Kursusfabrikken Bewertungen 224

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint udbytte af et enkeltdagskursus. Lidt meget outlook og microsoftprodukter men ellers fint omkring personligt effektivitet. Der var snacks i stedet for morgenmad. Som alle ved koster den slags br... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale dette SoMe-kursus!🥳 Peter var utrolig dygtig til at formidle stoffet på en engagerende og letforståelig måde. Vi lærte bla. alt fra planlægning, til praktisk brug, annoncerin... Mehr ansehen

1. Unterricht
  2. Computerschule

Vom Unternehmen geschrieben

Ønsker du at opkvalificere dine kompetencer? Vi er specialister i praksisnær vidensdeling, der opkvalificerer den enkelte og virksomheden. Hvorfor vælge Kursusfabrikken? ✅ +15.000 tilfredse kursister siden 2013 ✅ Kursusafholdelse i hele Danmark ✅ 4,9 ud af 5 stjerner – høj kundetilfredshed ✅ Passionerede undervisere med stærk faglig baggrund ✅ Praksisnær læring med fokus på anvendelige færdigheder Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for online markedsføring, sociale medier, AI, personlig udvikling, ledelse, grafiske programmer og webudvikling. Uanset hvilket kursus du vælger, kan du forvente høj faglighed, praksisnær undervisning og en kursusoplevelse, der skaber værdi – både for dig og din arbejdsplads. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Virkelig et godt kursus

Virkelig et godt kursus, og super underviser og super faciliteter. Kan virkelig anbefales.

11. März 2026

Hej Britt,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god kursusoplevelse, og at både underviser og faciliteter levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at du vil anbefale kurset 😊

Sindssygt godt

Sindssygt godt, grundlæggende kursus. Stor ros til underviseren, som både var pædagogisk og utrolig tålmodig undervejs. Undervisningen var perfekt fordelt mellem oplæg af de grundlæggende værktøjer og små øvelser undervejs. Underviseren formåede at favne alle kursisternes forskellige spørgsmål og problemstillinger. Kursus-stedet var dejlige rammer for undervisningen, og parkeringsforholdene var gode.

12. März 2026

Hej Sofie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, det betyder virkelig meget for os! 😊
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede kurset som både grundlæggende, pædagogisk og godt struktureret med en god balance mellem oplæg og øvelser. Og hvor er det skønt at høre, at underviseren formåede at rumme alles spørgsmål undervejs.

Vi havde Julie som underviser

Vi havde Julie som underviser, hun var utroligt nærværende og var god til at formidle undervisningen så alle kunne være med uanset hvor meget viden man havde i forvejen. Et godt kursus hvor jeg føler mig godt klædt på til selv at gå igang med vores linked in firmaprofil.

Hej Nanna,
Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at Julie formåede at skabe nærvær og formidle undervisningen, så alle kunne være med. Skønt at du føler dig godt klædt på til at gå i gang med jeres LinkedIn-firmaprofil, det er præcis sådan skal det være 😊

Fantastisk kursus

Fantastisk kursus

👉 Har været på SoMe-kursus
👉 Virkelig lærerigt og inspirerende
👉 Jeg har fået masser af nye idéer med hjem
👉 Julie var en fantastisk underviser – engageret og nem at forstå

Glæder mig til at bruge det hele i praksis 🙌💪

Hej Lars,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de pæne ord ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at SoMe-kurset har været både lærerigt og inspirerende, og at du har fået masser af nye idéer med hjem. Jeg har selvfølgelig delt din ros med Julie, det vil hun blive rigtig glad for 😊

Rigtig god fornøjelse med at bruge det hele i praksis!

5 store stjerner

Jeg deltog i et Midjourney-kursus og har kun gode ting at sige. Andreas var meget kompetent og god til at forklare – også de lidt mere avancerede ting. Der blev endda gået udover pensum med ekstra tips og konkrete eksempler, som gjorde kurset ekstra værdifuldt. 5 stjerner herfra!

Hej Angela,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse på Midjourney-kurset, og at både indholdet og de ekstra tips gav værdi. Jeg har delt din ros med Andreas 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt både at lære, forstå og implementere informationen på kurset.

Aldrig har jeg oplevet et så gennemført og velstruktureret undervisningsforløb som det 6-ugers SoMe kursus, jeg netop har afsluttet via Kursusfabrikken.

Hele vejen igennem forløbet har der været ”en rød tråd” at følge, og alt var tilrettelagt og gennemtænkt: Alt materiale var tilgængeligt i god tid, alle lektioner blev optaget og gjort tilgængelige til download, og information blev på forespørgsel uddybet i Facebook-gruppen (som blev oprettet specifikt til vidensdeling og samarbejde på kurset).

Peter Nymark, som underviste på kurset, bragte masser af positivitet og opløftende energi til undervisningen under hele forløbet, og hans dygtige og omhyggelige måde at videregive information på, gjorde det nemt både at lære, forstå og implementere informationen på kurset.

Hvis jeg på et senere tidspunkt igen skal på kursus, vil jeg helt klart starte med først at tjekke hvad Kursusfabrikken tilbyder!

23. Januar 2026

Hej Chris,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores 6-ugers SoMe-kursus. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har oplevet forløbet som gennemført, velstruktureret og nemt at gå til, præcis som vi ønsker det skal være.

Vi er også rigtig glade for din ros til Peter, som vi straks vil dele med ham!

Tak fordi du valgte os, vi håber at se dig på et andet kursus en dag 😊

Godt kursus

Godt kursus, rigtig god underviser.

7. Dezember 2025

Hej Peter

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det dejligt at høre, at både kurset og undervisningen har levet op til dine forventninger!
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God information hele vejen…

Der var god information hele vejen igennem. Vores oplægsholder Julie Arlgade var super dygtig.

18. Dezember 2025

Hej 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om Julie. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os ✨

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

kursus og indhold matchede ikke helt

Underviseren var venlig og imødekommende OG god til at formilde viden. Dog var der flere på holdet der ikke havde nogen erfaring med annoncering - selvom kurset var for "viderekommende". Derfor levede kurset ikke op til beskrivelsen.

4. Dezember 2025

Hej Susanne 🙂

Tusind tak for din ærlige anmeldelse og for de pæne ord om underviseren! Det betyder meget for os, at du oplevede undervisningen som både venlig og formidlingsstærk.

Vi er kede af at høre, at sammensætningen på holdet ikke helt matchede dine forventninger til et videregående niveau. Din feedback er vigtig og hjælper os med at sikre, at beskrivelsen og niveauet hænger bedre sammen fremadrettet.

Vi har forsøgt at kontakte dig for at følge op på din evaluering, da vi meget gerne vil høre mere om din oplevelse. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at uddybe din feedback.

Hanne fra Kursusfabrikken

Sociale medier 6 ugers kursus

Jeg var på 6 ugers kursus ved kursusfabrikken i Sociale medier med underviser Peter Nymark. Det var et givende kursus, som jeg ser frem til at bruge i min virksomhed. Jeg har fået en langt bedre forståelse for algotritmen og hvilke ting man skal tænke over ift. at fremme sin profil. Derudover har jeg lært at lave en content kalender, årshjul og andre ting jeg slet ikke havde tænkt kunne være en god ide ift min virksomhed.

Derudover vil jeg lige fremhæve vores underviser Peter. Hans entusiasme er helt fantastisk, til trods for undervisningen foregår online. Du vil ikke være i tvivl om at Peter vil lære dig så meget som muligt, på den korte tid. Han gør undervisningen forståelig og der er ingen spørgsmål der er for dumme at stille. Derudover skal han lige have en særlig tak for at lave særligt materiale sendt til mig, med fokuspunkter rettet mod min virksomhed. Tak for et godt kursus og altid godt humør. Vi ses på SoMe ;)

6. Oktober 2025

Hej Ditte 🙂

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du har fået så meget med dig fra forløbet i sociale medier. Vi er glade for, at du nu står endnu stærkere i arbejdet med din virksomhed 💪

Og en særlig tak for dine fine ord om Peter. Dem sender vi straks videre! Vi elsker at mærke, når vores undervisning gør en forskel 🤩

Vi håber at se dig igen - måske på SoMe 😉

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt kursus

Godt kursus. Brugbart men ved undervisning var tempo lidt højt og selv om jeg gjorde opmærksom på det faldt det ikke. Deltager gerne igen på Kursusfabrikkens kurser.

9. Dezember 2025

Hej Kent🌟

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du fandt kurset brugbart og har lyst til at deltage på kurser hos os igen.
Vi tager din feedback om tempoet med os, så vi hele tiden kan blive bedre.

Vi håber at se dig igen en anden gang 🙂

Supergodt kursus

Supergodt kursus - meget kompetent underviser - alt i alt topkarakter

3. Dezember 2025

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en supergod oplevelse med både kurset og underviseren!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et godt kursus om Personlig…

Et godt kursus om Personlig Effektivitet i Outlook, Teams, To-do og Onenote.
Yderst kompetente undervisere, og små hold (max. 6 stk.)

2. Dezember 2025

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med kurset i Personlig Effektivitet og at både underviseren og de små hold har levet op til dine forventninger 🤗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling af kurset…

Stor anbefaling af kurset “Facebook-annoncering”. Jeg fik en rigtig god forståelse for annoncering gennem Meta. Samtidig var Peter en rigtig dygtig og engageret underviser, som gav god plads til vores spørgsmål 😊

26. November 2025

Hej Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af kurset i Facebook annoncering.
Vi er glade for at høre, at du har fået en god forståelse for annoncering og hvor er det dejligt, at du oplevede Peter som engageret og dygtig.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

God og relevant undervisning

God og relevant undervisning, kompetent underviser og god mad, kaffe og snacks :-) Jeg vender tilbage :-)

24. November 2025

Hej Solvita 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det dejligt at høre, at både undervisningen, stemningen og forplejningen har levet op til dine forventninger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌟

Lærerig undervisning, energisk underviser

Jeg har netop gennemført et endagskursus i Facebook-annoncering hos Kursusfabrikken, og det har været en positiv oplevelse.

Underviseren, Peter, formåede at gøre det sjovt, forståeligt og konkret, og han skabte en undervisning, hvor jeg følte mig godt guidet hele vejen igennem. Jeg gik derfra med en langt bedre forståelse for, hvordan jeg kan arbejde med annoncering i hverdagen.

Jeg kan anbefale Kursusfabrikken og Peter til andre, der ønsker at styrke deres kompetencer inden for FB-annoncering.

26. November 2025

Hej Mie 🌟

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os. Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god og lærerig dag på kurset i Facebook annoncering, og at Peter formåede at gøre det både sjovt og forståeligt 💡

Vi er glade for, at du gik derfra med ny viden, du kan bruge i din hverdag🙌

"Skide godt!"

Jeg har deltaget i Kursusfabrikken 6 ugers uddannelse i Sociale Medier, med onlineundervisning. Okt/nov. 2025.

Selvom jeg havde ønsket fysisk fremmøde og jeg var både skeptisk og ærgerlig over ikke at kunne møde underviser og medstuderende ansigt til ansigt, blev min skepsis bragt til skamme.

Underviser Peter Nymark, som udover at være en virkelig dygtig faglig og passioneret underviser, med en enorm tålmodighed, lykkedes med at brage igennem skærmen med hans positive energi.

Hans viden inden for faget er skarp og han gør det ypperste for at gå i dypden og forklare sig gerne flere gange, så alle studerende kan være med.

Jeg står nu tilbage med en masse ny viden og kompetencer inden for SoMe marketing, som jeg kan tilføje mit cv, og kan kun anbefale dette uddannelses forløb.

21. November 2025

Hej Luise

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Peter og hele forløbet 🤗 Vi er virkelig glade for at høre, at du har fået masser af ny viden og kompetencer med dig videre. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med onlineundervisning.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os 💚

Ovenud tilfreds!

Kan kun sige at jeg har været ovenud tilfreds med mit forløb på "sociale medier" og med Peter Nymark som underviser, stor cadeau herfra for hans evne til at formidle læringen på bedste pædagogiske vis og gør det let forståeligt, selv når det galt det mere teknisk krævende.

Så står man og gerne vil lære noget om markedsføring på de sociale medier eller gerne vil have genopfrisket og finpudset sine evner, så kan dette forløb varmt anbefales.
Thumbs up herfra!

25. November 2025

Hej René

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord om både forløbet og Peter – det varmer virkelig! Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt klædt på, også når det blev teknisk ☺️

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du får glæde af din nye viden på sociale medier ⭐

Passion for sociale medier

Luksus med et lille hold (6 personer) og en passioneret underviser ved navn Peter, der gerne ville dele ud af sin viden og sætte ny idéudvikling i gang. Og der var god forplejning fra morgen til sen eftermiddag. Dejligt sted at være kursist!

21. Oktober 2025

Hej Louise

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Det er bare skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores små hold og sammen med Peter. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at både undervisning, rammer og forplejning har været i top 🌟

Super kursus om Metaannoncering

Min underviser (Peter) var virkelig god til at fornemme niveauet og møde én dér, hvor man er. Han tager udgangspunkt i konkrete eksempler og gør undervisningen hands-on med brugbare råd og tips, man kan tage direkte med hjem. Behagelig og altid velforberedt – det gør en kæmpe forskel. Jeg kan varmt anbefale kurset.

3. November 2025

Hej Bente

Tusind tak for din anbefaling og de flotte ord om kurset - og ikke mindst om Peter. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet undervisningen som hands-on, brugbar og målrettet 😁

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os 🤗

Trine fra Kursusfabrikken

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr