Lace.dk - Smart lingeri til store barme Bewertungen

4'817
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg, hurtig levering, retur og refundering Lace.dk har et stort udvalg til storbarmede kvinder, hvilket er perfekt for mig! Nem hjemmeside, hurtig levering, hurtig retur og refundering... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har efterhånden handlet en del gange hos Lace, og de har mine varmeste anbefalinger. Altid super hurtig levering, hvis jeg har bestilt inden kl 14 er pakken sendt samme dag, hvis bestilt senere, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stort udvalg i mærker til store bryster. Jeg køber tit flere modeller ad gangen og ofte i flere størrelser, for at prøve hjemme. Det kan være lidt af en udskrivning, men der er forholdsvis hurtig... Mehr ansehen

1. Dessousgeschäft
  2. Bademodengeschäft
  3. Unterwäschegeschäft
  4. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BH-sæt fra D til K skål. Lingeributik siden 1987. Stor netshop med et væld af størrelser, mærker og modeller. Gratis katalog. Alle kendte mærker.

Vom Unternehmen geschrieben

(4'817)

248 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har altid været glad for at handle…

Jeg har altid været glad for at handle hos jer, men nu har jeg handlet hos jer for sidste gang.

Jeg har vasket en bikini-top med bøjle for første gang i en vaskepose på 30 grader. Jeg har haft den i et år. Max brugt den 10 gange. Det bør den kunne tåle. Desværre er den ødelagt, da den er blevet vasket og stoffet hvor bøjlen starter er slidt væk.

Jeg kontakter jeres kundeservice, som fortæller at I ikke vil refundere pengene for købet, da det er en udefrakommende skade som ikke skyldes en produktionsfejl. Jeg er velkommen til at sende toppen ind til jer til bedømmelse, men det vil nok være det samme svar, jeg får og så kommer jeg selv til at skulle betale porto.

I stedet for at komme kunden i møde og give pengene retur, vælger I at være smålige. Derfor handler jeg ikke hos jer mere. Sådan en stor virksomhed burde virkelig gå i større sko end det.

SVAR PÅ LACES SVAR NEDENFOR:

Det er fortsat ikke et firma jeg på nogen måde ønsker at støtte, når I går i så små sko. Jeg har været en god kunde igennem tiden og så forventer jeg mere samarbejdsvillighed. Og så kan I gøre hvad I vil med jeres I har rettighederne i orden. Andre kan jo bedømme herudfra om de ønsker at købe ting hos jer. Havde I gået i den anden retning og hjulpet mig med en ombytning, havde jeg anbefalet jer til alle kvinder, jeg kender og I havde været mit førstevalg når jeg skulle have nyt undertøj. Nu er det desværre gået den anden vej for en bikinitop til 300 kr. Det er jeres valg, hvordan I ønsker at behandle jeres kunder, regler eller ej. Bare lige overvej det for fremtiden, måske det kunne være en god forretning for jer.

22. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Anja,

Vi kan godt forstå at det er ærgerligt at du har fået afvist din reklamation.

Vi gør vores bedste for at være imødekommende, når en vare ikke lever op til vores kunders forventninger, men vi er samtidig nødt til at afvise reklamationer, som ikke vurderes at være berettigede.

I dette tilfælde er bikini-BH'en ifølge vaskeanvisningen udelukkende beregnet til håndvask. Den skade, du beskriver, kan ikke opstå ved håndvask, men er højst sandsynligt opstået som følge af, at bikini-BH'en er blevet maskinvasket, hvor den er blevet fanget eller udsat for belastning under vask.

Da den er blevet maskinvasket, kan vi desværre ikke betragte skaden som en produktionsfejl eller en reklamationsberettiget fejl.

Vi accepterer hvert år mange berettigede reklamationer. Hvis vi accepterede uberettigede reklamationer som din, så ville vi tiltrække de forkerte kunder. Vi ønsker ikke at skulle sætte priserne op til vores gode kunder, blot for at have råd til at betale for uberettigede reklamationer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste sted at shoppe lingeri…

Verdens bedste sted at shoppe lingeri 😊. Mega godt udvalg, mega god service også er der bare altid hurtig levering. Jeg har også måtte returnere og der er servicen også bare i top. Så altid et sted jeg vender tilbage til hvis jeg mangler lingeri 😊.

23. Juni 2026

Alt OK

Alt OK - man skal bare huske at kigge efter om det er den rigtige størrelse. Jeg købte 2 bh og den ene var forkert størrelse- jeg opdagede det ikke før jeg havde vasket den. Øv men det var bare mig selv

19. Juni 2026

Stort udvalg

Stort udvalg, hurtig levering, retur og refundering

Lace.dk har et stort udvalg til storbarmede kvinder, hvilket er perfekt for mig! Nem hjemmeside, hurtig levering, hurtig retur og refundering 🫶🏻

Det eneste jeg kunne savne, var prøv først - betal senere og en fysisk butik i København 🤭

24. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forkert størrelse tilsendt - vil ikke tages retur

Jeg bestilte nogle produkter, de passede desværre ikke, derfor sendte jeg dem retur. Jeg havde beklageligvis ikke opdaget at et af produkterne faktisk viste sig være en forkert størrelse tilsendt, så da de blev returneret ville lageret vil ikke modtage dem, da de ikke mener det er deres produkt, trods kvitteringer mm. Kan fremvises. HÅBLØST DÅRLIG SERVICE!🤬

18. Juni 2026

Hej Inge,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse.

Alle varer bliver scannet enkeltvis elektronisk med stregkoden på etiketten, når varer sendes eller modtages. Og vi har efterfølgende også kontrolleret lageret manuelt.

Begge kontroller bekræfter, at de korrekte varer blev sendt fra vores lager. Derfor kan vi desværre ikke acceptere retur af varer, som ikke er købt hos os.

LACE Lingerie

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gratis retur ret er falsk reklame

Jeg har købt for over 500 kr. og det giver gratis fragt og gratis returret.
Nogle af varerne skulle jeg have i en anden størrelse. Får oplyst jeg skal lægge en ny ordre, og sende de andre retur.
Jeg betaler porto på den nye levering, og på dem jeg returnerer, bliver min refundering fratrukket porto. Så jeg har betalt porto 2 gange, fordi firmaet ikke kunne håndterer en ombytning, men ville have jeg afgav ny ordre. Det syntes jeg ikke er helt fair. Har i øvrigt ofte handlet hos Lace, men der har jeg ikke haft behov for at returnerer noget.

25. Juni 2026

Hej Pia,

Som det fremgår af vores leverings- og returbetingelser bortfalder gratis fragt, hvis salgsbeløbet efter returvarer falder under 500 DKK. I det tilfælde fratrækker vi fragt på 40 DKK i dit returbeløb.

Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende – især når du har skullet bestille en anden størrelse. Desværre tilbyder vi ikke ombytning, og derfor skal en ny ordre lægges, mens den oprindelige returneres.

Omkostningerne til fragt er steget enormt. Vi ønsker ikke at skulle hæve priserne på vores varer, og derfor har vi været nødt til at acceptere fragtomkostninger for ordrer under 500 DKK.

Vi betaler stadig returfragten, så på den måde deler vi omkostningerne 😉

Tak fordi du har handlet hos os – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback er værdsat.

LACE Lingerie

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr