Duidelijke en rustige website. De klantenservice van nr 1 koken is zeer vriendelijk en helpend. Nu hebben wij een nieuw eetservies waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Nr 1 keuken is een echte aanr... Mehr ansehen
Practisch dagelijks gebruik ik mijn keukenmachine, de Magimix. Tot mijn grote schrik brak twee weken geleden het handvat af van mijn mengkom. Aangezien ik de machine al ruim 30 jaar geleden had gekoch... Mehr ansehen
Ik bestelde bij KOKENKOKEN een pepermolen van Peugeot. Deze werd twee dagen later geleverd, netjes en stevig ingepakt. Het product was helemaal in orde, had me geen betere levering kunnen wensen. E... Mehr ansehen
Onlangs heb ik reinigingstabletten met toebehoren besteld voor mijn Jura koffiemachine. Zeer overzichtelijke site met prijzen die een stuk lager liggen dan in de winkel. Veilige betaling via Ideal. O... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
KOKENKOKEN is een online winkel voor liefhebbers van koken en lekker eten - Homepage
postbus 149, 6700 AC, wageningen
- 0317- 453291
- klantenservice@kokenkoken.nl
- www.kokenkoken.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima!
Heb al meerdere keren iets besteld: duidelijke website, verzorgde afhandeling en snelle levering.
prima snelle service.
prima snelle service, jammer van de verzendkosten tot €50,-
Snel en goed
Gebeld, besteld en de volgenda dag afgeleverd. Prima!
prima
Zeer snel geleverd. Alleen jammer dat de pallet voor de deur is gezet en dat er geen hulp was de trolley even binnen te zetten.
Verder alles prima in orde
Ik zou iedereen aanraden om bij kokenkoken wat te bestellen
Zondag besteld , en dinsdag in huis erg blij met mijn peper en zout stel.
Goed verpakt, en netjes bezorgd
Prima, snelle afhandeling bestelling
IK geef standaard niet meer dan vier sterren., Vijf enkel in bijzondere omstandigheden, maar ze hadden misschien net zo goed een 5 verdiend.
snelle en prima service
Mijn vraag over een product werd snel beantwoord via de mail.De bestelling is eenvoudig en gemakkelijk via Ideal te betalen.
Het product werd snel en netjes verpakt aangeleverd.
Prima prijs/kwaliteit verhouding!
Tevreden over snelle levering en de communicatie verliep ook perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende de status.
gemakkelijk vanaf je luie stoel
goede service, snelle ontvangst
Uitstekende garantieservice
Bij Kokenkoken bestelde ik tweetal sets doorzichtige peper- en zoutmolens van het merk Peugeot. Eén daarvan vertoonde na enkele maanden spontaan opgetreden inwendige barsten.
Kokenkoken wisselde deze kosteloos in voor een nieuwe, ondanks dat het voor de hand ligt dat dergelijke schade normaliter alleen ontstaat door een val.
Topservice, bedankt!
Geen bericht, slecht bericht
Bij kokenkoken een nieuwe deksel voor m'n keukenmachine besteld op 16 september. Vandaag is 4 weken later en niets gehoord en niets ontvangen. Een mailtje gestuurd en kijken hoe dit afloopt.

Antwort von KOKENKOKEN
Super service!
Niet alleen kennen ze bij kokenkoken de producten, ze weten waar ze over praten en geven een goed advies. De bestelde artikelen waren er de volgende dag al, en ik kon achteraf per bankoverschrijving betalen. Waar kan dat nog. dat geeft echt vertrouwen. Een dikke pluim voor Kokenkoken.
Super goede service
De mensen van Kokenkoken zijn niet slechts 'dozenschuivers' maar weten ook heel veel over de produkten die ze verkopen. Ik heb goede informatie en advies gekregen. Keuken machine binnen 1 dag ontvangen. Hier koop ik de volgende keer weer.
BK pannen Conical de luxe
Goede service, snel en keurig afgeleverd. Ben zeer blij met de pannenset. Had overal gekeken maar toen ik op internet kokenkoken.nl ontdekte en daar zag dat de set die ik wilde heel voordelig was, deze prijs had ik nog nergens gezien, was de keuze snel gemaakt.
Goede aktieprijs/snelle levering/goed verpakt
Had een pannenset nodig en Kokenkoken had precies de samenstelling van pannen (en merk) wat ik wilde hebben tegen een mooie aktieprijs. Bestellen en betalen is goed geregeld en de levering volgde heel snel daarna. Alles was goed verpakt en ziet er perfekt uit. Nu nog leren koken.
keurig
snelle bezorgservice, pakketje keurig en veilig verpakt, prima afhandeling.
gr
D.
helemaal goed
eerst gebeld of het product op voorraad was, keurig geholpen, hij belde direct terug nadat hij de leverancier had gebeld. Vervolgens binnen de afgesproken dagen in huis, zo snel als mogelijk was.
Niets op aan te merken dus! Producten ook helemaal goed.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.