Krop360 Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et rigtigt godt og på alle måder frugtbart forløb hos AnneMette Thøgersen. Annemette er fagligt meget dygtig, skarp og kreativ, samtidig lyttende og nysgerrig i sin kontakt og behand... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har døjet med stærke smerter i hofte og knæ efter operationer begge steder. 10 x fysioterapi efterfølgende hjalp nærmest ikke. Lasse har fået løsnet op og givet mig øvelser til at styrke områderne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan absolut anbefale Lasse. Fra i 20 år at have haft en fastlåst lænd trods løbende Osteopatbehandlinger. Prøvede jeg Lasse som på få uger fik løsnet/låst min ryg op. Så jeg har ikke behov for behan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har efter et liv med kroniske smerter forsøgt mig hos alverdens behandlere, bare for at lindre lidt, alle uden resultater. For en del år siden fik jeg anbefalet Krop360, og jeg tænkte why not. Og... Mehr ansehen

1. Osteopath
  2. auch in
  3. Krankengymnast

Vom Unternehmen geschrieben

Klinik for Osteopati & Fysioterapi i Valby Vi tilbyder Osteopati, Fysioterapi, massage, laserbehandling og akupunktur.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev anbefalet Krop360 for…

Jeg blev anbefalet Krop360 for afhjælpning af min ryg. Behandlingen har levet op til mine forventninger. Jeg finder behandleren kompetent med gode råd og vejledning. Jeg går nu til forebyggende behandling, og jeg bruger gerne 1 1/2 time i transport hver vej. Jeg vil gerne undgå, at ende der, hvor jeg startede. Det er lige som servicering af bilen, så starter den hver gang ;-)

15. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lasse er en ren mirakelmager

Lasse er en ren mirakelmager. Super kompetent og man føler sig i meget trygge hænder. Har hjulpet både venner og familie med diverse skavanker, jeg anbefaler ham til alle jeg kender😊

10. Mai 2024

Kan absolut anbefale Lasse

Kan absolut anbefale Lasse. Fra i 20 år at have haft en fastlåst lænd trods løbende Osteopatbehandlinger. Prøvede jeg Lasse som på få uger fik løsnet/låst min ryg op. Så jeg har ikke behov for behandling.
Da jeg fik hjernerystelse fik han også hurtigt fjernet alle efterfølger og har ingen senfølger.
Kæmpe anbefaling herfra😍🤩

26. Oktober 2023

Magiske Lasse

Magiske Lasse - Lasse har fixet flere år gamle skader, nye skader og skader man ikke vidste man havde.
Og jeg har både sendt min datter, mine veninder og kollegaer forbi ham, alle med samme gode resultater.

5. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lasse er en fantastisk osteopat

Lasse er en fantastisk osteopat. Har gået hos ham over flere omgange og han er nærværende, omsorgsfuld og dygtig. Kan bestemt anbefale ham og hans behandlinger.

5. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lasse er så professionel og giver sig…

Lasse er så professionel og giver sig rigtig god tid til at finde ud af hvad der er galt. Andre behandleder stresser meget med tiden og det gør han på ingen måde⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og jeg har haft ondet i lænden i flere år , og gået til 100 forskellige behandler og ikke noget hjalp men efter kort tid hos Lasse er det stort set væk . Så Det kan anbefales👌👌

6. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjemme hos os bliver Lasse kaldt for…

Hjemme hos os bliver Lasse kaldt for mirakelmanden 🙏 både min kæreste, jeg og min mor går hos ham, og han har simpelthen fået os fri fra de værste smerter vi har haft, efter kun 1 behandling, som ingen andre behandlere har kunne hjælpe med 🙏 han er så forstående, god til at forklare og han finder grunden til problemet. Man kan tydeligt høre at han ved alt om kroppen. Han er meget ærlig, og fortalte os at hvis vi ikke kunne mærke forskel efter 1-2 behandlinger, så skulle vi ikke komme igen. Han kan virkelig anbefales!

5. Januar 2023

Bedste anbefalinger herfra

Bedste anbefalinger herfra

Lasse har hjulpet mig af med svimmelhed og andre følger efter et temmelig gammelt piskesmæld (som jeg ikke vidste at jeg havde haft). Før jeg konsulterede Lasse havde jeg mange år været hos både kiropraktor og fysioterapeaut - uden hjælp.

18. November 2020

Bedste anbefalinger herfra!

Jeg har efter en voldsom fødsel som endte med fuldnarkose og akut kejsersnit, haft en del smerter i skulder, bryst, nakke og ryg. Jeg opsøgte Lasse efter at have forsøgt med kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Hans behandling virkede allerede efter første gang, og der var for første gang en forklaring på mine smerter. Jeg er efter 5 gange næsten smertefri.

Jeg kan helt klart anbefale krop360!

(ps. Priserne er lidt høje, men sådan er det jo en gang bare)

29. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr