Kostumelandet Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet - når man ringer i deres åbningstid 10-12 får man bare lov til at vente til deres musik - og kommer slet ikke igennem. Dernæst bliver der heller ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ser dog der er kommet en masse negative kommentare fra denne side, jeg er dog 100% tilfreds! Jeg talte lige for nogle minutter siden med en meget sød kvinde på telefon, som informerede mig om min pakk... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beslilling af julemandskostume og julemandsparyk. svar med det samme samt afsending også hurtig. Ved afhentning hos post danmark manglede Julemandsparyk. Ok ikke noget problem tænkte jeg, j... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et par udklædnings-sæt til en oktoberfest - Jeg bestilte lidt sent, men tidsnok i følge deres hjemmeside. Pakken kom EFTER festen og jeg skrev derfor at jeg ikke ville hente pakken, så... Mehr ansehen

1. Kostümgeschäft
  2. Geschäft für Partyzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Kostumelandet sælger vi kostumer og udklædning til børn og voksne i alle aldre - både til leg, sjov og fest. Hos Kostumelandet går vi meget op i at yde en god service fra bestilling til levering. Du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp, spørgsmål, ris eller ros.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Køb køb køb her. Super service, selv om jeg ikke købte noget her.

Jeg har nu fået tillid til bestilling over nettet. Jeg bestiller, betaler og tænker så er den potte ude. Men til min store overraskelse bliver jeg ringet op 5 min efter min bestilling, hvor en flink herre fortæller mig at der desværre er udsolgt. Og han kan ikke nå at få det hjem til min deadline. Tilbyder med det samme at annullere ordren. Tak for en fantastisk service. Og så til det store plus... Det var for et tlf nr der ikke var ukendt. Jeg hader nemlig når der bliver ringet fra ukendt nr. Tusind tak siger jeg bare.

29. Mai 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Mon det går lidt for stærkt...!

Det virker som det går lidt for stærk hos Kostumelandet - modtog forkert størrelse, kostumet levede ikke op til det viste billede på hjemmesiden. Skriver mails, nogen af dem bliver der ikke svaret på. Må sende kostumet retur for egen regning, modtog ingen returlabel som der blev skrevet. Vælger et nyt kostume (da det andet ikke levede op til forventningerne) og betaler for porto igen, får det nye kostume, her mangler der nu ærmer til, der loves at der hurtigt eftersendes ærmer, vi modtager ingen - dog er dette muligvis Post Danmarks skyld...? Rykker for ærmerne og får tilsendt et nyt sæt som nu er modtaget, håber nu de passer da der ingen str. står i og de virker små.
Vi er glade for at vi var i god tid. Desværre bliver anmeldelsen derfor ikke til mere end 2 stjerner...

27. Mai 2014
Kostumelandet-Logo

Antwort von Kostumelandet

Hej Pernille,

Vi beklager din uheldige oplevelse med os. Vi er kede af du har oplevelsen af vi ikke svarer på mails. Det er nemlig noget vi går rigtig højt op i - det kan du måske også læse ud af vores trustpilot anmeldelser.Vi har ganske rigtigt haft super travlt - det er nemlig højsæson for os lige nu og vi indrømmer gerne vi laver fejl, selvom vi prøver vores bedste for at undgå ;)
Både i vores handelsbetingelser og under feltet "levering" kan du læse dig frem til hvordan en ombytning sker, når vi har lavet en fejl. Så havde vi haft chancen havde vi gerne sendt dig en returlabel. Det er dog for sent at sende returlabel, når vi først modtager besked, når kostumet er sendt retur.
Ærmerne er sendt herfra to gange. Jeg beklager på PostDanmarks vegne, men nogle gange forsvinder en pakke i mængden. Den plejer dog at dukke op igen. Ærmerne er endvidere samme størrelse som kostumet og har elastikkant, derfor burde det ikke være et problem at passe dem. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis vi kan være behjælpelige med andet.

Mvh
Kostumelandet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her bliver du ikke snydt af en sjov forklædning

Kostumelandet har en nem og overskuelig hjemmeside, så har de det du skal bruge finder du det hurtigt.

Prisen var faktisk den billigste jeg kom frem til ved at undersøge nettet først for den ønskede kostume og så fik jeg 15% i facebook rabat...

Og præcis som lovet lå pakken i posten med dag til dag levering.

Helt perfekt!!

26. Mai 2014

hurtig levering

Bestilte kostumet en dag og kunne selv bestemme hvor det skulle leveres. Pakken kom efter 2 dage.

24. Mai 2014

Super god virksomhed!

Man kan være helt tryg ved at bestille fra denne hjemmeside. Der er super hurtig levering - Man har pakken dagen efter afsendelse + Der er super god service!
- Der skete dog en fejl, og jeg modtog min bestilling i en forkert farve. Jeg skrev en mail, og fik hurtigt svar og de var meget behjælpelige og uden problemer fik jeg afsendt den rigtige og modtog den kun et par dage efter. Vingerne jeg købte var dog af ringere kvalitet da fjerene let falder af, men til den utrolig billige pris så er det helt forventeligt, og det er jo et kostume som kun skal bruges få gange. Alt i alt super godt, og jeg er meget tilfreds.

23. Mai 2014

Hurtig og nem service

Bestilte 2 kostumer. De blev sendt afsted ved næste afsending.
Dog var det ene kostume for stort. Dette blev sendt returneret uden problemer.

Alle henvendelse blev besvaret hurtigt.

20. Mai 2014

Hurtig leveringstid!

Fik en mail ved bestilling at nogle af mine varer var på restordre, så der ville gå 6-7 hverdage, men fik en mail dagen efter igen om at de var på vej og fik dem dagen efter igen. Flotte kostumer til lave priser og hurtig levering, kan klart anbefales.

19. Mai 2014

Super!

Rigtig god leveringstid - flotte kostumer - god pris! Helt sikkert anbefalelsesværdige!

17. Mai 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr