Krydstogt Eksperten Bewertungen

1'256
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop booket et krydstogt gennem Krydstogt Eksperten, og indtil videre har oplevelsen været helt i top. Marie-Louise har været utrolig hjælpsom, hurtig til at svare og meget engageret i a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er en familie på 11 personer, 3 generationer, som netop er vendt hjem fra en fantastisk tur, Middelhavet rundt. Vi har oplevet stor service under bookingen af rejsen og den er forsat på hele t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte selv vores krydstogt online – super nem og overskuelig proces! Jeg havde efterfølgende et par spørgsmål til rejsen, som personalet hurtigt og venligt hjalp med at besvare. Desuden et stor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er netop vendt hjem fra et fantastisk krydstogt i Caribien med Princess Cruises, og oplevelsen har været fuldstændig fejlfri og bekymringsløs. Medarbejderne hos Krydstogt Eksperten hjalp os med... Mehr ansehen

1. Kreuzfahrtgesellschaft
  2. Reiseveranstalter
  3. Reiseanbieter
  4. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Krydstogt Eksperten er et dansk, familieejet rejsebureau med speciale i krydstogter. Som agent for verdens førende krydstogtrederier tilbyder vi over 18.000 krydstogter til destinationer verden over. Vores prisgaranti sikrer dig krydstogter til de bedste priser på markedet. Vi matcher prisen hos danske konkurrenter og krydstogtrederierne. Du er i professionelle hænder fra start til slut. Med vores dybdegående viden skræddersyer vi krydstogtoplevelser, der gør din drømmerejse til virkelighed. Gør det nemt og bestil hele din rejse hos os – vi hjælper også med fly, hotel, transfer og forsikringer til dit krydstogt, så du får en samlet og tryg pakkeløsning.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1'256)

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vores første krydstogt (købe rejse…

Vores første krydstogt (købe rejse gennem en agent) så vi var usikre, men god og venlig hjælp.
Kunne vi generelt ønske lidt mere gennemsigtighed, men det er ved alle agenter. Eksempelvis der var tilbud på fly gennem selskab, men vi kunne selv købe langt billigere. Vi har købt rejsen, og venter nu spændt

27. Oktober 2022

Kære Helle,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne være jer behjælpelig. Omkring det med flybilletten, er det rigtigt, at vores priser ikke er de samme som I selv kan booke. Vi har forsikringer på vores billetter, hvilken kan være en del af forklaringen på forskellen. Men fint du siger det, informationen omkring dette, kunne måske være bedre. Ønsker jer en rigtig god tur, og kontakt os endelig hvis der er spørgsmål inden afrejse.
Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og kompetent reaktion på vores…

Hurtig og kompetent reaktion på vores spørgsmål og ønsker. Tak for at hjælpe to ældre krydstogt-novicer med at finde det rette tilbud til vores behov.

29. Oktober 2022

Kære Claus,
Mange tak - dejligt vi kunne være jer hurtigt behjælpelig. Kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål inden afrejse.
Ønsker dig en dejlig eftermiddag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid en fornøjelse at bestille…

Som altid en fornøjelse at bestille krydstogt hos krydstogteksperten - her er den bedste vejledning og service

21. Oktober 2022

Kære Jane,
Mange, mange tak. En fornøjelse endnu gang :)
Vi tales ved. Rigtig dejlig eftermiddag til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

god og professionel service lidt lang…

god og professionel service lidt lang ventetid ved telefonen

26. Oktober 2022

Kære Flemming,
Mange tak for din anmeldelse. Så dejligt vi kunne være behjælpelig. Beklager at ventetiden har været lang på telefonen, da du skulle have fat på os. Vi er mange på linjen, men det kan være et uheldigt tidspunkt du lige har ramt, hvor alle er optaget. Dejligt du var tålmodig.
Ønsker dig en god eftermiddag.

Super oplevelse - igen

Så har vi endnu engang været afsted på cruise med NCL gennem Krydstogteksperten og Marie Louise. Endnu en gang kan vi skrive under på, at vi får lynhurtig respons, god pris og super service. Kan varmt anbefale at bruge den som arrangør af krydstogt. Varm tak til Jens for hjælp med covid regler og Hanne der hjalp med online check in.

16. Oktober 2022

Bestilling af cruise

Nemt at komme i kontakt med og utroligt hjælpsomme.

14. Oktober 2022

Kære Michael,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne være behjælpelig. Er der spørgsmål inden afrejse, så kontakt os endelig. Rigtig god dag.

Fik en god betjening.

18. Oktober 2022

Kære Erik,
Mange tak :) Skulle der være spørgsmål inden afrejse, kontakt os endelig. Ønsker jer en god tur. Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er glade for krydstogteksperten.

Vi har brugt Krydstogteksperten en del gange, og har altid været tilfredse og glad for servicen, og for turene.

18. Oktober 2022

Kære Susanne,
Dejligt vi kunne være behjælpelig endnu en gang :) Ønsker jer en dejlig tur. Ring endelig, hvis vi kan være behjælpelig inden afrejse. Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

Hjælpsom og sød betjening

Hjælpsom og sød betjening, som hører efter ens ønsker, og finder derfra et krydstogt.

14. Oktober 2022

Kære Alice,
Hvor dejligt vi kunne hjælpe dig, og du kunne bruge vores erfaring :) Ønsker jer en rigtig god tur.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super fin og venlig behandling

En super fin og venlig behandling . Meget hjælpsommelig også efter købet . Klart 5 stjerner

13. Oktober 2022

Kære Andersen,
Din fine anmeldelse varmer - tusinde tak :) Ønsker dig en rigtig god eftermiddag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig effektiv betjening og opfølgning…

Hurtig effektiv betjening og opfølgning
Samtale.

3. Oktober 2022

Kære Tonny,
Dejligt vi kunne være behjælpelig og du fik det du søgte. Du er mere end velkommen til at kontakte os igen en anden gang.

Kære Claus,
Tak for ros - det sætter vi stor pris på :)
Kontakt os endelig hvis der er spørgsmål i forbindelse med jeres rejse. Ønsker dig en rigtig god eftermiddag.

Super god service

Super god service, god forklaring og meget venlige personale.

28. September 2022

Kære Erling,
Mange tak for din anmeldelse :) Jeg giver ros til alle på kontoret. Ønsker jer en dejlig tur, og kontakt os endelig hvis der er spørgsmål inden afrejse. Rigtig god eftermiddag. Mvh Marie Louise Raaholdt, Salgschef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var fuldt ud tilfreds med krydstogt…

Var fuldt ud tilfreds med krydstogt eksperten. Kan kun anbefale til andre

24. September 2022

Kære Bent,
Mange tak for din anmeldelse :) Vi ønsker en rigtig god tur. Kontakt os endelig hvis der er spørgsmål inden afrejse. Mvh Marie Louise, Salgschef

Nu er det 4

Nu er det 4. gang (siden 2016) vi bestiller rejse hos Krydstogteksperten. Endnu en gang kan vi skrive under på, at vi får lynhurtig respons, god pris og super service. Kan varmt anbefale at bruge den som arrangør af rejse, både krydstogt, fly, transfer og hotel. Mange tak til ALLE medarbejdere 🙏🏻

29. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Vibeke,
Mange, mange tak :) Endnu engang en fornøjelse!
Mvh Marie Louise, Salgschef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Krydstogteksperten altid super hurtige…

Krydstogteksperten altid super hurtige og service i top

26. September 2022

Kære Peter,
Mange tak :) Dejligt med glade kunder. Ønsker en rigtig god tur, og dejlig dag. Kontakt os endelig hvis der er noget vi kan hjælpe med. Mvh Marie Louise, Salgschef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hel igennem en perfekt oplevelse

Hel igennem en perfekt oplevelse , så ny krydstogt er bestilt, super service og styr på tingene🥰

10. September 2022

Antwort von Krydstogt Eksperten

Kære Nina, tusind tak for den fine anmeldelse. En fornøjelse at kunne hjælpe jer. God dag. Mvh Betina, Rejsekonsulent

Bestilte en rejse 4 dage før afrejse

Bestilte en rejse 4 dage før afrejse. Alt forløb som det skulle og de er hurtige til at svare.

18. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Kære Morten,
Mange tak - håber det var en rigtig god tur. Håber vi kan være behjælpelig igen en anden gang.
Mvh Marie Louise, Salgshef

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr