVD'er torsdag aften 21:30 og idag lørdag kl 7:45 blev jeg vækket af posten med mine pakke!? Aldrig har jeg oplevet at få en pakke SÅ hurtig. Før jeg bestiller noget på nettet går jeg altid her på trustpilot og tjekker hvad der bliver skrevet og jeg kunne se at nogle oplever ventetid på deres ting. Så på hjemmesiden tjekkede jeg hvad der stod af leveringsdatoer, og heldigvis havde alle de DVD'er jeg bestilte kort leveringstid,OG jeg må sige, det var en glædelig overraskelse at få dem så hurtig. Jeg vil helt sikkert handle der igen :-)
Både og...
Altså, først og fremmest, så synes jeg overordnet, at det er en god side. Der er et kæmpe udvalg til ok priser. De gør fint opmærksom på, at leveringen kan blive noget lang, men det er jeg klar over og har handlet hos dem en del gange efterhånden, hvor jeg har modtaget mine varer indenfor rimelighedens grænser.
Det der så gør, at jeg ikke vil give mere end 3 stjerner er, at jeg den 17. februar tjekker min profil derinde og kan se, at min ordre er færdigbehandlet. Har selvsamme dag modtaget en mail, hvor jeg skal bekræfte, at de må trække penge fra mit kort. Da min ordre nu er færdigbehandlet den dag, så går jeg stærkt ud fra, at den også er sendt af sted samme dag. Det er så her de skuffer mig pænt meget, for først den 22. februar modtager jeg et tracking nummer og kan se, at den først er registreret den mandag - og altså færdigbehandlet onsdagen forinden. Jeg vil mene, at min ordre på ingen måde er færdigbehandler før den har tracking nummer og er ude af systemet. Så gik faktisk og forventede, at min pakke ville komme frem - nu kan jeg så håbe, at jeg har den her på onsdag (2. marts), så jeg kan få mine 24 varer.
Men synes de skal lave proceduren om, så man kan hvornår den rent faktisk sendes af sted inde på ens profil, så man ikke glæder sig for hurtigt. Håber de vil tage det til eftertragtning.
Laaaaang leveringstid
Laserdisken har et super udvalg og fair priser - det er bare en skam, man kan risikere at vente en evighed på sine varer. Selv når der på hjemmesiden står at leveringstiden er 1-2 uger, har jeg oplevet at vente en måned, så skrive til dem for at høre, hvornår jeg kan forvente at modtage mine varer, hvortil svaret er, at de ikke ved det, da de ikke har varerne på lager...! En enkelt gang gik der 4mdr.
Jeg vil i hvert fald ikke anbefale laserdisken, hvis man skal bruge noget til en bestemt tid.

Sådan skal det være
Hurtig levering og en ok pris.
Havde egentlig købt en længe eftersøgt DVD hos en konkurrent, men efter måneders venten og email om de snart ville levere, fandt de ud af, at producenten slet ikke kunne levere. Hmmm(?).
Samme vare i stedet købt på laserdisken.dk. Modtaget et par dage senere med posten. Sådan!
Anbefaler laser disken til alle der brænder for film
Altid god service og information. Et godt udvalg og fair priser
God og hurtig service
Som altid blev varen leveret hurtigt.
God og hurtig service
tilfreds med mine køb hos Laserdisken.
God service og hurtig levering.
Perfekt
Hurtig levering, intet at udsætte. Jeg handler hos Laserdisken næste gang.
leveret som forventet
modtaget film efter ca. 10 dages venten. Vare sendt som alm brev, måske ikke så sikkert hvis behandling ikke er i top, når man skriver men i mit tilfælde, alt ok.
Vil da bruge dem igen, hvis behovet er der.
Fin service
Jeg bestilte en dvd på laserdisken.dk og fik den leveret til Fantask i København. Det var bare alle tiders.
fantastisk!
Har masser af anime og andre ting som almindelige butikker ikke har. Man får det tilsendt hurtigt uden dikkedarer og altid super god kvalitet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.