Kwebbelskinderboeken Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nadat we het pakket hadden ontvangen, merkten we dat het niveau niet helemaal aansloot bij dat van ons zoontje. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice, werd ik meteen heel goed en vriend... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aanrader! Als oma een verassing gestuurd naar mijn kleinkinderen. 1x verkeerd adres ingevoerd maar na een mailtje direct antwoord en alles snel aan gepast. 3 hele blije kinderen die zowel de boekjes... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij foute levering van 3 maanden (qua leeftijdsgroep), werd de fout erkend en hersteld en gecompenseerd door nieuwe pakketten van voorgaande maanden te sturen. Kind erg blij en oma ook. Top! Kindere... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tot grote erfenis blijven ze toezenden ondanks dat wij opgezegd hebben via hun website. Waarschuwing geen zaken dien met Kwebbels. Niet bereikbaar, reageren niet. Gaan nu in overleg redactie Kassa. Sc... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

181 Bewertungen

Alle Bewertungen

126 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Satisfied mom

I love the fact that the books are in Nederlands and for us learning a new language and helping our son I would really recommend Kwebbels kinderboeken as you do receive a variety of books monthly. My son loves the books.

5. August 2026

Dear Marshay,

Thank you so much for your wonderful review!

We're delighted to hear that our Dutch books are helping your family learning a new language. It's great to know that your son loves the books and that you enjoy the variety in each monthly package.

That's exactly what we hope to achieve! We look forward to surprising your family with many more wonderful books and wish you lots of happy reading moments together.

Kind regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service! We hadden een kapot boekje ontvangen en krijgen direct een nieuw boekje opgestuurd. Boekjes zijn leuk. 4 boekjes. 2 verhalende boekjes en 2 boekjes met bv flapjes of Zoekboek.

24. Juli 2026

Beste Lizanne,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat we het kapotte boekje snel voor je konden vervangen. Daar zijn we natuurlijk voor!

Ook leuk om te lezen dat de samenstelling van de pakketten goed bevalt. We doen ons uiterste best om voor ieder kind een leuke en gevarieerde mix van boekjes samen te stellen.

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie heel veel leesplezier toe!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afgezegd voor de boeken en het gratis…

Afgezegd voor de boeken en het gratis aspect!! Telefonisch contact gehad en zij zou de aanmelding annuleren. Nu weer een mail ontvangen dit ik zelf moet annuleren???
Slechte ervaring

Beste Ad,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd, zodat we samen kunnen uitzoeken wat er precies is gebeurd en dit netjes voor je kunnen oplossen. We helpen je graag verder en hopen je alsnog een positieve ervaring te kunnen geven.

Top service

Na contact over de boekjes die we hadden ontvangen kregen we super snel antwoord dat we een extra boekje kregen die beter bij onze dochter zou passen. Ze denken echt met je mee en helpen je waar nodig. Kwebbels is een echte aanrader!

26. Juli 2026

Beste Mandy,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen. We vinden het belangrijk om mee te denken en samen te kijken naar een passende oplossing.

Geweldig dat je onze service zo hebt ervaren en dat je Kwebbels aanbeveelt. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie veel leesplezier toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kreeg een pakket dubbel voor mn ene…

Ik kreeg een pakket dubbel voor mn ene dochter en voor de andere ontving ik niks.
direct aangepast door de klantenservice.
Helemaal tevreden, altijd leuke boeken.

24. Juli 2026

Beste Desiree,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat het probleem met de pakketten snel is opgelost door onze klantenservice. Daar zijn we natuurlijk voor!

Ook geweldig om te lezen dat jullie tevreden zijn met de boeken en dat de pakketten steeds in de smaak vallen.

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie veel leesplezier toe!

Super!

Ik vind het initiatief van dit bedrijf fantastisch. Goed dat ze lezen bij kinderen stimuleren. Heel belangrijk! Vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie.

29. Juni 2026

Beste Linda,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je ons initiatief zo waardeert. Het stimuleren van leesplezier bij kinderen is precies waar we ons iedere dag voor inzetten.

Ook leuk om te lezen dat je onze communicatie duidelijk vindt en onze klantenservice als vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het natuurlijk voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al bijna 5 jaar een tevreden klant!

Sinds de geboorte van mijn oudste zoon ontvangen wij de boekenpakketten van Kwebbels Kinderboeken. De boeken zijn altijd leuk, van goede kwaliteit en sluiten goed aan bij de leeftijd van mijn kinderen.

In bijna 5 jaar is er slechts één keer iets misgegaan met een pakket. Na contact met de klantenservice werd dit direct vriendelijk en snel opgelost. Dat vind ik minstens zo belangrijk als de pakketten zelf.

Wij zijn erg tevreden en kunnen Kwebbels Kinderboeken zeker aanbevelen!

Beste Soumaya,

Wat een prachtige review, bedankt voor je lieve woorden!

Wat bijzonder om te horen dat jullie al bijna 5 jaar genieten van onze boekenpakketten. Het is geweldig dat de boeken steeds goed aansluiten bij de leeftijd van je kinderen en dat jullie er zoveel plezier aan beleven.

Ook fijn om te lezen dat het ene kleine probleem snel en vriendelijk is opgelost door onze klantenservice. Daar doen we het natuurlijk voor.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie aanbeveling. We hopen jullie nog heel lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie nog heel veel fijne leesmomenten samen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geen leuke boekjes voor een pasgeboren…

Geen leuke boekjes voor een pasgeboren baby 0-1 jaar en ook geef je het geslacht aan vond het veel meer voor jongens dan voor meisjes.

Beste Shauna,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de boekjes niet aansloten bij je verwachtingen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd, zodat we kunnen kijken of er misschien iets is misgegaan met de samenstelling van het pakket. We denken graag met je mee en zoeken samen naar een passende oplossing.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik vind de boeken die ik heb gekregen…

Ik vind de boeken die ik heb gekregen niet zo goed. Sorry dat is mijn mening, misschien dat anderen ze wel goed vinden. Smaken verschillen.

Beste Anja,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de boeken niet aan je verwachtingen voldeden. Natuurlijk begrijpen we dat smaken kunnen verschillen.

We hebben je inmiddels een e-mail gestuurd, omdat we graag samen met je kijken naar een passende oplossing. We hopen dat we je alsnog een positieve ervaring kunnen bezorgen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel leuk en goed voor de ontwikkeling…

Heel leuk en goed voor de ontwikkeling om zo vroeg mogelijk boekjes voor te lezen!

Beste Dewey,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je het belang van vroeg voorlezen zo waardeert. Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens! Het is geweldig om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met boeken en leesplezier.

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie veel mooie voorleesmomenten toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een leuke verrassing op je mat

Het is een leuke verrassing op je mat, je weet op voorhand niet welke boeken erin zitten.

De kinderen waren dol enthousiast toen zij hun boekjes 1 voor 1 eruit haalde.

Kinderen blij, ouders blij en als bonus nog even meermaals horen dat ik de beste papa ben deed het helemaal!

Wij kijken uit naar de volgende ronde!

11. Juli 2026

Beste Daniël,

Bedankt voor je geweldige review!

Wat leuk om te horen dat het uitpakken van het pakket zo'n feest was en dat de kinderen zo enthousiast waren over hun boekjes. Het verrassingseffect is precies wat we graag willen meegeven!

En dat je daardoor meerdere keren te horen kreeg dat je de beste papa bent, dat vinden we natuurlijk helemaal geweldig om te lezen.

We hopen jullie nog heel lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie samen nog heel veel mooie leesmomenten toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg leuk proef pakket ontvangen voor nu…

Erg leuk proef pakket ontvangen voor nu zet ik het nog even op op stip maar zodra die kleine er is neem ik gelijk een abonnement voor extra voorleesboeken nu al zin in!

5. Juni 2026

Beste Ingrid,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat het proefpakket zo goed is bevallen! Begrijpelijk dat je het abonnement nog even op pauze zet totdat jullie kleintje er is.

We wensen je alvast een hele mooie tijd toe en hopen jullie straks te mogen verwelkomen. We kijken ernaar uit om jullie nog veel mooie voorleesmomenten te bezorgen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

goede leesboeken die bij leeftijd…

goede leesboeken die bij leeftijd passen.

8. Juni 2026

Beste Nathalie,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat de leesboeken goed aansluiten bij de leeftijd. Dat is precies waar we ons uiterste best voor doen.

Leuke boekjes

Leuke boekjes, mooie acties

7. März 2026

Beste Kimberly,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de boekjes en onze acties. Dat waarderen we enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke boekjes tot nu toe

Leuke boekjes tot nu toe, en erg snelle reactie via de mail!

5. Juli 2026

Beste Mila,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat de boekjes goed bevallen en dat je onze snelle reactie via e-mail zo positief hebt ervaren. Daar doen we het natuurlijk voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuk pakket ontvangen met…

Super leuk pakket ontvangen met verschillende boekjes. Het is leuk dat het pakket een verrassing is en dat je boekjes krijgt die je anders misschien nooit zou lezen. Superleuk om dit om de zoveel tijd te ontvangen, dit kan je ook zelf instellen dat vind ik erg handig.

Beste Suzanne,

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de variatie in onze pakketten. Juist het verrassingseffect en het ontdekken van boekjes die je anders misschien niet zo snel zou kiezen, is iets waar we veel aandacht aan besteden.

Ook leuk dat je de flexibiliteit om zelf de bezorgfrequentie aan te passen zo handig vindt. We hopen je nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie heel veel leesplezier toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke boeken pakketen die goed aansluiten bij de leeftijd

Erg leuke boek pakketen met genoeg variatie en sluit goed aan bij de leeftijd van mijn dochter. Er zit 1 soort magazine/doe boekje bij, 1 leesboek (eerste keer was van Sesamstraat, tweede van Peppa big), 1 hard kaft/kartonnen boekje en 1 wat dunner leesboek. De boekjes waren direct nieuwe favorieten om savonds te lezen en het doeboek was erg leuk om samen te doen. 1x een zelfde boekje in een volgend pakket ontvangen. Gemaild en kreeg binnen een dag een heel vriendelijke reactie dat dit niet de bedoeling was er een nieuw boekje opgestuurd zou worden. Wij zijn er hier heel blij mee!

Beste Karin,

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!

Wat fijn om te horen dat de pakketten goed aansluiten bij de leeftijd van je dochter en dat de afwisseling zo goed bevalt. Geweldig dat de boekjes direct nieuwe favorieten zijn geworden voor het voorleesmoment en dat jullie samen zoveel plezier beleven aan de doeboekjes. Dat is precies waarvoor we het doen!

Fijn ook dat we het dubbele boekje snel voor je hebben kunnen oplossen en dat je onze klantenservice als vriendelijk hebt ervaren. Daar zijn we natuurlijk voor.

We hopen jullie nog heel lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie samen nog heel veel lees- en ontdekplezier toe!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Twee blije lees monsters;-)

We hebben twee boekenpakketjes ontvangen voor de dochters van 6 en 8. Boeken die ze anders niet zouden kiezen maar toch wel heel leuk vinden om te krijgen en te lezen op hun eigen niveau. Ze moeten nog even wachten, want ze mogen in de zomervakantie er pas in lezen maar dát ze hun eigen pakketje hadden was al fantastisch. Ik heb twee hele blije lees monsters in huis.

De verpakking was helaas gescheurd door de postverwerking van PostNL maar gelukkig was de inhoud onbeschadigd.
Ik kon ook dit direct na ontvangst bij Kwebbels aangeven in het aangemaakte account en kreeg binnen twee dagen een prettig en fijne reactie.

29. Juni 2026

Beste Moeder van twee,

Bedankt voor je prachtige review!

Wat leuk om te horen dat jullie dochters zo enthousiast zijn over hun eigen boekenpakketjes. Juist het ontdekken van boeken die ze zelf misschien niet snel zouden kiezen, maar uiteindelijk toch met veel plezier lezen, is iets waar we naar streven. Wat bijzonder dat ze nu al uitkijken naar de zomervakantie om erin te beginnen!

Jammer om te horen dat de verpakking tijdens de bezorging door PostNL is beschadigd. Gelukkig is de inhoud onbeschadigd gebleven. Fijn dat je dit eenvoudig via je account kon doorgeven en dat je onze reactie als prettig hebt ervaren. Daar doen we het natuurlijk voor.

We hopen jullie nog lang blij te mogen maken met onze pakketten en wensen jullie alvast heel veel leesplezier in de zomervakantie!

Geweldig boeken voor kinderen

Geweldig boeken voor kinderen! Het maakt lezen erg leuk voor mijn dochter. Ook de klantenservice was erg behulpzaam. 5 sterren.

3. Juli 2026

Beste Giz,

Bedankt voor je geweldige review!

Wat fijn om te horen dat de boeken het lezen zo leuk maken voor je dochter. Dat is precies waarvoor we het doen!

Ook heel leuk om te lezen dat je onze klantenservice als behulpzaam hebt ervaren. Daar zijn we natuurlijk voor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I am a multilingual mother so its…

I am a multilingual mother so its always very difficult to choose dutch books, then i found kwebbels. When i received the first package i was very happy with the collection as it makes the job easy and the price is also very reasonable. Thank you kwebbles

30. Juni 2026

Dear Narmeen,

Thank you so much for your wonderful review!

We're so happy to hear that Kwebbels has made it easier for you to find suitable Dutch books for your children. It's great to know that you were pleased with the first package and that you enjoyed both the selection and the value for money.

We hope to keep surprising you and your family with many more fun and inspiring books. Happy reading together!

Kind regards,
Team Kwebbels Kinderboeken

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr