Larvefødder Børneunivers

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej folk Regnede med at der ville komme en larve med, som jeg kunne putte imellem tæerne..Men da mine sko så kom, var der ingen larver.. Kan man ikke bare få en ordenlig hjemmeside der sælger larve... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ved ikke om de selv skriver deres anmeldelser på trustpilot, men jeg har aldrig handlet med et mere upålideligt firma. Jeg har sendt sko for 299,5 kr tilbage, men har aldrig modtaget pengene. Dere... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det tog en uge fra jeg bestilte varerne til jeg kunne afhente dem (GLS). Jeg betalte 25kr. for at få pakket et par sko ind (!) Lidt vildt - kender ingen andre butikker, hvor man først køber en vare, o... Mehr ansehen

1. Einkaufen & Mode

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Larvefødder Børneunivers er stedet hvor der er fokus på lækre børnesko. Børnesko fra danske Angulus, EnFant, Petit by Sofie Schnoor og Fuzzies. Vi har lækre designer børnesko fra Italienske Primigi og varme hjemmesko fra Living Kitzbühel i Østrig. Vi har et stort udvalg af hjemmesko, børnesandaler, sutsko, børnesko, vinterstøvler og børnestøvler - Vi har dejlige juniorsenge på lager fra danske Sebra, de laver en fantastisk kilibaby junior tremmeseng som trækkes ud fra 110 cm til 150 cm. Se mere på www.larvefødder.dk

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

nemt og problemfrit

Jeg synes det er superpraktisk at Larvefødder også har centimetermål på skoene, for en str. 26 er ikke altid det samme.

25. April 2012

Super service!!

Der er bare super service hos Larvefødder, hurtig behandling af ordren. Skoen passede ikke i størrelsen, sendte dem retur og fik hurtig besked om at jeg kunne få en anden størrelse.....
Er ikke sidste gang jeg handler her:)

16. April 2012

God handel!

Jeg bestilte 2 par sko på larvefødder.dk og det gik fint og problemfrit.
Jeg manglede lidt at jeg fik en tilbagemelding da varen var afsendt, for da jeg kiggede på min ordre via hjemmesiden stod den til leveret/afsendt (kan ikke lige huske ordlyden) men der gik 3 dage inden de ankom på adressen :o)
Men det er ikke nok til at I ikke får 5 stjerner, for jeg er fuldt ud tilfreds med købet.

8. Februar 2012

Kan kun anbefales!

Bestilte et par vinterstøvler til min datter der lige er begyndt at gå. Der var meget fyldestgørende beskrivelse af støvler og de lever 100% op til forventningerne :)
Desuden bestilte vi dem søndag aften og onsdag morgen var de i posten - det synes jeg er fin service!
Er meget tilfreds!

4. Februar 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har ingenting at udsætte :-)

Varen er i fin stand. Kunne hente den 3 dage efter jeg havde bestilt den. Havde ikke sat mig ind i om varen kunne leveres privat, så måtte hente den hos GLS pakkeshop (intet problem).

29. Januar 2012

Perfekt børnesko butik!!

Godt udvalg og rigtig gode mærker .. Hurtig ekspedition og god kundeservice. Synes kun at GLS er lang tid om at sende besked om at nu er afhentningen klar. ( 4-5 timer efter de har afleveret får man besked . Ca 17.30 så man ikke kan nå ag hente samme dag i butik)

28. Januar 2012

Super webshop

Larvefødder har bare rigtig mange lækre Angulus ting, også til nedsat pris. Helt klart et sted jeg vil handle igen hvis der kommer nogle gode tilbud.

17. Januar 2012

Perfekt

Lynhurtig levering, fint informationsniveau undervejs og dejlige støvler. Levering til GLS-pakkeshop er perfekt for mig, der ikke er hjemme når posten kommer, men alligevel gerne vil have varerne hurtigt. Handler gerne hos jer igen.

16. Januar 2012

Super levering

Ikke noget at klage over - absolut fin service og levering. Tak for det. Jeg handler gerne med jer igen :o)

13. Januar 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stort udvalg i Primigi - jubii :-)

Jeg har købt de sejeste Primigi-støvler til min datter fra Larvefødder. De har en supergod hjemmeside med masser af muligheder for at indstille filtre, så man slipper for at få ind på en masse irrelevante modeller blot for at finde ud af, at de f.eks. er brede i stedet for smalle i modellen - det er fedt :-)

Eneste malurt i bægeret var, at jeg havde set på Facebook, at de havde 5 % rabat på alt til alle med en kundekonto - den skyndte jeg mig at oprette, men da rabatten ikke viste sig ved købet, skrev jeg til Larvefødder og fik at vide, at den var annulleret og bare ikke var blevet fjernet. Øv! Og den står forresten stadig på Facebook...

11. Januar 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holdt så meget af dem, sov med dem om natten;-)

Vi fik de fedeste Angulus snørrestøvler med posten, et par røde til min datter, et par sorte til min søn - og de blev så begejstrede (de er 2 år) at de ikke ville have dem af igen! Jeg vil faktisk også gerne have et par.. gad vide om de findes til voksne;-) Også de to ZOO t-shirts er et hit! Skønne varer, god og hurtig betjening og, ikke mindst, gode tilbud:o)

5. Januar 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr