Det har været en fornøjelse at have kontakt, med jer.Har fået en god behandling, og lånet var hurtig igennem, kan varmt anbefale jer, så mange tak.
Jeg har brugt Lån let nogen gange,altid hurtig svar på låne ansøgningen. Når man telefonisk kontakter dem,modtager man altid en yderst behagelig samtale. Stor ros!
Alle processer fra ansøgningen til udbetalingen fandt sted gik der meget kort tid og helt igennem en ukompliceret process. Dog er rentesatsen lidt vel høj. Kan klart anbefales.
Lån let er meget hurtig og pålidelig og det er fedt at man ikke skal bruge en hel aften på kontoret for at udfylde og skaffe div. oplysninger om ens økonomi og det er skønt at firmaet har tillid til... Mehr ansehen
Über LånLet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos LånLet kan du hurtigt låne op til 75.000 kr. online med NemID. Du får svar på din ansøgning med det samme og pengene på din konto i løbet af 1-2 dage. Lån penge nu på lånlet.dk.
Teglholm Allé 15, 2450, København SV
- 70 20 58 22
- adm@laanlet.dk
- www.laanlet.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfect service
God og hurtig betjening
Det var super
Problemfrit
Nedladende og uhøfligt medarbejder
Min kæreste forsøgte, i hans navn at købe noget på afbetaling igennem lånlet, men da han er britisk statsborger i DK stod der han burde være indehaver at et såkaldt udlændingenummer, hvilket han så ikke er. Jeg forsøger her at ringe til Lånlets kundeservice for at høre dem hvad vi så skal gøre. Jeg forklare damen i telefonen, at min kæreste ikke er hos mig men jeg bare vill spørge om noget generelt vedrørende sådan et udlændingenummer der står man skal have. Også går hun ellers igang med at forklare mig, at uden min kæreste ved min side, kan hun ikke udtale sig om hans sag, slå ham op i systemet eller sige noget som helst uden at risikere at miste sit job! Jeg forsøger her igen at side, at jeg ikke ønsker at vide noget om hans sag men bare vil vide om man hvad mulighederne ellers er og om man evt kunne bruge... Og her bliver jeg så afbrudt igen og føler mig totalt overfuset af denne medarbejder der IGEN fortæller mig hvordan hun ikke kan udtale sig om vind og vejr. Til sidst får jeg sagt meget bestemt at jeg bare vil vide om man kan bruge hans personID siden de ikke længere uddeler udlændingenumre og ikke har gjort dette siden 2010 og han ankom i 2014. Hvortil hun blot svare, "Ja det er fint"
Hold kæft en lang omvej og hold op hvor følte jeg mig talt ned til og henover op en og samme tid!
Sikke dog en skrækkelig service. Hvis jeg vil tales sådan til ringer jeg sku da til min mor.
LYT TIL JERES KUNDER FØR I UDTALER JER!
Super kunde service .
Super kunde service .. hurtig behandling
Hurtigt og nemt
nemt og hurgtigt
Altid god service.
hurtig betjening
Nem og hurtig betjening
Nemt og hurtigt
Hurtigt og let
Nemt at søge & fair behandling & hurtig…
Nemt at søge & fair behandling & hurtig svar
Det er den hurtigste behandling af lån…
Det er den hurtigste behandling af lån jeg har oplevet. Super 👍😀
Let at lån på deres hjemme side