Larryvsharry Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Have had my bike for atleast 10 years. It has been used all seasons. It's great and reliable. Anything involving people at the company is a pain. Order parts on-line, not a problem. Trying to have... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte min bullit i september måned 2022.. Forgaflen havde 2 store hakker som jeg reklamerede over… Jeg fik oplyst at de ville skifte forgaflen… Hjulene var ikke spændt ordentlig, hvorfor cyklen... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrrad-Großhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BULLITT Ladcykler af Larry vs Harry, En dansk designet let ladcykel med aluminiumsstel. Larry vs Harry ladcykler, Copenhagen.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

37 Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringeste oplevelse længe

Som jeg kan se flere skriver fin (men alt for dyr i forhold til kvaliteten) cykel, til gengæld er kundeservicen i butikken helt i bund.

Køber tilbage i 2022 min bullit cykel, og lige fra den dag jeg henter min cykel går det galt.

1. Jeg får leveret cyklen med et andet styr end bestilt (og betalt for), da jeg spørger indtil det andet styr, får jeg “flabet” at vide jeg må have forståelse for Coronasituationen.
2. Ved betaling af cyklen, får jeg oplyst forkert reg. og kontonummer af butikken, hvilket ender ud i pengene bliver overført til forkert konto af butikkens.
3. Da jeg endelig får pengene retur på min konto, vælger jeg at tage ind og betale cyklen kontant, for så efterfølgende at blive beskyldt for ikke at have betalt cyklen.
4. I forbindelse med uenighed om betalingen, oplever jeg ubehagelige opkald og diverse ubehagelige personlige henvendelser fra medarbejdere i butikken.
5. Har ved hvert servicebesøg påtalt larmende og dårligt virkende bremser, samt gear der ikke virker korrekt, jeg får en “sang fra de varme lande” i butikken, men intet bliver ordnet.

Jeg har opgivet helt nu, og fået en “rigtig” cykelmekaniker til at klare diverse.

Så vil du købe en super (men alt for dyr i forhold til kvaliteten) cykel, og opleve helt igennem ringe kundeservice, så er det her butikken at gå til.

12. September 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

For ringe kvalitet

Så fik jeg min Bullitt cykel tilbage. Det er nu 2. gang jeg har måtte have den på værksted da den viser fejl w011 og derefter w013. Første gang skiftede de motor og nu var den så gal med speedsensoren, som jeg måtte betale for at få repareret med begrundelsen at den var 2 år gammel og at det var en kendt defekt! Jeg måtte påpege at en cykel til den pris ikke burde skulle repareres efter hver 2. år. Jeg fik ligeledes sat en ny baglygte på hvor de har indbundet ledningen i tape, som allerede er ved at falde af efter 2 timers brug. Jeg fik i samme omgang lavet service, men i forbindelse med at cykle den hjem, hakker motoren ved skift og giver efter ved tråd. Jeg må bare indrømme at jeg er glad for min cykel når den virker, men at kvaliteten virker for dårlig. Jeg vil umiddelbart ikke anbefale denne (dyre) cykel til andre.

17. Mai 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg købte min bullit i september måned…

Hjulene var ikke spændt ordentlig, hvorfor cyklen blokerede mens jeg var ude at cykle.. jeg indleverede cyklen som blev efterspændt, dog var der stadigvæk udfordringer som jeg fremlagde. Dog uden det blev afhjulpet. På første service kunne de godt se udfordringen, og løste problemet… Forgaflen kunne nu ikke udskiftes!! Jeg fik refunderet forgaflen selvom jeg hellere ville have en ny…Jeg er glad for cyklen, men forløbet og service er ikke tilfredstillende…/ Claus

5. Dezember 2022

God håndtering af fejl

Har købt en cykel hos forhandleren. En motor blev byttet på garantien og et baghjul blev byttet på kulance. Rigtig fin service, det får de fem stjerner for. Dog ærgerligt at fejlene overhovedet opstod.

2. September 2021

Hej Emil,

Tusind tak for de fem stjerner!

Bestemt ærgerligt med fejlene, det skal selvfølgelig ikke ske. Men godt at høre at i fik klaret udfordringerne og at du har været tilfreds med servicen, processen igennem.

Tak igen og hav en rigtig dejlig dag - Jeg håber du er glad for din nye Bullitt!

Mvh. Dante, Larry VS. Harry

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og fantastiske cykler.

Super service og fantastiske cykler.

Har kørt på deres cykler i snart 10 år og er fortsat yderst tilfreds med både cyklen og den service, som jeg modtager i butikken i København.

20. März 2021

Hej Jeppe,

Tusind tak for de fem stjerner. Det er vi super glade for at høre og vi håber at du vil forblive ligeså tilfreds i (mindst) de næste 10 år!

Tak igen og hav en strålende dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eleven years and counting!

I purchased my Bullitt eleven years ago. I ride it almost every day, and keep it outside in all types of weather in New York. It's a wonderful bike, it rides like the day I got it, and requires only usual service and maintenance.

17. August 2020

Hello Kelly,

Thanks a lot for the great review, we're glad to be able to be a part of your cargolife, and have you as a Bullitteer!

Best wishes from Denmark,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skarpt koncept - fede produkter - høj service!

Købte familiens Bullitt sidste sommer og oplevede lidt start vanskeligheder med det obligatoriske eftersyn hvor tingene ikke blev gennemgået helt til punkt og prikke. Mit input blev modtaget konstruktivt og efter lidt praktik frem og tilbage samt en super dialog løste alt sig. Skarpe produkter, fedt koncept, og et højt service niveau. Kan varmt anbefale alle at træde ind i dette univers!

12. Januar 2020

Antwort von Larryvsharry

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse Casper, og godt at i fik styr på de umiddelbare udfordringer - vi er så glade for at have dig som del af Bullittfamilien.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bedste cykler / den bedste service så passer tingene sammen

Jeg har brugt en del tid hos Larry og Harry. Både i.f.m. service/reparationer af vores lækre race-green bullitt cargo bikes, men også fordi vi har investeret i en del specialudstyr. Alt er muligt hos Larry og Harry - og intet lader til at være et problem. At man udover god service så også altid bliver godt behandlet og får løst sine 'cykeludfordringer' gør bare tingene bedre. Og bullitten er bare jordens sejeste cargo bike ...

5. September 2018

Antwort von Larryvsharry

Tusind, tusind tak for de søde ord og fem stjerner Ilja! Det er vi rigtig glade for.
Vi håber at du i fremtiden vil forblive glad for servicen og selvfølgelig for din lækre Race Bullitt!

Tak igen,
Mvh.
Dante, Larry VS Harry

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Afleverede min El-bullet kl. 8:30 fik sms kl. 13. Fik ordnet det jeg bad om, bla. ny sadel. Tak

24. Oktober 2017

Hej Tony,

Tak for anmeldelsen og de fem stjerner! Dejligt at alt gik som det skulle.

Du må have en fantastisk dag,

Mvh,
Dante, Larry VS Harry

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skulle have haft 0 stjerner!!!

Efter 2 år og 3 mdr. bryder min el-bullit til 32.000,- sammen. Jeg henvender mig til Larry vs Harry. De er utroligt arrogante og afviser mig. Siger at hvis det er noget med el-systemet må jeg henvende mig til den danske importør og er ligeglade med at cyklen er købt i deres butik.
Importøren af Bionix siger at da garantien udløb for 3 mdr. siden kan han ikke hjælpe, men vil gerne sælge mig en ny motor med rabat som jeg så kan få monteret hos en cykelsmed (ca. 5.000,-).
Jeg henvender mig igen til Larry vs Harry, som nu tilbyder mig at fjerne alle el delene og give mig et nyt baghjul uden motor så kan jeg sælge den i Den Blå Avis og de vil så sælge mig en ny el-cykel med 12% rabat.
Tab på 2 år er således ca. 20.000,- og de skal stadig tjene på at sælge mig en ny cykel.
KØB ALDRIG EN CYKEL HOS Harry vs Larry!!!
Det er en iskold pengemaskine. Er aldrig blevet behandlet så arrogant og dårligt.

16. August 2017

Verdens bedste ladcykel

LarryVSHarry laver verdens bedste ladcykel, og har et fantastisk team som yder virkelig god service. Når jeg har tilkøbt ekstra komponenter o.l. Sender jeg blot en mail, får en faktura og ordrebekræftelse - og modtager delene 2-4 dage senere! Wow(:

27. Dezember 2016

Hej Bille,

Tak for anmeldelsen, vi forsøger at gøre det så nemt som muligt - dejligt at det også er din opfattelse, det er vi glade for.

Du må have en rigtig god dag!

Mvh. Dante, Larry VS Harry

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fantastisk cykel, elendigt eftersyn!

Jeg har nu haft min Bullitt i over et år og jeg må i den grad konstatere, at det er den mest fantastiske cykel jeg nogensinde har haft og jeg kommer bestemt aldrig til at cykle på andet!
Selvom cyklen, efter min overbevisning, nu nok er for dyr (20.000 for min model), er pengene aligevel godt givet ud i sidste ende.
Jeg er bare så glad for den!

Jeg må dog med stor beklagelse konstatere at eftersyn på cyklen i butikken har været til grin elendigt.
Jeg påpejede nogle forskellige ting der skulle justeres og efterses, men da jeg hentede den efterfølgende, kunne jeg hurtigt konstatere, at der intet var gjort ved den. Det er så fornærmende ringe!

En helt igennem suveræn cykel, men med et elendigt eftersyn, man heldigvis da kan få andre gode steder!

15. August 2015

Hej,

Vi stræber til hver en tid efter at levere en service som kan leve op til det produkt vi er så stolte af. Af samme årsag er vi meget kede af at læse, at dit besøg ikke har levet op til hverken dine - eller vores forventninger.

Heldigvis er det denne type feedback der hjælper os med at blive bedre og også den type feedback som jeg lover, har gjort os bedre, siden datoen for din oplevelse.
Derfor vil jeg håbe på at du vil give os en chance til, og jeg vil meget gerne invitere dig til at komme ned forbi butikken næste gang din cykel mangler et eftersyn, så vores dygtige mekanikere kan rette op på denne uheldige oplevelse.

Hvis jeg kan gøre noget som helst for at hjælpe dig yderligere, er du mere end velkommen til at sende mig en mail på Dante@larryvsharry.com. Oplys her, gerne dit trustpilot-brugernavn.

Jeg beklager endnu engang den dårlige oplevelse og du ønskes en rigtig god dag!

Rigtig god kundeservice!

Da jeg kiggede på en Bullitt ladcykel, var jeg meget fristet til bare at bestille en på nettet, da jeg bor i Odense. Men at købe en cykel til så mange penge, uden at vide om man kan kan li' at køre på den, om ungerne kan være i den osv. ville jeg alligevel ikke.

Der blev udvalgt en lørdag til at besøge hovedstaden og Larry VS. Harry på Frederiksborggade. Kone og to børn ind i bilen, over broen og ind til byen. Da vi rammer byen, går det op for os, at der afholdes VM i halvmarathon, og at det meste af inde by er spærret af, inklusiv Frederiksborggade og vejen derhen. Hvad er oddsene lige for det ? Anyway - lang historie kort - vi bruger flere timer på at komme frem til butikken men må desværre indse at vi lige nøjagtig ikke kan nå det før de lukker... Heldigvis tager en ven (fra københavn) forbi butikken og spørger om de har mulighed for at holde åbent lidt længere, hvilket de gerne vil.

15 min efter sædvanlig lukketid, når vi frem til butikken. Vi når begge en lille prøvetur og en lille snak med dem i butikken. FEDT!

Efterfølgende skriver vi lidt frem og tilbagemed dem hos Larry VS. Harry, med div. spørgsmål vi har. Vi når frem til hvilken kombination af udstyr vi skal have, og får det bestilt via mail.

Cyklen kom en uge efter, som de allerede havde varslet.

Et par dage efter vi havde modtaget cyklen, opdager jeg en mindre skade på det ene sidepanel. Jeg skriver straks til Emilie fra Larry VS. Harry, der hele forløbet igennem har været fantastisk hurtig og sød til at svare på alle mine mails og spørgsmål. Heller ikke denne gang skuffer hun, hun svarer hurtigt tilbage at det må være en transportskade og at jeg får en midlertidig erstatning af sidepanelet tilsendt, indtil jeg får et nyt panel om nogle uger, når de er på lager igen.

Kæmpe ros til Emilie og de andre fra Larry VS. Harry for fantastisk kundeservice! OG naturligvis også ros for markedets fedeste ladcykel!

14. April 2014

Service på cykel i top

Skulle have min cykel serviceret med nogle stjålne dele og udstyret kom dagen efter med posten (bor ikke i kbh). Super service som giver 5 stjerner!

Man kunne ønske en lidt friskere hjemmeside, men man får svar over email inden for kort tid.

20. März 2014

Hej Thomas,

Sådan! Godt at alt gik som det skulle og tusind tak for de fem stjerner.
Der er sket lidt siden 2014 og jeg håber at du har haft en muligheden for at tage et kig på vores nye og opdaterede hjemmeside (for den skulle bestemt friskes op). https://www.larryvsharry.com/

Tak igen,
Mvh. Dante
Larry VS. Harry

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækker cykel, men ..

.. måske har de for travlt til at snakke med kunder og opdatere deres HP

27. März 2013

Hej Andreas,

Tak for de 4 stjerner, vi er glade for at du er glad for din Bullitt. Vi er dog rigtig kede af oplevelsen i butikken og håber at du har været forbi til en federe oplevelse sidenhen.

Du må have en rigtig god dag!

Mvh. Dante,
Larry VS Harry

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr