Mogens har fixet min MacBook, efter en væskeskade og en kortslutning! Det var virkelig den vej tværs over Jylland værd! TAK MOGENS! Vi har haft god kontakt igennem det hele, og han har været super... Mehr ansehen
Havde en Macbook pro 2020 m1, som havde et kendt problem med touchbaren, derudover skulle jeg have skiftet en revnet glas bezel. Hos en "autoriseret Apple-reparatør" ville det koste omkring de 7... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har lige fået min MacBook Pro laptop tilbage efter en “dustgate” reparation, flimrende skærm. Den kom tilbage 7 x hverdage efter afsendelse (København-Aalborg-København) og fikset 👌 PS Var inde ho... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har brugt konsol-chips siden min chipped PS2 og har altid fået prima maskiner til billige penge! Jeg har senest fået ordnet TMR sticks I mine PS5 controllere og repareret et 24-pin Usb-c stik til... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Konsol-Chips.dk er grundlagt i januar 2003 og vi er i dag en af Danmarks førende forretninger inden for salg af konsol, chip, reservedele og tilbehør for de mest populære spille-konsoller. Vi foretager reparationer af bl.a. PlayStation 5, Nintendo Switch, MacBook Air / Pro, iPad og Samsung telefoner samt tablets.
Vivaldisvej 38, 9200, Aalborg SV
- info@konsol-chips.dk
- www.konsol-chips.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Pålidelig
Pris og kvalitet hænger sammen. Ingen klager herfra.
Lynhurtig
Fredag eftermiddag bestilte jeg ps3 spil. Regnede med først at modtage det mandag, men fik det allerede lørdag formiddag.
Det er rigtig fin service
Tak.
Elisabeth
Opmærksom på vores behov......!
Kan til slutte mig alt den ros og gode bemærkninger andre har skrevet om Mogens Riis, den måde at hjælpe os på, med at løse vores opgave kan ikke blive bedre.......!!
super service
har købt 2 spil ,wii board 1 wii remote
Den bedste service og betjening
Jeg købte en Wii pakke løsning, og fik som nybegynder på Wii hjælp og vejledning. Forsendelsen var over al forventning.
Tommy Bengtson
Købte Wii mega pakke og fik efter følgede sat chip i. Sikken en service, der vil jeg sige at andre forretniger kunne lære en masse. Jeg har aldrig oplevet så god en service som jeg fik her. Jeg kan varmt anbefale at handle her.
fino bambino
alt var rigtig nice og fik hvad jeg havde bestilt. så vil klart anbefale denne side tl andre.
Nem bestilling og hurtig levering
Da min datter valgte at forsyne sin NDS Lite med et SD-kort blev Konsol-Chips.dk min redning. Alle andre steder blev vi anbefalet at købe en ny NDS Lite. Her kunne vi købe delen og nu får datteren lavet DS'eren for kr. 175,-
Helt perfekt!
som det skal være
Ikke meget andet at sige...... Hvis man vil have succes og overleve..så er det sådan man gør !
Fremragende service!
Varen kom som ventet dagen efter afsendelse.
God og hurtig service. Tog telefonen begge gange, jeg ringede - og kunne give mig fyldestgørende support på mine spørgsmål.
Kan kun anbefale Konsol-Chips.dk varmt til alle!
Fremragende service - også ved reklamation
Jeg købte 2 ndsi hos konsol-chips, sammen med kort til at spille backupspil. Nintendo havde frigivet en opdatering som jeg nåede at hente inden konsol.chips havde sendt advarsel ud til sine kunder herom. Nu virkede de bare ikke med backups mere. De blev byttet til nye uden omkostninger for mig, SUPER service
God hurtig service
Varen kom hurtigt, supporten viste noget om det han snakkede om. WII kom til at virke igen.
Har haft flere af mine maskiner hos Konsolchips.dk, og altid har tingene virket og jeg har fået en god pris og god service
Tilfreds 100 %
Perfekt, intet mindre.
God hjemmeside nem og overskuelig.
Hurtig levering ved bestilling.
Super godt.
100% iorden
Hurtig levering og stor hjælpsomhed
Har købt 4 varer hos konsol-chips og modtaget dem meget hurtigt. Desuden har jeg fået meget nyttig telefonrådgivning længe efter købet. Stor ros herfra.
Blandet oplevelse..
Super, PSP'erne ankom lige inden vi skulle på ferie. Great!
Fin oplevelse!!
Bestilte varer mandag Wii konsol plus spil o.a. og varen kom næste dag...god info undervejs osv..
rigtig god oplevelse...
God handel!
Super god service og hurtig levering!! Super!!
Super hurtig levering!!
Bestilte ny skærm til datterens DS lite mandag og den kom med posten tirsdag morgen!!
Med lidt hjælp fra YOUTUBE, var den monteret i løbet af en time :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.