KviQ Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kviq har lurat på mina gamla föräldrar ett abbonnemang de inte kan dra sig ur. När de ringer deras kundtjänst (på det nummer som anges på fakturan) så kommer de till en utländsktalande person o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra service mycket bra personal om fel uppstår får man hjälp på engång med allt jag har inte haft kviq abonnemang så länge men jag gjorde ett bra beslut att byta mobiloperatör och det var det b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev rätt mycket fel från början men där fick jag ett samtal från Magnus Hedin på deras kundtjänst som såg mitt meddelande här. Och fråga om min relation med kvick och va som gick så fel och han tog t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Andreas Andersson är vad varje kundtjänstrepresentant ska vara. Han var väldigt snäll och tålmodig...otroligt! Hans kunskap om Internet och routern var djupgående. Vi kunde inte få Internet uppkopplin... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Mobilfunknetzbetreiber

Vom Unternehmen geschrieben

KVIQ bäst i test KVIQ använder sig av TELE2s driftsäkra nät och kan därför leverera täckning på både GSM, 3G, 4G och det kommande 5G nätet. På exakt samma villkor som Tele2s egna kunder. Alla våra abonnemang har därför täckningsgaranti. Hos oss så kan du alltid vara säker på att du har täckning oavsett om du bor i norr eller i söder.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Nöjd kund!

Nyss kommit över till kviq och det känns alltid lika svårt att byta leverantör, men blev trevligt bemött av personalen på kundtjänst och dem svarar alltid på frågorna man ställer. Känns rätt att ha bytt till Kviq nu!

4. Mai 2023

Hej Ingegärd,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

kundtjänsten var5 trevlig och hade ett…

kundtjänsten var5 trevlig och hade ett bra bemötande och kort kötid.

3. Mai 2023

Hej Ingrid!

Bra upplevelse

2. Mai 2023

Hej Kent!

Snabb kundtjänst

Snabb kundtjänst, fick ett snabbt svar ifrån kundtjänsten med mina frågor gällande en faktura jag hade.

2. Mai 2023

Hej Claes!

Trevligt samtal.

27. April 2023

Hej Marie!

Vi hoppas att vi kan vara till hjälp fler gånger!
Vi passar på och önskar dig en trevlig Valborg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbt svar ifrån kundtjänst!

Jättetrevligt bemötande av kundtjänsten. Har haft lite problem med teckningen innan men det funkar helt perfekt nu med KviQ.

27. April 2023

Hej Roger!

Vi uppskattar att du tagit dig tid och skrivit en fin recension!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hugo hjälpte mej ,kom med en väldigt…

Hugo hjälpte mej ,kom med en väldigt bra lösning.Hjälpte mej på ett väldigt bra sätt .högsta betyg ger jag honom.

26. April 2023

Hej Lena!

Vi uppskattar att du tagit dig tid och skrivit en fin recension!

Förklarand pedagogisk

24. April 2023

Hej Thor!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uppdatering

Min 83 åriga svärmor fick ett simkort hemskickat från detta företag efter att ha blivit uppringd och på så sätt tecknat sig för ett abonnemang på 24 månader. Hon var väldigt tydlig i samtalet att allt som hade med tv, iPad och telefon sköter mina barn åt mig så jag ska inte ha något abonnemang. För att bli av med detta nu så ska hon bli tvungen att betala hela avgiften för 24 månader, c:a3500:-.
Bra jobbat säljaren!

24/4-23
Jag har varit i kontakt med er kundtjänst 21/4 och där fick jag svaret ang kostnaden för att ni skulle ”vara villiga” att lösa detta.

5/2-23
Jag svarade och fyllde i kontaktformuläret som KviQ önskade. Det gjorde jag 24/4 och nu har det snart passerat 2 veckor utan återkoppling från företaget. Hur lång tid att få svar är normalt tycker KviQ?

22/5-23
KviQ har hört av sig angående mitt ärende. Lösningen som föreslogs från deras sida var att: 1, köpa sig fri med kostnaden för 1 års abonnemang, 1700-1800:- ungefär. 2, de sänker abonnemangskostnaden under hela abonnemangstiden på 24 månader.
Roligt att de hörde av sig till slut och det blev den sänkta kostnaden i 24 månader.
I övrigt så önskade kundtjänsten att jag uppdaterade mitt omdöme här och hoppades även att få ett höjt betyg…
Då blir det 2 stjärnor nu.

21. April 2023

Hej Örjan!

Tyvärr kan jag inte finna dig/er i våra kundsystem baserat på den informationen du lämnat i ditt omdöme.
Vi skulle vilja komma i kontakt med dig, svara gärna på vårt kontaktformulär så vi kan reda ut eventuellt missnöje.

Med vänliga hälsningar

Snabb och bra hjälp

Snabb och bra hjälp! Toppen!

21. April 2023

Hej Jimmy!

Vår kundservice jobbar väldigt hårt för att alla våra kunder ska få en sådan positiv upplevelse, vi tackar och bugar för ditt fina omdöme!

Seriöst Företag

Snäll och trevlig kundtjänst, svarade snabbt när man ringde och hjälpte till med mitt lilla tekniska problem.

20. April 2023

Hej Kjell!

Inga långa telefonköer

Inga långa telefonköer, användbar och tydlig information samt vänligt bemötande!!
Jag är helt nöjd!!

20. April 2023

Hej Lone!

Snabba och hjälpsamma

Ni är väldigt tillmötesgående och trevliga när man ringer. Går alltid lika snabbt att få svar när man ringer och undrar något.

17. April 2023

Hej Martin!

Hjälpsamma

Stort tack för hjälpen, hade lite problem med att skicka MMS men Joakim på tekniska avdelning hjälpte mig utan några problem.

12. April 2023

Hej Bo!
Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du varit nöjd med kontakten och vår kundservice.

Jättebra mottagande

Jättebra mottagande. Mycket hjälpsamma

12. April 2023

Hej Lars!
Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du varit nöjd med kontakten och vår kundservice.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Mycket nöjd med tillmötesgående i samband med problemlösningen.
Kan rekommendera till andra kunder.

5. April 2023

Vi tackar för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att du tillslut varit nöjd med kontakten med vår kundservice.

Trevliga

Trevligt bemötande av kundtjänsten och är alltid lika tillmötesgående när man ringer in och behöver hjälp. Skulle Rekomenderad!

4. April 2023

Hej Pekka!

Hjälpte mig snabbt

4. April 2023

Hjälpsam kundtjänst…

Efter många problem med avtalet har det äntligen efter många samtal till er kundtjänst nu blivit upprättat. Bemötandet från Kundtjänsten har alltid varit positivt likväl från kundansvarig, dock har det ibland tagit lång tid att få ett svar.

28. März 2023

Hej Göran,
Kundservice, KviQ

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr