Duidelijke en rustige website. De klantenservice van nr 1 koken is zeer vriendelijk en helpend. Nu hebben wij een nieuw eetservies waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Nr 1 keuken is een echte aanr... Mehr ansehen
Practisch dagelijks gebruik ik mijn keukenmachine, de Magimix. Tot mijn grote schrik brak twee weken geleden het handvat af van mijn mengkom. Aangezien ik de machine al ruim 30 jaar geleden had gekoch... Mehr ansehen
Ik bestelde bij KOKENKOKEN een pepermolen van Peugeot. Deze werd twee dagen later geleverd, netjes en stevig ingepakt. Het product was helemaal in orde, had me geen betere levering kunnen wensen. E... Mehr ansehen
Onlangs heb ik reinigingstabletten met toebehoren besteld voor mijn Jura koffiemachine. Zeer overzichtelijke site met prijzen die een stuk lager liggen dan in de winkel. Veilige betaling via Ideal. O... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
KOKENKOKEN is een online winkel voor liefhebbers van koken en lekker eten - Homepage
postbus 149, 6700 AC, wageningen
- 0317- 453291
- klantenservice@kokenkoken.nl
- www.kokenkoken.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kokenkoken snapt het: snelle levering, goed klantcontact, & een aantrekkelijke prijs!
Ik was voor een verjaardag op zoek naar Peugeot peper en zout molens. Bij Kokenkoken waren ze aantrekkelijk geprijsd én leverden ze het traditionele maalwerk nog. Daarnaast waren de recensies op deze site erg lovend. Ik moet zeggen, er is niets van gelogen. Zondag besteld, maandag reactie in behandeling met de melding dat ik een mailtje zou ontvangen wanneer ze verstuurd waren. Tegen woensdag had ik nog geen mail ontvangen, dus heb ik donderdagochtend gemaild of er al iets bekend was aangezien ik ze voor een verjaardag nodig had. Binnen het uur had ik mail terug, dat ze door de voorraad heen waren geraakt, maar dat ze die dag weer binnen kwamen en dat ze dan direct op de post gingen. En inderdaad, in de namiddag ontving ik een mailtje incl. de track & trace code. De volgende dag had ik ze binnen, netjes verpakt. Kortom: prima service, prima klantencontact, prima prijs!
Snel en goed
Ik kwam de Bodum Assam theepot in Japanse stijl tegen op vakantie. Ik wilde hem graag thuis ook hebben, maar hij behoort (niet meer) tot het standaard assortiment van Bodum. Bij Kokenkoken hadden ze hem gewoon op voorraad. En 2 dagen later werd hij al bezorgd. Ze hebben dus niet alleen een erg groot assortiment, ze leveren ook erg snel. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.
Communicatie kan veel beter!!!!
Ik had een ruime beoordeling geschreven maar mijn password (door jullie verstrekt) werd NIET geaccepteerd.
Vervolgens werd een nieuw password geleverd hetgeen het mogelijk zou moeten maken mijn beoordeling te verzenden.
MOOI DUS NIET. Een leuke tekst van OEPS....ER IS IETS MISGEGAAN
en mijn hele beoordeling was weer BLANCO.
Ik heb het gezien
Veel plezier met dit alles.
Voordelig en betrouwbaar bovendien heel erg makkelijk!
Soms bestel je wat op internet en is het afwachten wat het wordt. Bij "kokenkoken" niet. Je bestelt vanuit een overzichtelijke site, betaald met een van de verschillende mogelijkheden, wordt vervolgens op de hoogte gehouden van jouw order en voordat je het beseft krijg je het overhandigt van de postbezorger. Makkelijk en zorgeloos
Betrouwbaar, vriendelijk en zorgvuldig verzorgd postpakket
Ik heb een Mixer gekocht bij Kokenkoken, inlcusief diverse assecoires. Eerst telefonische kontakt gehad. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Advies werd gegeven in zake beschikbaarheid en tijdsduur levering. Goede afspraken gemaakt m.b.t. betaling en toesturen, via mail, van bestellingoverzicht/nota. Alles werd correct afgehandeld.
Na betaling werd mijn bestelling al binnen 24 uur bezorgd.
Ik prijs Kokenkoken zeker aan om er spullen te bestellen. De artikelen worden met allergrootste zorgvuldigheid verzorgd. Complimenten voor deze zaak. Jullie verdienen een HELE DIKKE PLUIM!!!!!!!!
Snelle levering!
Mijn bestelde artikelen werden binnen 2 dagen bezorgd. Ik ben hier heel tevreden over! Waar andere online bedrijven soms beloven binnen 2 á 3 dagen te leveren, en dit vaak niet nakomen is dit een bedrijf waarin service naar klant toe hoog in het vaandel staat....... Een dikke pluim!
Goed en snel
Zoals reeds opgemerkt de levering was goed en snel.
snelle levering, compleet, netjes verpakt
Blenderkoppeling (clutch) voor de Kitchenaid blender besteld. Volgende werkdag in huis, compleet met sleutel en gebruikershandleiding om het onderdeel zelf gemakkelijk te kunnen vervangen. 10 euro retour bij terugsturen van de sleutel. Perfect! Volgende keer bestel ik weer bij deze site.
Super service!
Ik heb een aantal nieuwe kloppers en menghaken besteld voor mijn keukenmachines.
Toen ik een paar dagen later werd gebeld om te informeren of het klopte dat ik voor verschillende types machine kloppers had gekocht, bleek dat ik per ongeluk het verkeerde type had besteld.. Een hele goede service om even na te bellen of de bestelling inderdaad de juiste was. Dit scheelt weer een heleboel gedoe met retourneren. Bedankt!
Zeer goede service
Laatst twee pannen gekocht. Eerst gebeld om advies te vragen. Ik werd heel vriendelijk en correct geinformeerd. De pannen snel en keurig in huis. Na 4 weken liet de laag in één van de pannen los. Ik belde en ze stuurden me direct een nieuwe pan toe, terwjl ze mijn pan nog niet hadden! De andere dag had ik de nieuwe pan in huis. Ik vind het echt een prima serrvice en raad iedereen aan om hier iets te bestellen.
half jaar levertijd is best lang!
ik heb een half jaar op mijn bestelling gewacht. Toen ik voor de 3e keer telefonisch kontakt zocht, was het nummer niet meer bereikbaar. E-mail gestuurd en toen kreeg ik bericht, dat het artikel net was aangekomen en is ook inderdaad 2 dagen later geleverd. Ik ben wel heel blij met het nieuwe deksel van mijn ca 15 jaar oude Magimix. Fijn, dat dat nog steeds geleverd kan worden, al duurt het wel lang. Ik kan niet beoordelen aan wie dat ligt.
Prima service!
Na het bestellen van de blender in het wit bleek deze niet voorradig, na overleg besloten om te wachten en hij was er toch sneller dan in eerste instantie verwacht. Prima opgelost zonder extra kosten.
Ik beveel Kokenkoken graag aan
Heel blij met mijn pannenset besteld via Kokenkoken: goede prijs, netjes & snel verstuurd & mooie kwaliteit
Prima !
Prima in één woord. Makkelijk bestellen, eenvoudig afrekenen en de zending kunnen volgen via trackingnummer. Volgende dag vanuit voorraad geleverd. Alles klopte, zo hoort het :)
Correcte levering, binnen de afspraken
Helemaal tevreden, ook omdat ik telefonisch de leverdatum een paar dagen kon verschuiven (i.v.m. afwezigheid). Als ik al een suggestie mag geven, dan is het een detail: het zou mooi zijn bij de orderbevestiging een verwachte leverdatum af te geven (het window van 4 tot 7 werkdagen is te ruim, kan namelijk alles van 4 t/m 9 kalenderdagen zijn).
Top service
Ik zou kokenkoken bij iedereen aanbevelen! Prima sevice. De juiste producten worden op tijd geleverd!
Snel en correct
Duidelijke communicatie, snelle afhandeling van de bestelling en keurig verpakt. Al met al dus een aanrader!
Snelle Service
Snelle Service en goede levering. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen!
wat een supersnelle service
Ik zal kokenkoken zeker aanbevelen bij vrienden en familie!! Klasse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.