Kristiansdal Boligforening Bewertungen 73

TrustScore 2 von 5

1.9

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen problemer ift. økonomi, bolig, flytning, osv. Flinke viceværter/synsmænd. MEN, kommunikationen og serviceniveauet er elendigt. Den/de medarbejdere som besvarer mails og telefonopkald skal ente... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig boligforeningen og dårlig…

Meget dårlig boligforeningen og dårlig service og bliver ved husleje op hver år og har svært holde deres aftalte hvis noget skal lave i boligen og Meget sur og ikke pænt til snakke med fy skulle skamme sig .jeg også klager min nabo 4 klager og en grov vold hende x-mand med politi anmeldelser grov vold de ville se politirapport og sagde det skal i selv gør mener så hente politirapport skal ikke til Jane lyngs så var mig noget galt med og har opsagt min lejlighed og gir ikke mere dårligt boligforeningen farvel

23. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde skimmelsvamp i min lejlighed…

Jeg havde skimmelsvamp i min lejlighed og de kom ikke og fixede det på noget tidspunkt. De sagde bare "når du flytter maler vi bare over det" Jeg er flyttede nu og kommer ikke tilbage igen. PS virker de meget sure når man snakker med med i telefonen.

16. Mai 2024

Meget dårlig boligforening

Meget dårlig boligforening. Man sender klager over en nabo skriftligt til ders konto men der bliver ikke handlet på noget. Man får afvide at man bare kan flytte hvis man er utilfreds med den måde de vælger at tackle tingene på. De tager imod folk fra kommunen som har brug for særlig støtte og måske et botilbud men de tilsidesætter os andre..

Skriver på vegne af en bebor der ikke tør og stå frem fordi hun frygter konsekvenser fra kristiansdal (Bosera)

24. Februar 2025

Hej Fadi.

Tak for din henvendelse. Du skriver på vegne af en anden. Jeg kan ikke få den fortælling til at stemme overens med vores sagsbehandling af klagersager og kunder i øvrigt. - Jeg vil meget gerne i kontakt med dig eller den person, som du skriver for, så vi kan få en dialog om den konkrete sag.

Venligst kontakt mig på tlf. 63142220.

Chef for Kunder og Service

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De ved ikke hvordan man måler en…

De ved ikke hvordan man måler en kvadrat meter, meget inaktiv boligforening

18. Februar 2025

Hej Alberg Simonsen.
Tak for din henvendelse, for at besvare den, har jeg brug for noget mere info, kontakt mig venligst på jl@bosera.dk.
Chef for Kunder og Service

Godt arbejde

Jeg har i løbet af de sidste fire år boet to steder hos Kristiansdal. I den tid har jeg kun oplevet gode boliger til rimelige priser, man får hvad man betaler for, god service fra personalet - både på kontoret og i de enkelte afdelinger, og rimelige afregninger i forbindelse med fraflytning.

Jeg vil gerne rose jer for jeres fremragende nøgleudleveringssystem, det er så fleksibelt, den prompte reaktion på mails og efterfølgende udbedring af fejl, samt ikke mindst kontorets effektivitet i forbindelse med mine til- og fraflytninger.

Takker for denne gang!

16. Dezember 2024

Hej Christian.

Tusind tak for de pæne ord, det glæder os meget at læse.

Vi ønsker dig held og lykke med din nye bolig, og byder dig gerne velkommen hos os igen.

Glædelig jul og godt nytår.

Udlejningschef

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der er ikke en akut hjælp

Jeg ringer mange gange men jeg få ikke svar på mit spørgsmål, jeg skal blev hjemløse om en måned og der er ikke seriøs hjælp.

1. November 2024

Hej Sara.

Tak for din henvendelse.

Jeg vil meget gerne i kontakt med dig, så jeg kan orientere dig om dine muligheder i din konkrete situation og få en dialog om din oplevelse.

Jeg kan ikke umiddelbart se, at du er på vores venteliste. Vi er en almen boligforening, og vi udlejer efter venteliste (jf. gældende lovgivning) Vi har dog lejemål, som vi pt. ikke har venteliste på, dem kan du altid se og søge på vores hjemmeside: www.kristiansdal.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Jane Lyngs, udlejningschef

Man kontakter boligforeningen

Man kontakter boligforeningen, ift. en “fejl”, vedrørende husleje, som en hårdnakket kvindelig ansat, (vil dog ikke være bekendt at nævne den pågældendes navn) benægter ikke er en “fejl” og bliver meget direkte, i tonen, idet “fejlen” bliver kastet videre til en anden. Er glad for at jeg ikke bor til leje i Kristiansdal Boligforening. 🙏

4. September 2024

Hej Gitte.

Tak fordi du vendte tilbage, så vi kunne få en god snak om din oplevelse.

Vi beklager hændelsen.

Venlig hilsen, Jane Lyngs,
Udlejningschef.

Dårlig kundeservice på telefon

Dårlig kundeservice på telefon, kynisk og avvisende, virket som om jeg plaget vedkommende med å ringe. Så jeg ga en dårlig rating på Trustpilot. Da fikk jeg raskt en melding om å ta kontakt på nytt. Denne gang fikk jeg god hjelp av utleie sjefen via mail. Denne ratingen går derfor på telefonservice.

19. August 2024

Hej Bengt.

Vi er kede af, at du har den opfattelse, og vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan høre, hvad denne besked præcist handler om.

Vil du kontakte mig på tlf. 63142250. Venlig hilsen, Jane Lyngs,
Udlejningschef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har boet i kristiansdal næsten 2 år…

Jeg har boet i kristiansdal næsten 2 år med min mor, og alene i 3 år. Jeg har aldrig oplevet noget dårligt. Hverken fra viceværten eller udlejer, dog når man ringer kan de godt lyde lidt irriteret. Det gjorde de da jeg skulle være aktiv søgende igen. Men nu har jeg fået ny lejlighed som jeg flytter ind i d. 1 oktober, og det gik altså hurtigt med at få tilbuddet. Nu skal jeg føde til december, så ved ikke om hvor børnevenligt det er, da der bor rigtig mange udlændinge der ikke opfører sig pænt i min afdeling.

23. Juli 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse
Jeg har talt med en sekretær som hun lagde på imens jeg snakkede til hende
Og det er ikke Ved en fejl
Imens jeg har snakket sagde hun vi ses og lagde på 👎🏼👎🏼

1. Juli 2024

Hej Odai.

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet det på den måde. Der er dog ikke nogen her, der kan genkende samtalen, derfor vil jeg gerne i kontakt med dig, så jeg kan komme det nærmere.

Jeg har forgæves forsøgt at kontakte dig telefonisk og pr. mail, jeg håber, at du vil vende tilbage.

udlejningschef, Kristiansdal
info@kristiansdal.dk, tlf. 63142250

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som pårørende til en beboer i en af…

Som pårørende til en beboer i en af Kristiansdals lejligheder har jeg kunnet se hvordan boligforeningen kategorisk overhører klager og ignorerer at en beboer terroriserer en hel opgang ... Der er dags dato ingen reaktion fra boligforeningen på trods af en masse klager og flere anmeldelser til politiet ... Viceværten har direkte frarådet de øvrige beboere at kontakte den pågældende beboer grundet hans generelle adfærd.

Den eneste reaktion der er kommet til alle der har indleveret klager er at de bare skal blive ved og at klagerne ikke er korrekt formulerede ... Men der gøres intet for at der kan uddybes eller underbygges.

Manden har med trusler om vold og med kniv truet en beboer hvis børnebørn efter hans opfattelse larmede for meget, han har overfuset og spyttet på en anden beboer således at politiet måtte møde op for at advare manden ... Min kæreste som også bor der tør ikke være i hendes lejlighed fordi manden har overfuset hende (hvilket der er optagelse på) forsøgt at komme ind i flere af lejlighederne i opgangen og at der generelt larmes i tidsrum hvor man under al rimelighed burde forvente at der er ro.

Den sidste hændelse involverede at affald lå spredt i opgangen og afføring fra han hund lå smurt rundt så viceværten må fjerne og opgangen vaskes ned.

Kristiansdal har på intet tidspunkt rakt ud for at følge op de her sager også selvom at der er indleveret underskrifter fra samtlige lejere i opgangen vedr pågældende beboer.

Jeg er på ingen måde imponeret over den passivitet Kristiansdal udviser og vil aldrig søge ind i et område hvor man ikke passer bedre på sine lejere eller løfter det ansvar en udlejer har for at sikre ordentlige vilkår for sine beboere.

18. April 2024

Antwort von Kristiansdal Boligforening

Hej. Tak for din henvendelse.

For at besvare, er vi nødt til at have mere kendskab til, hvilken sag, det drejer sig om.

Vi håber, at du vil kontakte os på info@kristiansdal.dk eller tlf. 63142250, for en snak om sagen.

Venlig hilsen, udlejningschef Jane Lyngs, Kristiansdal.

Skimmelsvamp

Jeg er møg ked af det!
For 1,5 år siden flyttede kæresten og jeg fra afdeling 68, fordi vi blev tvunget ud af vores kære overbo som truede os på livet og generede os dagligt, men var der hjælp at hente nej. Så et år senere flytter vi ind her til dec. I en 3 værelses i samme kvater fordi vi virkelig ellers godt kunne lide området, MEN skimmelsvamp på skimmelsvamp, og igen får man bare at vide luft ud og hold gem oppe, hvilket vi er obs på 24/7 og nu er der igen mere skimmel svamp og da jeg har svær astma må dette bare ikke ske! Vi har boet her i 1 måneder! Kom ikke og fortæl mig vi nød til at flytte igen! Hjælp os denne gang, inden jeg går ud over mit gode skin. 😒

31. Januar 2024

Hej Julie.

Tak for din henvendelse.

Vi er meget kede af, at du måtte starte din lejeperiode med de problemer.

Vi er i fuld sving med afhjælpning, og arbejdet er snart færdigt.

Hvis du har yderligere bemærkninger eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores tekniske afdeling tlf. 63142240.

Venlig hilsen, Jane Lyngs
Udlejningschef Kristiansdal.

Fugt og skimmelsvamp

Nogle af boligerne er fyldt med fugt og skimmelsvamp. Kondensvand som løber ned af vinduerne. I den afdeling hvor jeg bor trænger vinduerne og tagene til en gevaldig udskiftning. I tagene er der huller, som bliver lavet ved lappeløsninger. Der løber Vand igennem, og emhætten løber konstant med kondensvand, når der er den mindste Frost udenfor. Væggende samt Vinduerne er sorte med skimmelsvamp. Vinduerne er ved at falde fra hinanden så de bliver skruet sammen med skruer, og kan gentagende gange ikke åbnes. Kristiansdal er bedøvende ligeglade selvom de godt ved det. Deres svar for 4 år siden var, at der er afsat penge til nye vinduer, da de ved at de er nedslidte, men at dette skulle der stemmes om i afdelingen pga. huslejeforhøjelse. Hjælper så ikke når man bor i en afdelingen, som intet vil ændre og er så bange for at huslejen vil stige.
Varmemesteren som snart er på de fleste afdelingen nu, har siddet for længe på posten, og kan med ingen mennesker. Han burde udskiftes.
Køkkenerne er i så dårlig stand at flere trænger til udskiftning, men dette er kristiansdal også ligeglade med, til trods for at de også kender til dette, når der har været fraflytning af bolig.

10. Januar 2024

Kære Rikke.

Tak for din henvendelse.

Vi skal endnu en gang anmode dig om, at kontakte os telefonisk eller skriftligt, så vi kan få en dialog om den aktuelle sag.

Vi håber at høre fra dig.

Venlig hilsen, Jane Lyngs,
udlejningschef, Kristiansdal

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er en svinsk boligforening

Det er en svinsk boligforening . Vi har de sidste 12 år haft husdyr da vi fik fjernet at huse stod som astma og alagivenlige boliger. Da de ikke levede op til disse krav.
Så søger jeg mindre bolig og har den foregående 2 måneder fået tilbudt 2 boliger på samme vej.men sagt nej tak. Nu kom der et mere til udlejning. Ringer og får at vide vi ikke må have husdyr. Ja så er vi mange der skal siges op….. så de har bare lige med et knips lave det om. Så kan de få syge personer inde på en stor fed løgn. DE BOLIGER ER IKKE ASTMA OG ALGIVENLIG. HER ER HUSDYR I ALLE BOLIGER. SÅ DE OMGÅS LOV MED LØGN. Elisabeth

2. Oktober 2023

Kristiansdal er forfærdeligt bestyret

Når man kontakter Kristiansdal, bliver man mødt af mennesker som virker til at hade deres job og får én til at føle, at man ikke burde have ringet. Man bliver vrisset af og får ingen hjælp. Forfærdelig service og endnu værre tackling af kollegieerstatninger som de vil opkræve dig fuld pris for, selvom de har valgt at bruge 6000 kroner på et nyt kølskab, som du nu skal betale for.

Hold dig væk fra Kristiansdal.

12. Juli 2023

Varmemester reagerer prompte.

Varmemester reagerer prompte.

I sidste måned har jeg haft en stoppet vask, og en defekt loftlampe. Begge gange sendte varmemesteren hhv. en slamsuger og en elektrikker, der ordnede mine problemer dagen efter uden beregning.

Jeg er meget glad for at bo hos Kristiansdal.

31. März 2023

Ikke lej noget af dem.

Skulle svare på om jeg ville have en lejlighed, efter 3 dage hvor jeg havde ringet til dem, siger de hver gang at de ikke har nøglen.
De skulle have svar om jeg ville have den dagen efter det 3. opkald, men stadig ingen nøgle. De gider ikke engang finde ud af hvornår de får nøglen.
Hvorfor skulle jeg leje en lejlighed ud af dem, utrolig dårlig til kunder.

18. Dezember 2022

Advarsel.

Advarsel.
Meld jer Ikke ind i denne boligforening.
Har været på venteliste som nr. 11 og er nu rykket op som nummer 23. Det virker som en umulighed for folk udefra, at få en bolig. Talte med en leder i afdelingen. Hun blev direkte modbydelig i sin retorik da jeg luftede, at det var næsten umuligt for folk udefra, at få en bolig. Efter selv, at have været ansat inde ved det offentlige i mange år er det rystende, at opleve ansatte med så mangelfulde evner i ledelse og kommunikation.
Jeg må vist hellere forblive husejer.

28. November 2022

Jeg er dybt rystet

Tog kontakt til kristiansdal i dag fordi min radiator var gået i stykker, blev viderestilt til teknisk afdeling. Spurgte om de kunne sende en til at kigge på den, med det samme begyndte vedkommende at råbe og skrige af mig. Han var ....... ikke varmemester og hvad ...... jeg bilde mig ind at ringe til ham, jeg prøvede at forklare at jeg var blevet viderestilt men han blev bare ved med at råbe og kalde mig alt muligt grimt. Jeg var fuldstændig grædefærdig og ryster stadig. Jeg forstår ikke hvordan sådan en person kan være ansat der. Men i det mindste er det ikke kun mig, mine naboer har samme problem. PS kunne ikke skrive hele min oplevelse fordi man ikke må bruge så grimt sprog på trust pilot.

9. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr