Kviknet
Bestiller Fibernet/Kviknet for 1,5 døgn siden... - Modtager routeren, med en exceptionel god vejledning med billeder samt tekst... - Tilslutter udstyret der til mit held virkede straks og øj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Konstant ustabil og lav hastighed. Skal genstarte routeren flere gange for at få noget der ligner den hastighed man betaler for.
Kviknet HAR VÆRET den bedste bredbåndsleverandør jeg HAR haft. Altid stabilt, god kundeservice og skarp pris. Nu har I med seneste udmelding skudt jer gevaldigt i foden, som naturligvis koster k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi giver de gamle teleselskaber kamp til stregen og giver dig alt det, de ikke vil levere: God service, høj hastighed og lave priser. Kom og vær med!
Niels Bohrs Allé 185 , 5220, Odense SØ, Dänemark
- +45 88 44 11 12
- kundeservice@kviknet.dk
- www.kviknet.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg hører i ikke lever op til jeres…
Jeg hører i ikke lever op til jeres kunders forventninger. Lad mig dog se et afsnit taxa i fred.
Konstant ustabil og lav hastighed
Moderat adgang til internet
Jeg synes personligt at 279 kr. om måneden er i overkanten for net, der er så langsomt, at man ikke kan se et afsnit Taxa uden at blive afbrudt hvert andet sekund. Jeg prøver noget nyt, så jeg forhåbentlig kan se på Jesper Lohmann og Pernille Højmark køre Københavns gader tynde i deres taxaer uden afbrydelser, imens jeg spiser en lille bid brød, fra føtex bake off afdeling, med en klat tzatziki på måske akkompagneret af en grissinistang af mærket Earth Control. De fås med hvidløgssmag og koster i omegnen af 25 kr. Det er væsentligt mindre end et Kviknet abonnement og jeg vil mene at man får mærkbart mere for pengene.
Hold jeg LANGT væk.
Jeg har haft Kvinknet et stykke tid nu, og jeg har aldrog haft så dårligt internet.
Ligeledes har jeg aldrig oplevet så dårlig kundepleje.
Jeg har haft problemer i hele perioden, og ringet til Kviknet minimum en gang om månede... oftest flere gange.. og ALDRIG er mine problemer blevet løst i første omgang.
Jeg har måttet ringe om de samme ting både tre og fire gange, og selvom de er vældigt flinke i kundeservice, og jeg har fået flere måneders gratis net, pga deres sjusk, ændrer det ikke på, at det er umuligt, at få løst sine problmer.

Antwort von Kviknet
Dårlig opførsel og service.
Har aldrig oplevet sådan en dårlig opførsel og service som man får fra kundeservice hos Kviknet.
De har ingen forståelse og afbryder kunderne når de snakker.

Forfærdelig slyngel virksomhed
Lad være med at være kunde her - de er alt for dyre og leverer IKKE den lovede hastighed. Man skal selv finde ud af, at man bliver snydt for derefter at ringe og klage.
LAD VÆRE med at støtte en virksomhed som dette

Antwort von Kviknet
Kviknet hæver uberrettiget 699kr på mit kreditkortet.
Jeg skal opfordre alle til ikke at give deres kreditkortoplysninger til Kviknet. Tre måneder efter aftalen var ophørt har de hævet penge på min konto, som de mente de havde tilgode for udstyr, de ikke har afhentet. Jeg har afvist at de har et krav, og bedt om dokumentation - hvilket de selvfølgelig ikke har. Fremgangsmåden er ulovlig og kriminel - da man selvsagt ikke må hæve penge uden en aftale.
6/4/24 Efterskrift
Jeg har nu modtaget pengene retur og svarer derfor ikke på mail.
- jeg kan se i svaret at jeg blot kan henvende mig til kundeservice Jeg synes det er bemærkelsværdigt at man ikke kan finde mit navn - så mange kunder er der vel ikke - man bare hæver ved efter en lang korresponance opkræver ved uden dokumentation - eller er der?
- Jeg synes det er mærkeligt at man hæver netop den sidste dag i kvartalet. Mon det er salgsprovison /bonus eller et godt kvartalsregnskab som man jagter?
- Jeg håber at Ewii som ejer kviknet ikke fortsætter denne praksis når kviknet kunderne overgår til Ewii eller er det mon derfor man er ligeglad med sit renommé

På alle måder Kvikt
Udskiftning af fiber-modem og adgang til tjenesten, herunder fast IP og et hurtigt opkald til kundeservice; alt sammen kørte snorlige.

Antwort von Kviknet
Ekstraordinær kundeservice hos Kviknet - Tak, Emil og Bror!
Mit eventyr med Kviknet har været intet mindre end fantastisk, især på grund af deres ekstraordinære kundeservice, som fortjener al den ros, den kan få. Fra det øjeblik jeg blev introduceret til Kviknet af Emil, som hjalp mig med at blive kunde, til den seneste interaktion med Bror, der bistod med en problemfri afvikling, har min oplevelse været eksemplarisk.
Emil, der hjalp med oprettelsen, udviste en imponerende professionalisme og en rolig facon, som gjorde hele processen behagelig og fri for stress. Hans tilgang til kundeservice gjorde et varigt indtryk og skabte en følelse af tillid fra starten.
Nyligt, da omstændigheder uden for min kontrol medførte, at jeg måtte opsige min aftale med Kviknet på grund af et firmabetalt internetabonnement gennem en anden udbyder, trådte Bror til. Hans rolige, forstående og yderst professionelle håndtering af situationen bekræftede igen, at Kviknet virkelig sætter kunderne først. Selv i en situation, der involverede opsigelse, følte jeg mig værdsat og respekteret som kunde.
Kviknets kundeservice er et skoleeksempel på, hvordan det bør gøres - med empati, tålmodighed og ekspertise. Både Emil og Bror har vist, at bag hver interaktion står ægte mennesker, der er dedikerede til at hjælpe og gøre kundeoplevelsen så positiv som mulig.
Selvom jeg nu er nødt til at sige farvel til Kviknet, vil min anbefaling af dem som internetudbyder forblive stærk og uforbeholden. Deres kundeservice alene er grund nok til at vælge Kviknet. Hvis du værdsætter en udbyder, der virkelig går op i din tilfredshed og tilbyder en personlig og rolig tilgang til kundeservice, så er Kviknet det rette valg for dig.
/Jesper Lau Borgen

Antwort von Kviknet
Kviknet har vaeret mere end behjælpelig…
Kviknet har vaeret mere end behjælpelig da vi flyttede og bad om deres internet kom med paa den nye adresse, ringede til support da alt var connected og vi oplevede lidt signal problemer de aktiverede det med det samme online. Super god service og yderst hjælpsomme.

Antwort von Kviknet
Nok den mest ringe service jeg længe…
Nok den mest ringe service jeg længe har haft. Har nu været med kviknet i 6 månder, og har aldrig set min download hastighed højere end 100, betaler for 300/60, dog ligger download konstant på 5-25.

Antwort von Kviknet
Jeg valgte kviknet i sin tid
Jeg valgte kviknet i sin tid, fordi det var rigtig billigt til god hastighed. Nu er det langt fra det billigste, og som kunde i mange år, har jeg også fundet ud af, at jeg betaler for meget langsommere internet, end hvad jeg ville få hos andre. Og de har endda uden at varsle nedsat min hastighed. 300/90 for 299kr. Nu rykker jeg til FastSpeed hvor jeg får 1000\500 for 198kr.?!

Super smidigt
Super smidigt. God kundeservice, højt information niveau og vigtigst af alt, en indtil videre stabil internetforbindelse

Antwort von Kviknet
Har ikke kunne bruge min PC overhoved i…
Har ikke kunne bruge min PC overhoved i næsten en uge nu til gaming eller bare surfe på internet!?. Kun min mobil er brugbar til wifi forbindelsen herhjemme.

Antwort von Kviknet
Super god service og super god…
Super god service og super god forbindelse i hele lejligheden, børnene gamer i værelset imens jeg hygger med en god film i stuen.

Været kunde i 4 år og absolut tilfreds, men
Været kunde i 4 år og absolut tilfreds. i 2 uger har jeg nu haft dårlig ping og internet og har svært både ved arbejde og gaming om aftenen. De påstår det ikke er fordi de er solgt til EWII, men sjovt nok et uheldigt sammentræf. Men de har ikke fikset problemet i 2 uger.
Skiftet er først i andet kvartal og så langt rækker min tålmodighed ikke. Virker godt nok som om man har kastet kunderne under bussen i forbindelse med skiftet.
Jeg giver det 1 uge mere og så er jeg smuttet inden skiftet til et andet selskab.

Det halter lidt
Har været kunde hos Kviknet siden fibernettet blev åbnet for andre udbydere. Dvs. 20/21 ca.
Fordelene dengang var prisen og at man ikke behøver deres router. På grund af prisen, har jeg set igennem fingre med nogle udfald - på et tidspunkt for lang tid siden flere dage, hvor der ikke var net.
De seneste "kapacitetsproblemer" hos Norlys er dog ved at være der, hvor min tålmodighed er opbrugt. Prisen retfærdigører ikke længere, at man ikke bare har internet direkte hos fiberejeren - Norlys kunder har sjovt nok ikke en høj ping i samme periode. På et tidspunkt var jeg nede på 20mbit download med 90 ping... det er ubrugeligt for os.
Det er godt for de tidligere Kviket ejere, at de netop har lavet en exit og solgt til Ewii... så kan de overtage en forretning, hvor kunderne i stigende grad begynder at blive utilfredse.

Har været tilfreds kunde i 1½
Har været tilfreds kunde i 1½ år vil jeg tro, men aner ikke hvad der sker i forretningen, tro det har nået at gøre med det bliver kørt sammen med EWII, men hvis man spille en smule er alt sammen møj træls.
Glem alt eks CS, Fortnite, callofduty osv...
Når alle andre er på, døjer vi med ping tider over 100ms... ikke engang da vi var på ADSL var det så højt. Det kan man bare ikke sælge, men de ødelægger da et produkt (Fiber) som sagtens kan levere varen. Tro sku i skal have skiftet den gamle windows 98 computer der stå i bag lokalet
Min nabo har Norlys, kan kun sige at hen over weekenden var der ikke nået på deres net, bare sjovt når i skriver i mailen til mig det er.
"Hej Benjamin
Tak for henvendelsen.
Norlys melder, at de oplever kapacitets problemer, hvor nettet opleves langsommere i det tidsrum du beskriver.
Du kan finde mere information på vores hjemmeside: Kviknet.dk | Se driftsstatus for Kviknet i dag · Kviknet
Vi beklager ulejligheden
Rigtig god weekend
Sara"

Antwort von Kviknet
Mit internet har været nede siden…
Mit internet har været nede siden fredag aften.
Det er ingen support aftner og weekenderne, så der er ingen kontakt med, hvis fejlen opstår uden åbningstid .
Jeg har skrev e-mail Idagårdsvej kl. 11:15, men der hjælper ikke. De har oprette sagsnummer og skriver at i gør alt og at vende hurtigst muligt. Det skete intet og det langtid til mandag.
Så har jeg hele weekend uden internet og TV !!!!!!!
Kviknet kan ikke anbefales - det er ikke penge værd😡

Antwort von Kviknet
Find anden udbyder - ikke pengene værd
Find anden udbyder, dette er ikke pengene værd. Vi har haft Kviknet i et par år med gentagne problemer. Store udsving i signalet, manglende signal i flere dage efter opdateringer, meget lavt signal i længere perioder. Deres routere er elendige og sender meget lavt signal videre. Derudover har de ingen support aftener og weekenderne, så der er ingen at komme i kontakt med, hvis fejlen opstår uden for åbningstid. Kviknet kan ikke anbefales.

Antwort von Kviknet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.