Kostumelandet Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slet ikke muligt at komme i kontakt med firmaet - når man ringer i deres åbningstid 10-12 får man bare lov til at vente til deres musik - og kommer slet ikke igennem. Dernæst bliver der heller ikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ser dog der er kommet en masse negative kommentare fra denne side, jeg er dog 100% tilfreds! Jeg talte lige for nogle minutter siden med en meget sød kvinde på telefon, som informerede mig om min pakk... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beslilling af julemandskostume og julemandsparyk. svar med det samme samt afsending også hurtig. Ved afhentning hos post danmark manglede Julemandsparyk. Ok ikke noget problem tænkte jeg, j... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et par udklædnings-sæt til en oktoberfest - Jeg bestilte lidt sent, men tidsnok i følge deres hjemmeside. Pakken kom EFTER festen og jeg skrev derfor at jeg ikke ville hente pakken, så... Mehr ansehen

1. Kostümgeschäft
  2. Geschäft für Partyzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Kostumelandet sælger vi kostumer og udklædning til børn og voksne i alle aldre - både til leg, sjov og fest. Hos Kostumelandet går vi meget op i at yde en god service fra bestilling til levering. Du er altid velkommen til at kontakte os for hjælp, spørgsmål, ris eller ros.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Svarer og kommunikerer ikke

Firmaet har ingen telefon og vil kun have henvendelser på mail. Svarer ikke på mail.

Ved opringning til nærtstående til indehaver bliver røret lagt på og sagt at telefonnumre til [Navn fjernet] er private.

Bestilt et kostume til skoleafslutning i sidste uge. Skal bruges i morgen.

Går noget galt her så forvent ingen hjælp eller imødekommenhed.

Der gik en uge fra første mail sendt til firmaet uden reaktion. Blev da nødt til at reagere ved at finde telefonnumre da kostume skulle bruges dagen efter. Sendte mail igen. Den blev der svaret på efter ca. 4 - 5 timer.

Firmaet har "glemt" at nævne den første uge gamle mail i deres svar på min oplevelse, og giver derved indtrykket af, at det er mig der er den ublu og kværulanten i den her sag.

Når man kun vil have henvendelser via mail har man en udvidet forpligtelse til at svare. 1 uges svartid er slet ikke i orden. Og heller ikke at man ikke vil stå ved ikke have svaret på mailen og bliver svinet til, når man anholder deres mail svartider.

27. Mai 2015

Hej Torben,

Cirka 4 timer efter du har sendt en mail til os vælger du at finde telefonnumre på ansattes familiemedlemmer, ringe til dem og tilmed blive aggressiv over de ikke vil udlevere privat telefonnumre til dig, hvorefter de vælger at lægge på.
Ydermere, når du at skrive denne anmeldelse, hvor du vælger at hænge en ansat ud med navns nævelse. Som vi også har fortalt dig i privaten, er det simpelthen ikke en opførsel som er acceptabel hos os. Derfor valgte vi at annullere din ordre og bede dig handle et andet sted. Chikane af medarbejdere samt familiemedlemmer er simpelthen ikke i orden. Under nogen omstændigheder.

God aften til dig.

Opdatering:
Kunden har valgt at opdatere sin besvarelse og vi vil derfor gerne gøre det klar at vi ikke forsøger at "hænge" nogen ud eller kalde nogen kværulant, som kunden vælger at definere det. Vi ønsker heller ikke at "svine" nogen til. Vi vil simpelthen bare ikke have at vores medarbejdere eller deres familiemedlemmer chikaneres. da det strækker sig ud over almen opførsel og pli.Og absolut intet formål tjener. Hvad skulle en ansats far dog gøre for at svartiden på 4 timer formindskes.

Sagen er lukket for vores vedkommende og vi kan kun håbe på, at andre ikke udsættes for samme skræmmende oplevelse.

okay!!

syntes det er fint, og kommer hurtigt frem, men har ikke fået den rigtige størrelse som jeg bestilte

20. Mai 2015

Hejsa Camilla,

Det beklager vi. En skam du ikke dukkede op i butikken. Der lå et kostume og ventede på dig :)
Håber karneval var godt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der blev ikke sendt det lovet

Jeg havde lavet en efterbestilling og fik på mail at vide at det ville blive sendt sammen. De var flinke til at svare på mails, men at forsendelsen så ikke svarede overens med det der blev sendt (eller blev trukket på min konto) synes jeg er ret ringe.

20. Mai 2015

Hejsa Anne,

Det beklager vi selvfølgelig. Det skal gøres bedre.

Nogenlunde

Jeg har en lille kritik af kostumelandet. Det er at de ikke kan overholde den tidsfrist , som de skriver. De skriver at der er dag til dag levering og det passer i hvert fald ikke, selvom der er et ur der siger at bestiller man inden f.eks 14 timer, så vil man få det dagen efter, men det passer ikke.

11. Mai 2015

Hejsa Henry,

Vi tager gerne kritik til os :) I dette tilfælde synes vi dog ikke helt den er berettiget. Du laver en ordre d. 6 kl 20.40, Vi afsender d. 7 og du har afhentet pakken d. 8 kl 11.30.
Vi lover netop levering næste dag ved bestillinger inden kl 11. I og med du bestilt 20.40, så afsendes din pakke næste morgen og opfylder præcis det vi lover, da du modtager d 8 :) Uret viser hvor længe du har til at bestille inden vi afsender næste gang :) Deraf bestil inden 14 timer og få næstkommende hverdag :)

Her ses forløbet fra track & trace :)
Dato/tidspunkt Sted Hændelse
08-05-2015 11:30 Service Center Kunde,ØST, Danmark Forsendelsen er udleveret
08-05-2015 10:49 Posthus Føtex, Danmark Forsendelsen er klar til afhentning
08-05-2015 07:26 Horsens, Danmark Forsendelsen er ankommet distributionscenter
08-05-2015 00:45 Taulov Pakkecenter (TLP), Danmark Forsendelsen behandles på vores sorteringscenter
07-05-2015 09:28 KOSTUMELANDET V/NP-ASGAARD APS, Danmark Elektronisk oplysning om forsendelsen er modtaget

God dag til dig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk...

Modtog i løbet af få dage min pakke. Super service. Især den søde idé med en lille personlig besked på visitkortet: 'Ha' en god dag' og slikkepinden der gjorde glæde ved min søn på 6. Vil klart bruge siden igen en anden gang, også anbefale siden til alle jeg kender! THUMBS UP!!! 😉

3. Mai 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lave priser, hurtig forsendelse, god service

Jeg bestilte et ko-kostume om torsdagen og fik det om lørdagen. Leveringstiden var fin. Jeg kom dog desværre i den trælse situation, at mit yver var i stykker. Kundeservice var gode til at svarer hurtigt, og jeg fik i går (onsdag den 29/4) mit nye kostume. Alt i alt er jeg godt tilfreds, eftersom jeg fik en god behandling trods problemerne.

Jeg synes dog ikke, det er i orden at reklamere med, at hvis man bestiller det inden klokken 11, sendes det samme dag, hvis det så ikke bliver gjort!! Jeg bestilte inden klokken 11, men det blev først sendt dagen efter. Der var endda et ur, der talte ned, hvor lang tid man havde. Derudover er portoen ret dyr......

30. April 2015

Godt

God handel og hurtig levering. Dog var der en lille skade på et klistremærke, men det er ikke noget som ændre ved den gode service.

27. April 2015

Ser eller virkeligheden

Troede den så anderledes ud og var tykkere me, der stod intet om stoffet og er løs og gennemsigtig, beskidt indeni da den blev åbnet

20. April 2015

Hejsa,

Vi har allerede været i kontakt med dig pr mail, men du ønskede ikke at returnere og ej heller ikke et nyt kostume.

Nanna

hurtigt ekspedition

God og hurtig ekspedition :) men de havde ikke jeg søgte på lager selvom det var i deres varesortiment, så måtte vælge noget andet, derfor 4 stjerner ;)

20. April 2015

Hurtigt og smertefrit

Levering gik hurtig og nemt..

Havde portoen ikke havde været så høj (40 kr porto for en vare til 30 kr!!!) havde i fået 5 stjerner herfra.

17. April 2015

Hejsa Maria,

Vi er bestemt også trætte af porto priserne. Desværre er det ikke os som bestemmer dem. Jeg tjekkede lige for dig og skulle du selv sende en pakke uden omdeling på posthuset ville det koste dig 60,- og ikke de 39,- du gav hos os :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering, lidt misvisende info på siden

Hurtig levering, lækkert! Blev lidt skuffet over at min bestilling af "Assoterede ringe" (flertal, skulle man synes) kun indebar, at jeg fik 1 ring. Det havde jeg ikke lige fattet, når der nu på billedet er 5 ringe. Så er I andre advaret om netop dette produkt. Ellers spiller det max! :-)

10. April 2015

Hejsa Christian,

En skam du ikke smider os en mail. Assorterede henviser til at ringene alle er i forskellige farver og former og der vises et udpluk heraf på shoppen. Det beklager jeg kunne misforstås.
Vi sender dig lige en mail.

Forkert vare

Go og hurtig ekspedition - bare ærgerligt der var sket en fejl, så var forkert kostume der var blevet sendt 😕

15. März 2015

Hejsa Line,

Det beklager vi. Vi har straks sendt dig en mail, så tjek indbakken, så vi kan finde en løsning :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der er hurtig levering af bestillingen. De er også gode til at orientere omhvor langt bestillingen er.

27. Februar 2015

Hejsa Louise,

Mon du har trykket forkert på stjernerne?
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds :)

Kostumelandet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr