Leveren producten niet. Klantenservice beroerd. Bij uiteindelijke ontvangen bleek er een scheur in een t-shirt te zitten en Label54 wilde hem niet retour nemen. Absolute afrader!
Handige online chat. Gratis verzendig, makkelijk op te halen bij kiala punt onderweg naar huis. Leuke acties/kortingen. Groot aandbod. En alhoewel ik geen ervaring heb met het terugsturen van producte... Mehr ansehen
Al enkele jaren zeer goede ervaringen met label54, naast een aantrekkelijke en goed werkende website(ook op ipad e.d.) regelmatig nieuwe producten. service is zeer goed, zelfs zo goed dat ik slechts... Mehr ansehen
Perfect service, vernieuwend assortiment en de toekomst gaat steeds meer en meer op het concept van Label54 lijken. Erg makkelijk om van achter je PC een bestelling te doen, daarna kan je zelf kiezen... Mehr ansehen
- Geschäft für Modeaccessoires
- Kinderbekleidungsgeschäft
- Bekleidungsgeschäft
- Herrenmodengeschäft
- Geschäft für Streetwear
- Damenmodengeschäft
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Label54 Shop 4 shirts online - shirts, sweaters, underwear, footwear, kids
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kwaliteit met hoofdletter K
Webshop waar ,,what you see, is what you get'' is. Snelle levering, ruime keuze en makkelijk door te bladeren website maken Label 54 een aanrader. Bij verdere vragen krijg je snel antwoord en ook de regelmatig terugkerende acties zijn een plus.
Zoals het hoort!
Producten van goede kwaliteit, voor een eerlijke prijs.
Mooie acties.
Snelle levering.
Zoals het hoort!
Altijd tevreden
Goede sale acties, snelle bezorging. Perfecte afhandeling van eventuele klachten.
Uitstekende levering
Ik heb laatst een paar jeans gekocht, en ik ben hier uitermate tevreden over. De levering was top, snel geleverd, in een mooi en handig verpakte doos. Het voelde luxueus aan toen ik het uitpakte. Bij andere winkels krijg je het in een plastic vodje, maar ik was hier aangenaam verrast. De broek is ook van uitstekende kwaliteit, ik bestel hier zeker vaker!
Perfecte "wij beloven, wij doen mentaliteit"
Ik bestel al jaren kleren via LABEL54 en ben nog nooit teleurgesteld in de service en de door hun aangegeven voorwaarden. Snelle levering en makkelijke retourservice. Ze zijn mijn #1 online kledingwinkel!
Prima service, maar duurt wel lang voordat retour zending is afgehandeld!
Groot aanbod van produkten. Prima service, het durrt echter wel te lang om bij retouren een coupon code te ontvangen (binnen 14 dagen!).
Nederlands fijnste webshop
Geweldige webshop! Klantvriendelijk, altijd je bestelling netjes ingepakt en afgeleverd en heerlijk overzichtelijk!
Verademing
Iets bestellen op Label54 is gewoon een feestje. Geweldige kortingen en bijzonder snel en netjes verpakt afgeleverd. Online kopen is bij deze winkel een verademing.
Super Hippe Webshop!
Meerdere malen bestelt, snelle levering en leuke acties.
Mooie merken en betaalbaar (zeker als je een van de vele kortingen meepakt).
Altijd netjes geleverd (per item verpakt in een doos).
Gemakkelijk op te halen op een van de vele Kiala-punten.
Heb nog nooit iets retour moeten sturen!
Hier kunnen andere webshops nog wat van leren!
Ruim en tof aanbod en houden zich altijd aan de voorwaarden!
top!
Goeie merken met de juiste prijzen.
Ook erg snel geleverd.
Label54 altijd snel en accuraat!
Label54 is een goede overzichtelijke web shop die altijd snel en accuraat je bestelling afhandelt.
HELEMAAL SCHITTEREND!
Wat een aanbod, vind op geen enkele andere site zo veel mooie kleren bij elkaar!
Transport en service ook super in orde!!!
super webshop! al meerdere malen besteld en alles is altijd top in orde!
Vaak hele leuke kortingen wat erg fijn is! Ook de levering is supersnel dus ben super tevreden!
Super site
Label 54 is een super site.m
Leuke aanbiedingen. Super snelle levering en coole artikelen,
Prima website
Snelle levering, groot assortiment, prima service bij retouren/ruilen
Uitstekend!!
Had een bestelling geplaatst (2 artikelen in de uitverkoop) bleek een van de artikelen uitverkocht. Ik kon mijn geld terug krijgen of een vervangend artikel uitzoeken en mijn keuze via e-mail doorgeven. Ik heb een vervangend artikel gekozen. Alles was supersnel geregeld. Bij andere websites heb ik dat nog nooit kunnen doen. Hoewel je best wel meerdere dingen leuk vindt, krijg je bij anderen je geld automatisch terug en moet je maar een nieuwe bestelling plaatsen en dan ook weer verzendkosten betalen.
Ik vind dit echt een geweldige service!!! Ik ben zeer tevreden.
Een bedrijf die zn afspraken nakomt!
Bestellingen bij label54 altijd als prettig ervaren.
Altijd leuke aanbiedingen, heb de site aan vele vrienden aanbevolen.
Label 54 bedankt!
Behoort tot de top webwinkels!
Leuke collecties, uitstekende service via Twitter en de bezorging is altijd razendsnel. Het is de enige webwinkel waar ik keer op keer terug kom, omdat eigenlijk alles klopt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.