I dag var vi til lagersalg
I dag var vi til lagersalg.
Der stod det officielt åbnede kl 8.00, men hvis man havde købt en VIP billet inde på jeres hjemmesiden, ville man kunne komme ind før og altså allerede kl 7.30, hvilket jo er en fordel for dem som køber denne billet, da man så har mulighed for at købe måske det som der ikke er meget af.
Da klokken blev 7.33 stod jeg, min søster og nogle andre i køen og snakkede om hvorfor vi mon ikke var blevet lukket ind endnu og vores tid faktisk bliver brugt her i køen.
En kvinde siger så til os, at hun også har købt VIP og hun lige ville gå op og spørge og her bliver der sagt til hende "vi lukker bare alle ind om lidt, ingen behøver billet, vi venter ikke til kl 8, så i alle kommer bare ind, blot giv os et par minutter" . Her var klokken nok 7.35 da vi kom ind.
Vi undrede os lidt med, hvad meningen egentlig så er, at reklamere med en VIP billet til 50 kr der gerne skulle give os som køber den, en fordel? Når vi ikke fik en fordel? Vi blev alle lukket ind sammen på samme tidspunkt 7.35.
Så ville man nok bare have undladt at købe den billet. Der står intet på hjemmesiden ved kæb af VIP billetten at dette kan ske.