Kort na de wettelijke garantietermijn vertoont de Nemox bonenmaler een paar ernstige gebreken die waarschijnlijk al bij aankoop sluimerden. Reactie van create2fit: product valt onder klein huishoudeli... Mehr ansehen
KIJK UIT VOOR DE PRAKTIJKEN VAN DEZE WEBWINKEL voor dat u hier iets besteld. Uit de algemene voorwaarde blijkt dat zodra een doos geopend zou zijn er bij retourneren MAXIMAAL 90% WORD TERUGBETAALD i... Mehr ansehen
Gemakkelijk producten te vinden. Snelle goede service. Houden kwaliteit en prijs in hoog vandel. Grote pre voor mij is gratis verzending waardoor je geen extra kosten maakt en de drempel voor kope... Mehr ansehen
De vraag aan mij was : wil je een espressomachine voor mij kopen? Ik heb "espressomachine" ingetikt bij Google en deze kwam uit bij Koffediscounter, mij ook goed bekend . Machines vergeleken en e... Mehr ansehen
- Kaffeegeschäft
- Kaffeemaschinenlieferant
- Kaffeerösterei
- Coffeeshop
- Kaffeegroßhändler
- Fachhandel für Küchenbedarf
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Expert in koffiemachine, espresso apparaat en koffie. Espressomachines & koffie van o.a. Saeco, Jura, DeLonghi, Nespresso, Bosch, Siemens, Illy, Arabicaffe en Bazzara. Bestel nu!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Duidelijke communicatie en perfecte levering van een goed product
Bestelling van een espressomachine is duidelijk en kinderlijk eenvoudig. Leuke acties bij aankoop en dat alles tegen een alleszins acceptabele prijs waaraan de concurrentie niet kan tippen. Snelle levering binnen twee dagen. Ook de mogelijkheid om koffiebonen en accessoires tegen een leuke korting mee te bestellen is mogelijk en naarmate meer wordt besteld, wordt ook dat qua korting aantrekkelijk(er).
De Philips Saeco Moltio, uw geld meer dan waard.
Ben nu bijna een maand in het bezit van een Saeco Moltio HD8769 en vanaf dag één uiterst tevreden. Ik geniet nog elke keer van een lekkere kop koffie en mijn vrouw is inmiddels verslaafd aan de latte macchiato. Een goede koffiesmaak en op alle punten is deze goed af te stellen (maalgraad bonen, hoeveelheid water en/of melk, aroma, temperatuur). Enige minpuntje vind ik het feit dat tijdens het koffiezetten waarschuwingen als "geen bonen" of "geen water" worden getoond, waarna het koffiezetten wordt afgebroken. Ik zou het prettiger hebben gevonden als deze controle voorafgaand werd uitgevoerd. Een prima aanrader voor iemand die van een lekker kopje koffie houdt.
overzichtelijke internetwinkel en zeer snelle levering
Overzichtelijke internetwinkel,omdat ik via acceptgiro wou betalen zou de levering een dag langer duren,toch al de volgende werkdag direct in huis.
Ik heb een severin sm9684 melkopschuimer
gekocht,ik ben zeer tevreden,melk wordt goed warm schuimt goed op,ik gebruik wel altijd de biologische volle melk van de AH.
Makkelijk in gebruik en snel schoon te maken.
Prima site en prachtig product
We hebben door Koffiediscounter gemakkelijk een keuze kunnen maken voor een nieuwe koffiezetter.
Alles staat zeer overzichtelijk weergegeven en de video's bij diverse producten verschaffen nog meer duidelijkheid. De juiste keuze maken was dus erg eenvoudig. Vervolgens werd het prachtige product zeer snel geleverd.
Prima site&service dus!
Super service, super machine en nu super koffie!! Wat wil je nog meer.
De Delonghi ECAM 22.110 tezamen met de Caffe Coronel 100% Arabica Top Class 1kg besteld. Netjes een dag later geleverd, zoals op de website vermeld staat.
Uitgepakt en meteen aan de slag gegaan om een lekkere koffie te maken. Was eerst wel even de juiste afstelling vinden, maar nu hebben we een heerlijke kop koffie, espresso, cappuccino en een latte macchiato. Deze Delonghi bespaart ons zelfs een vakantie naar Italie om van koffie te genieten, we doen dit nu gewoon thuis ;-)
Bestel je koffiemachine bij koffiediscounter als je van een snelle levering houdt, en bestel meteen de Caffe Coronel 100% Arabica Top Class als je van lekkere koffie houdt!!
Zin in een lekker kopje koffie....????? ga naar >>>>>Tom
Online bestellen, de pakketservice kunnen volgen, volgende dag in huis.
Uitgepakt, instructies gelezen, en ons eerste kopje koffie gedronken.
Wat een feest !! Weer 'ns een lekker kopje koffie. PERFEKT !!
Beste Freek,
Ik kan je koffiediscounter zondermeer aan bevelen. Doen.
je beste maat Nack
Geweldig
Heb een nesspresso besteld en de service van koffiecorner was geweldig goed en snel ontvangen,
Heb het apparaat in gebruik en wil nooit geen andere apparaat meer.
Klantenservice zoals het hoort!
In de winkel in Naarden geweest en goede voorlichting gehad over diverse koffiemachines. Na eerst thuis een aantal dagen bedenktijd gehad te hebben uiteindelijk besloten tot aanschaf. Product helaas niet op voorraad. Enkele dagen later keurige email ontvangen dat product inmiddels weer beschikbaar was. Direkt tot aanschaf overgegaan. Kortom, klantenservice zoals het hoort!
Onderscheidend in goede en snelle service!
Duidelijke overzichtelijke website. Snel een goed apparaat kunnen vinden voor een mooie prijs. Op andere websites was dit apparaat duurder. Geleverd in 2 werkdagen. Prima dus! En het apparaat werkt ook nog eens perfect! Ik ben 100% tevreden.
Siemens TE501209RW koffiemachine eerste indruk naar 3 kopjes koffie , top
Ik kwam gisterenavond om half 11 uit mijn werk,mijn zoon had het pakket aangenomen overdag. Ik kon bijna niet wachten tot de eerste koffie klaar was.
Nou hij smaakte!
De machine is erg gemakkelijk in het schoonmaken en uitelkaar halen is mijn indruk.
Melk opschuimen gaat erg mooi je krijgt een mooi fijne schuimlaag.
Ik heb bewust gekozen voor een machine met een draai knop voor het instellen van de sterkte en dit is zo gedaan.
Op naar veel lekkere kopjes koffie!
als je iets snel in huis wilt hebben is dít het adres!
na de testbestelling van de Cafe Coronel die me zo goed is bevallen, heb ik de volgende dag nog 6 pakken extra besteld. betaald met creditcard, en stond er dat verzending 1 dag extra zou duren. nou niet dus, de volgende dag smorgens al in huis!
Goed bereikbaar, snelle service
Ik heb de Miele CM6100 gekocht bij Koffie-Discounter, omdat ik korting kreeg op een model dat was terug gekomen van een klant. Helaas hield Koffie-Discounter zich niet aan de leveringsafspraken (dag erna in huis). Hierover contact gehad met Koffie-Discounter. Ze zijn erg goed bereikbaar. Ik vond de communicatie met dit bedrijf wel erg vaag. De eerste die ik aan de telefoon kreeg moest het e.e.a. uitzoeken waarom ik het product de dag erna niet in huis had. De andere die ik aan de telefoon kreeg zei dat het om een demo model ging en daarom een dag langer duurt. Vond dit erg vreemd aangezien in het artikel stond dat het geen demo model was, maar een artikel dat terug was gekomen van een klant. Al met al heb ik het apparaat ik goede staat ontvangen. De doos zat wel vol met koffie, maar dat was geen probleem voor mij aangezien het apparaat getest moest worden.
Al met al ben ik erg tevreden met de levering. De klantenservice ben ik niet zo heel erg blij mee. De reacties van de medewerkers zijn erg verschillend en duidelijk weet niet iedereen de procedure.
Zeer prettig en betrouwbaar bedrijf.
Bestellen zeer eenvoudig.
Aflevering volgens afspraak.
Zeer tevreden, ook met de aftersales.
100% aan te bevelen.
Snelle levering en uitstekende service
Afgelopen week een mooie espresso machine besteld bij Koffiediscounter tegen een scherpe prijs. Ik had per abuis mijn huisnummer dubbel ingevoerd en was bang dat de levering daardoor verkeerd zou gaan. Maar nee hoor, even gebeld en een medewerker paste het terplekke aan in de order. De volgende dag werd mijn espresso machine keurig op het juiste adres bezorgd. Grote klasse, Koffiediscounter!
makkelijk bestelling, snel levering, alles compleet
om 13 uur besteld, volgende dag 13 uur was de koffiemachine thuis afgeleverd. alles onbeschadigd, alles correct en compleet.
Ik vind de video's op de site heel hulpzaam bij kiezen van product. goede site, aanrader!
Snelle levering en goede prijzen
Aantal weken geleden een Melitta Caffeo Solo besteld. Bestelling ging zeer gemakkelijk en de volgende dag hadden we hem al in huis! Zeer tevreden!
Voor een goed en complete service moet je bij koffiediscounter zijn!
Vorig jaar was ik al aan het zoeken voor een koffie automaat en kwam op jullie site terecht. Toch nog aan het twijfelen en niet gedaan. Afgelopen maandag toch weer gaan googelen en ik kwam weer op jullie site terecht.ik vond het heel erg fijn om het filmpje te zien van het apparaat die we uit eindelijk hebben besteld. Dus inderdaad maandag de knoop doorgehakt en besteld. Het zou binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd worden en ik heb het vandaag ontvangen. Op tijd voor vaderdag! Bedankt voor de goede service en ga er zo mee door!
SuperTop
Ik heb een dolce gusto apparaat besteld, en gelijk volgende dag al afgeleverd. Bij elke stap kreeg ik een mailtje. En wat ik juist zo mooi vind is dat je achteraf kan betalen wat tegenwoordig echt niet meer kan. En ik kan via acceptemail betalen dus geen papieren factuur. K ga zeker vaker bestellen via deze site. Ik geef deze site en de service een 11 !!!
Wachtende. pakket is verkeerd gesorteerd.
Kan niet echt beoordelen omdat pakket er nog niet is. Waarschijnlijk zoek?
Later nog eens proberen.
Groeten 2mtrPeter
Goed Advies!
Door de goede youtube filmpjes hoef je niet eens meer naar de winkel!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.