Jeg har taget kørekort til MC med Claus. Stor fornøjelse, høj kvalitet undervisning og helt igennem rigtig godt forløb. Kan kun anbefales. Mvh Søren
Unternehmen hat geantwortet
Kvik trafik lever op til navnet. Man kan sit kørekort i præcis det tempo, man ønsker. Grundede fri teori, med højt fagligt indhold, bliver man klædt godt på til teoriprøven. Derudover er kørelær... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har taget mit store MC kørekort hos Kviktrafik, og det var én stor succes oplevelse hele vejen, også når man selv havde en dårlig dag. Hurtigt, effektivt og go' pris. Kæmpe vinge bagud til køre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min kone og jeg tog i efteråret 2024 kørekort til MC, mens vores datter samtidig tog kørekort til bil. Claus leverede det teoretiske stof på sin egen humoristiske og meget professionelle facon, og vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!
Christian 8.s Vej 58, 8600, Silkeborg
Claus hjalp mig igennem en hård start, hvor den angste, 37-årige, skæve hjerne og bilen ikke spillede sammen. Men med stor tålmodighed og ærlig snak kom vi igennem og jeg bestod både teori og praktik første gang.
Selvom jeg havde det svært i starten, er jeg endt med at nyde at køre bil og glæder mig til at køre rundt i landet her til sommer! Det hjælper også på det, at Claus er en super behagelig mand, man kan regne med. Og så spiste han mine hjemmebagte kager uden omsvøb 😅

Antwort von Kviktrafik.dk
Super god teoriundervisning der var relevant og med fokus på teoriprøven. Den praktiske del var en fornøjelse og ikke mindst køreteknisk på Jyllandsringen var utrolig givende. Så vidt jeg ved dumpede ingen på mit hold.

Antwort von Kviktrafik.dk
Skide god kørelærer. Tak for kortet👍👍

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg har bestået min køreprøve i dag☀️og det har været en ren fornøjelse at have Trine som min kørelærer. Hun er meget professionel og en rigtig god underviser, samtidig med at hun skaber en tryg og behagelig kørselsoplevelse.
Jeg vil gerne sige en stor tak til Kvik Trafik Køreskole for et virkeligt godt forløb.

Super oplevelse
På blot 7 uger fik jeg kørekort og det har været en super oplevelse at tage kørekort her.
Teoritimerne er lærerige og der er plads til alle. Her er eleven i fokus og lærene besvare alle spørgsmål. Min kørerlære Trine var utrolig dygtig til at lære fra sig og jeg kan kun anbefale at tage kørekort her.
Kæmpe Tak til kviktrafik, især min kørerlære Trine

Fantastisk køreskole!
Jeg har egentlig kørekort, men fik det aldrig af lyst til at køre og har brugt offentlig transport mens kortet forblev et dyrt købt ID. Behovet for at udvide mine muligheder for arbejde blev endelig større end min tilbageholdenhed for at køre bil, og jeg ringede til Kviktrafik. Her fik jeg tilbudt køretimer så længe jeg havde behov.
Timerne var præcis hvad jeg havde brug for! Jeg blev konfronteret med alle mine bekymringer og skubbet til at prøve mig selv af uden at blive presset til noget jeg ikke kunne overskue. Alle problematikker fik jeg trænet, og jeg kan stolt sige, at jeg i dag ikke bare kører af nødvendighed, men ligefrem nyder det - selv på motorvejen, som jeg ellers var allermest ræd for! Så en kæmpe tak og en 100% oprigtig og velfortjent 5-stjernet anmeldelse herfra! Samt stor personlig tak til Claus som bogstavligt talt banede vejen! En bedre kørelærer kan man ikke ønske sig.

Så fik den "gamle dame " kørekort 🥳
Så på trods af, at der siges, en gammel hund ikke kan lære nye tricks. Klarede de to fremragende instruktører Klaus og Trine den komplicerede opgave.😁
Det lykkedes Klaus med sin humor og gode humør, at gøre den lidt tørre teori spiselig.
I kombination med den erfarne Trine, der med sin opbakning, seriøsitet og ikke at undlade en helt ualmindelig tålmodighed, at vende en meget skeptisk og til tiden fustrret dame til, at tro på og lykkedes med at få et kørekort. 😁👌
Så hvis du skal tage kørekort, så vælg KvikTrafik for en professionel og god vej til succes.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse.
Venlig hilsen Sarah 🤗

Antwort von Kviktrafik.dk
Fantastisk køreskoleoplevelse hos Kviktrafik! Claus var en fremragende kørelærer, der skabte en tryg og lettet atmosfære under hele forløbet. God service der altid var til elevens fordel.

Antwort von Kviktrafik.dk
Under begge forløb (bil+mc) har der været fokus på forståelse, læring og tryghed. Jeg kunne ikke være mere tilfreds og taknemmelig for alt det, som der er kommet ud af det.
Kan 100% anbefales herfra.

Antwort von Kviktrafik.dk
Kæmpe anbefaling herfra! Sjove og lærerige kørelektioner.

Antwort von Kviktrafik.dk
Kan kun anbefale kviktrafik hvis du skal tage kørekort i Silkeborg!
Lærerige teoritimer og helt igennem fantastiske kørelærer. 🫶🏼

Antwort von Kviktrafik.dk
Det har vært en super fornøjelse og rigtigt gode ting om køre lærerne hele forløbet har vært dejligt og nemt at kunde forstå og lære af så i alt i alt super godt ting

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg vil helt sikkert anbefale kviktrafik, rigtig god køreskole med dygtige kørelærer.

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg valgte Kviktrafik, det jeg følte at det var en oplagt mulighed for mig, da det går så hurtigt. Jeg var så heldig at have Kristian som kørelærer og det har været mega godt. Der har altid været plads til seriøsitet, gode og dårlige dage, opbakning og altid godt humør. På holdet var der plads til alle og man lærte meget på kort tid. Derfor vil jeg helt sikkert anbefale Kviktrafik til andre, tak for en rigtig god oplevelse

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg har for nylig taget mit kørekort hos KvikTrafik. Processen var hurtig, effektiv og utrolig velforberedt. En stor tak til Trine og Kristian for deres dygtighed og tålmodighed, som gjorde hele forskellen. De er begge fremragende instruktører, der formidler viden på en forståelig og engagerende måde. Hvis du skal tage kørekort, så vælg KvikTrafik for en sikker og behagelig vej til succes. Tusind tak for en super oplevelse!

Antwort von Kviktrafik.dk
Fin oplevelse Hos Claus, Trine og Christian. De formidler det samme, men med forskellige udtryk, hvilket giver håb for bedre læring. Undervisningen og deres entusiasme var en af de store årsager til at jeg bestod alle prøve ved første huk.

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg tog kørekort her, og det er hurtigt og effektivt. Alle lærerne er søde og gode til at forklare tingene. Havde selv Kristian som kørelærer. Han er mega sød, tålmodig og gjorde hele forløbet meget nemt for mig (er selv gymnasieelev).
Kan virkelig ikke anbefale Kvik Trafik nok.

Antwort von Kviktrafik.dk
Byens bedste køreskole , med høj faglighed og utrolig tålmodige kørelærer og en fair pris . Nu mangler vi kun , at tilmelde den sidste i søskendeflokken af 4 . Så har de allesammen været forbi kviktrafik . Tommel up herfra .

Antwort von Kviktrafik.dk
Jeg ville gerne benytte lejligheden til at sige tak for den fantastiske kørekortuddannelse, I har leveret. Jeres professionelle undervisning og støtte har været uvurderlig for mig, og jeg sætter stor pris på den vejledning, I har givet mig på vejen mod at få mit kørekort. Jeg vil uden tvivl anbefale jeres køreskole til andre.

Antwort von Kviktrafik.dk
Kan varm anbefaler kviktrafik.
Fik både min bil kørekort i 2011 og mc 2023 hos Claus. Super hurtigt at får kørekort overstå.

Antwort von Kviktrafik.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.