Kære festival ❤️❤️❤️❤️❤️ God stil, at I har afvist Paludan‼️‼️‼️‼️‼️ Det gør mug ærgerlig, at RPs slæng nu giver festivalen meget negative anmeldelser på Trustpilot, men med denne positive... Mehr ansehen
Jeg havde igen i år en dejlig oplevelse sammen med min veninde, da vi nød en endagsbillet på festivalen, som efterhånden er blevet en tradition for os hvert år. Ud over dejlig musik, var vi rigtig god... Mehr ansehen
RP har direkte sagt at der skal flyde muslimsk blod i kloakkerne og opfordrer til borgerkrig samt at han råber børn ind i hovedet på national tv, at de er nogle samfundstabere. Derudover er han allere... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Langelandsfestival - stedet, hvor du kan hygge med din familie. Ligegyldigt om det er din biologiske familie, en god flok venner - eller bare resten af den helt store langelandsfamilie!
Ryttergårdsvej 116, 3520, Farum, Dänemark
- info@llf.dk
- www.langelandsfestival.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Sidste års festival var uorganiseret
Sidste års festival var uorganiseret, dårlige parkeringsforhold for dem der kommer i bil og priserne var steget til det helt urimelige. Sammenligner man det med smuk-fest, vig-festival m.v. så er niveauet meget lavt på langelandsfestivallen. Stemningen virker ikke særligt god og personalet virker sure og dovne. Kan ikke anbgefales.
Vi købte en en-dags billet til lørdag…
Vi købte en en-dags billet til lørdag og Vi havde en skøn dag. Tak for det 😍
Glæder os til at komme igen.
Glæder os til at komme igen med flere familier.
Lad jer ikke narre af alle de dårlige anmeldelser. De kom alle efter ballademageren Rasmus Paludan blev nægtet adgang, og er sansynligvis lavet af hans racistvenner, hvoraf de fleste aldrig har sat en fod på øen.
Værste oplevelse !!
Værste oplevelse !!
Jeg har aldrig oplevet et så uprofessionelt arrangement før. Flere af os blev overfaldet og der var ikke vagter nok til at forhindre det. Derudover var der flere piger der blev taget på og da vi henvendte os til vagterne var de ligeglade. Tag ALDRIG afsted!!
Dårlig festival hvor der ikke var styr…
Dårlig festival hvor der ikke var styr på noget. Kommer der aldrig mere !
Man føler sig snydt når man har købt…
Man føler sig snydt når man har købt billet til en festival og det så viser sig, at prisen blive meget højere, fordi festivallen tager penge for alt. Parkeringspladsen koster f.eks. en formue og du har ingen valgmuligheder om at takke nej. Det samme gælder priserne på al mad, hvor priserne er skruet op til det ublu og ekstreme. Man føler sig virkeligt snydt.
Uhumske forhold til overpris
Uhumske forhold til overpris.
Festivallen var uhumsk og der var dårligt styr på organisationen i år. Samtidigt har ledelsen udelukket Lidl for at sælge varer, så vi måtte nøjes med en dyr Spar-købmand, som ikke havde varer på hylderne.
Årets festival handlede om at få kunderne for penge og intet andet.
Ved tidligere festivaller har man…
Ved tidligere festivaller har man kunnet handle hos Lidl, men festivallen ønskede at presse alle på pengepungen, og det blev for dyrt for Lidl at være med, så det betød, at festivalgæsterne måtte handle hos lokale til overpris og dårligt udbud. Alt koster pludseligt penge. Parkering koster mere end i København og alt handler om at presse penge ud af dem der har bestilt billet. Det kan ikke være rigtigt.
Jeg vil ikke risikere at rejse tværs…
Jeg vil ikke risikere at rejse tværs gennem Danmark for så at blive afvist ved indgangen på grund af politiske holdninger eller anden sortering efter personlige egenskaber så jeg holder mig langt væk.
Fantastisk festival
Fantastisk festival, og så i godt sommer vejre 🥰 ser frem til at komme igen 2020 😊
Dejligt sted at holde ferie med børn
Dejligt sted at holde ferie med børn - trygge rammer, alsidig mad og drikke og god musik. Vi kommer igen til næste år.
En super fantastisk familie festival
En super fantastisk familie festival, med mange smilende og hjælpsomme frivillige vagter. En festival for ung og gammel, hvor alle får en rigtig god oplevelse.
Held utroligt dyrt og dårligt
Held utroligt dyrt og dårligt. Musikken er dårlig. Personalet er aggrevise og særdeles ubehøvlede og flere af mine venner som havde købt billet, måtte ikke komme ind, da de sagde at de stemte på et bestemt politisk parti... Man får jo nærmest associationer til nazi-tiden, den måde som den festival udelukker bestemte politiske holdninger, som ledelsen af festivalen (og dens medarbejdere) er uenige i! HOLD JER VÆK FRA DEN AMATØR-FESTIVAL!
Tak for at holde festivalen fri for…
Tak for at holde festivalen fri for racisten og hadprædikanten Rasmus Paludan!
Fantastisk hyggelig familiefestival
Fantastisk hyggelig familiefestival - Godt at Rasismus ikke kom ind. Tak for det.
Godhjertet ledelse.
Fantastisk festival og program som…
Fantastisk festival og program som handler om positiv interaktion med andre glade mennesker, ikke Stram Kurs som har helt andre dagsordener?
tak herfra :)
Jeg var der i 2010 og det var en helt…
Jeg var der i 2010 og det var en helt igennem fantastisk oplevelse :) Børnevenlig og samtidig plads til at være vild og ung.
At man nu afviser visse mennesker, som blot vil skabe utryghed, kan jeg kun være enig i og vil betyde, at jeg næste år igen vil deltage i Langelandsfestivalen.
Fantastisk familie festival
Fantastisk familie festival, har kun gode sommer minder med familien derfra
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.