Koffiediscounter Bewertungen

2.4

Kort na de wettelijke garantietermijn vertoont de Nemox bonenmaler een paar ernstige gebreken die waarschijnlijk al bij aankoop sluimerden. Reactie van create2fit: product valt onder klein huishoudeli... Mehr ansehen

KIJK UIT VOOR DE PRAKTIJKEN VAN DEZE WEBWINKEL voor dat u hier iets besteld. Uit de algemene voorwaarde blijkt dat zodra een doos geopend zou zijn er bij retourneren MAXIMAAL 90% WORD TERUGBETAALD i... Mehr ansehen

De vraag aan mij was : wil je een espressomachine voor mij kopen? Ik heb "espressomachine" ingetikt bij Google en deze kwam uit bij Koffediscounter, mij ook goed bekend . Machines vergeleken en e... Mehr ansehen

1. Kaffeegeschäft
  2. Kaffeemaschinenlieferant
  3. Kaffeerösterei
  4. Coffeeshop
  5. Kaffeegroßhändler
  6. Fachhandel für Küchenbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie. Espressomachines & koffie van o.a. Saeco, Jura, DeLonghi, Nespresso, Bosch, Siemens, Illy, Arabicaffe en Bazzara. Bestel nu!

Mangelhaft

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

service van topklasse

Gemakkelijk producten te vinden. Snelle goede service. Houden kwaliteit en prijs in hoog vandel. Grote pre voor mij is gratis verzending waardoor je geen extra kosten maakt en de drempel voor kopen in de winkel of op internet geheel weg is.

Alles is netjes ingedekt voor retour sturen dmv briefje die erbij word geleverd .

Samengevat ik zal vaker bestellen!

5. Juni 2014

Snel, betrouwbaar en een goede prijs

Via Google kwam ik bij Koffiediscounter terecht toen ik op zoek was naar een Melitta Cafeo Solo Espresso apparaat. De prijs was zeer gunstig en de verzending ook nog eens gratis en de volgende dag al in huis. Op de website stond een dag later dat je bij een Melitta apparaat ook nog een schoonmaakset cadeau krijgt welke niet bij mijn bestelling zat, ik heb toen gebeld met Koffiediscounter en ook dat werd keurig opgelost. Kortom, prettige winkel en ik zou er zo weer bestellen.

5. Juni 2014

subliem

Omdat het oude koffiezepparaat(Senseo) toe was aan een nieuwe, ben ik me gaan oriënteren op verschillende sites. Koffiediscounter verstrekte als een van de weinige zeer uitgebreide informatie. De verschillende soorten koffie en wijze van koffie zetten werd helder uitgelegd, de filmpjes waren duidelijk en ook de zoekmachine werkt erg prettig. De laatste ster zou koffiediscounter van mij krijgen als er de mogelijkheid werd geboden om apparaten met elkaar te vergelijken.

Het bestellen was een fluitje van een cent. De levering was inderdaad een dag later, zoals ook werd beloofd.
De koffie is heerlijk. Ben zeer blij met de keuze van de PHILIPS Saeco.

Koffiediscounter, bedankt voor jullie begeleiding in mijn beslissing.

4. Juni 2014

Prijs/kwaliteit verhouding super!

De prijs/kwaliteit verhouding van de gekochte Delonghi op Koffiediscounter is super, net als onze aanschaf onlangs op Wasmachinediscounter, de beste prijs online voor dit apparaat met ook nog eens super service!
Een dag later keurig bezorgd en je wordt op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.

2. Juni 2014

Totaal pakket inclusief bonen en glazen is absolute aanrader!

Nadat ik hier en daar had geïnformeerd kwam ik tot de conclusie dat deze machine het moest worden. Ik heb bij Koffiediscounter een pakket aangeschaft met glazen en koffiebonen erbij, zo kon ik direct aan de slag. Het bleek een goeie deal! De volgende dag had ik alles compleet in huis. Natuurlijk werkt de machine zoals hij het moet doen, met meerdere mogelijkheden voor maling en sterkte. En de meegeleverde koffie is van uitstekende kwaliteit! Met mijn ogen dicht de geur opsnuivend waan ik me in Italië....

2. Juni 2014

snel en naar verwachting!!

Al tijden de overweging om nu eens eindelijk een goed en stijlvol koffie apparaat te kopen, per slot van rekening drink ik elke dag koffie.
Na de bestelling(eenvoudig via de website) werd het apparaat de volgende dag al geleverd!!
Tevens de promo filmpjes zijn handig zodat je meteen weet hoe e.e.a. werkt.

2. Juni 2014

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen