Duidelijke en rustige website. De klantenservice van nr 1 koken is zeer vriendelijk en helpend. Nu hebben wij een nieuw eetservies waar we weer jaren mee vooruit kunnen. Nr 1 keuken is een echte aanr... Mehr ansehen
Practisch dagelijks gebruik ik mijn keukenmachine, de Magimix. Tot mijn grote schrik brak twee weken geleden het handvat af van mijn mengkom. Aangezien ik de machine al ruim 30 jaar geleden had gekoch... Mehr ansehen
Ik bestelde bij KOKENKOKEN een pepermolen van Peugeot. Deze werd twee dagen later geleverd, netjes en stevig ingepakt. Het product was helemaal in orde, had me geen betere levering kunnen wensen. E... Mehr ansehen
Onlangs heb ik reinigingstabletten met toebehoren besteld voor mijn Jura koffiemachine. Zeer overzichtelijke site met prijzen die een stuk lager liggen dan in de winkel. Veilige betaling via Ideal. O... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
KOKENKOKEN is een online winkel voor liefhebbers van koken en lekker eten - Homepage
postbus 149, 6700 AC, wageningen
- 0317- 453291
- klantenservice@kokenkoken.nl
- www.kokenkoken.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
prima service
duidelijke service vriendelijk personeel aan de lijn en behulpzaam
betrouwbaar en snelle levering
prima artikel, snel geleverd
prima
de levering goed ingepakt
vlotte levering
prijs bleef zoals aangegeven
Prima!
Goed verpakt, snel geleverd en perfect product!
Beste prijs en goede aflevering
Nette en snelle aflevering apparaat ook naar wens.
Verkeerde BTW verrekening
Qua levering zijn wij super blij, daar krijgen jullie van mij een pluim voor!
Ik bestel als bedrijf zijnde en heb vorige week al een melding gedaan dat er 21% BTW zit op RevolutionTea theekisten, Koken&Koken houdt een BTW tarief van 6% aan. Maar hierop wordt niet gereageerd.
Zou graag nieuwe facturen willen met een BTW tarief van 21%.
Het ging echter eerst om 1 factuur, maar nu blijkt dat ik in totaal 3 facturen heb met een verkeerd BTW tarief.

Antwort von KOKENKOKEN
Alles in order
Ik heb een kom en een menghaak voor mijn Kitchenaid gekocht. Ik heb ontvangen een verkeerd menghaak maar na een simpel bel, alles was in order in 24uur.
Bedankt!
Tevreden afgehandeld
Deze site bleek de afdichtring als een van de goedkoopste (maar nog best wel een beetje prijzig) te kunnen leveren en ook nog snel, zoals op de site was vermeld...
correcte levering
de levering van de keuken machine was correct doch duurde iet wat langer . waarschijnlijk door Moederdag drukte.
pierre
ik heb er voor de eerste keer besteld , en was netjes en snel bezorgt,,,,
Als ik weer iets ge bestellen weet ik teminste waar ik moet zijn,,,
die keus is nu dus gauw gemaakt ,.,.,.,.
zeer te vreden
goed geadviseerd vlotte levering afdichtring paste en pan werkt weer als nieuw
Snelle en vriendelijke service
Mijn bestelling bij KOKENKOKEN werd sneller geleverd dan geplanned en verwacht. De zending bleek niet helemaal kompleet, maar dit werd nog binnen 24 uur en tot volle tevredenheid opgelost.
Prima service!
Perfect geregeld bij kokenkoken
Filters en tabletten voor de Jura koffiezet apparaat besteld en de volgende dag
in huis. Ook via track en trace te volgen wanneer de bestelling geleverd word
prima voor elkaar.
prima service
Hele goede service. Prima verzending en verpakking
snelle service
Ivm moederdag kado snel en op tijd geleverd. Irritant is de herhaaldelijke mailing voor een review te schrijven.
vlotte en correcte afhandeling
Geen informatie over langere levertijd, product en prijs uiteindelijk wel prima.
Na bestelling en betaling bleef het stil, na een paar dagen een maul gestuurd, omdat ik ook bij 'mijne stelling' niets kon vinden over levertijd. Werd netjes beantwoord met een schatting van leverdatum, die dan wel weer netjes gehaald werd.
Goed product, bezorging matig
Pakket kwam later dan verwacht (4 werkdagen) en verzendkosten hoog voor grootte van bestelde goederen (mes). Kwam in een groot doos, onnodig voor een klein pakket wat door de brievenbus had gepast.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.