Købsmæglerne Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thomas har hjulpet os med vores boligkøb, og han har i den forbindelse udvist stor grundighed i hans rådgivning og gennemgang af handlens dokumenter. Vi giver en stor anbefaling af Thomas og Købs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi tog fat i Købsmæglerne i forbindelse med sommerhus køb, hvor vi med kort frist fik den nødvendige hjælp og støtte, som vi havde brug for i forbindelse med købet. Rasmus har været professionel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rasmus Andersen har været en kæmpe hjælp i et noget udfordrende huskøb. Jeg har oplevet ham som en stærk samarbejdspartner, som altid var på telefonen, når jeg havde brug for en drøftelse, og som v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte Købsmæglerne sidste år til huskøb. Vi var meget tilfredse med deres service hele vejen igennem. Vi havde Rasmus, som forklarede os alt det “svære” igennem hele købsprocessen. Han sørgede for... Mehr ansehen

1. Immobilienmakler
  2. Experte für Eigentumsübertragungen

Vom Unternehmen geschrieben

Købsmæglerne sikrer dig tryghed i din bolighandel. Vi er med gennem hele købsprocessen fra første møde til du står med nøglen til din nye bolig.

Hervorragend

Alle Bewertungen

46 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, de bedste penge jeg nogensinde har brugt. Rasmus er meget kompetent og har hjulpet os udover det forventelige.
Jeg vil anbefale alle der skal købe at bruge dette firma.

16. Februar 2025

Stor anbefaling

Samarbejdet med Thomas fra Købsmæglerne har kun været en rigtig positiv oplevelse.
Thomas var med på sidelinjen som sparring på de huse, vi overvejede og fik til sidst forhandlet en rigtig god aftale hjem på vores nye hus. Et nedslag vi på ingen måde selv ville kunne have fået.
Derudover har Thomas givet os tryghed og sparring i hele processen, så han og Købsmæglerne har vores varmeste anbefalinger - både som værdi rent økonomisk men også den personlige og trygge sparring vi har haft i hele forløbet.
At tilbagemeldingen fra sælger mægler var: " sikke en behagelig mand og seriøs forhandler" - er kun et plus og har sikkert været med til at sikre den bedste aftale for os.

3. März 2025

Kompetent vejledning

Fik en god snak og yderst kompetent vejledning af Rasmus Andersen. Vi blev anbefalet ham af noget familie, og er glad for denne anbefaling.

Han rådgav os godt, kom med gode pointer og overvejelser, og gav os derfor en tryghed i forbindelse med vores huskøb.

17. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De største og varmeste anbefalinger

Vi kan meget varmt anbefale Rasmus fra Købsmæglerne, som rådgav os i forbindelse med enteprisekontrakten for vores nybyg.

Vi er førstegangs nybyggere og især derfor krævede kontrakten fra byggefirmaet en juridisk gennemgang og ekspertviden, hvorfor vi fik anbefalet Købsmælgerne af vores byggesagkyndige.

Meget professionelt og behageligt forløb med Rasmus, som vejledte og tog vores situation alvorlig. Han var tilgængelig og hurtig.

Hvis vi nogensinde skal bygge nyt hus igen eller købe hus, så vil vi igen benytte os af Købsmæglerne. Det gav os en kæmpe ro i maven, at Rasmus var med i hele forløbet.

Og så er Rasmus bare en ydmyg nordjyde, som er utrolig behagelig.

15. November 2024

www.købsmæglerne.dk

We got their contact through a friend of ours, that is how we contacted them. They were helpful along the entire way. Though we were very well aware of the details of the contract it could have been a bit difficult to make all the necessary steps alone. So with his guidance everything went smoothly which gave us a peace of mind. After all, this was the easiest transection we have ever had. Thank you.

19. Oktober 2024

Brug købsmæglerne!

Hjælp fra købsmælgerne var det helt rigtige for os, da vi skulle købe ældre landejendom for første gang. De hjalp med div. ting og havde kendskab til meget vi slet ikke vidste noget om.
Stor anbefaling herfra 👌

18. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse. God professionel vejledning fra Rasmus i hele forløbet med at finde vores ønskebolig. De bedste anbefalinger herfra.

1. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dumme penge at spare - få hjælp af købsmælgerne

Sjældent jeg gider at bruge tid på trustpilot.
Men det er simpelthen for dumt IKKE at benytte sig af købsmælgerne.
Som førstegangs købere gjorde Thomas vores proces overskuelig at forstå trods nogle tvist i sagen.

- Vi selv blev anbefalet af et vennepar som selv har brugt købsmælgerne - Den båd hopper vi med på.

Bh Ole og Stine

26. September 2024

Stor anbefaling herfra

Havde en besværlig købs- og forhandlingssituation, som krævede lidt ekspertviden.

Efter at have snakket med Rasmus, fik jeg kyndig og præcis vejledning – uden at føle, at der blev presset ekstra på for, at jeg skulle bruge dem til forhandling osv.

Alt i alt en super og ærlig oplevelse.

28. August 2024

Uvurderlig for førstegangskøbere

Vi har oplevet det som helt uvurderligt at have Købsmæglerne med på, hvad der på mange måder føltes som en rutsjebanetur på boligmarkedet som førstegangskøbere. Vi havde flere emner i spil undervejs, som vi fik en gennemgang af helt gratis og Rasmus har flere gange i processen ydet en helt ekstraordinært god service både ifht. svartid(spunkt) og grundighed samt undersøgte specifikke detaljer for os.
Vi har fra dem fået et godt indblik i markedet inden køb, et fornuftigt afslag i prisen samt en minutiøs og håndgribelig gennemgang af ALT juridisk materiale. Vi kan kun komme med vores varmeste anbefalinger til købsmæglerne.

12. Juni 2024

Kan klart anbefales

Som førstegangskøbere har det virkelig været en stor hjælp at få rådgivning og hjælp fra købsmæglerne. Vi har følt os sikre igennem hele processen med huskøb og de har altid været hurtige med hjælp samt ved spørgsmål.
Vi benyttede os af købsrådgivning samt prisforhandling og det har været alle pengene værd

26. Februar 2024

Meget positiv oplevelse.

Vi har brugt Købsmæglerne i forbindelse med en privathandel, hvor de skulle gennemgå købsaftalen.

Købsaftalen på 31 sider kunne virke meget uouverskuelig, og hvad skulle man være opmærksom på?
Med en gennemgang fra Rasmus fik vi meget mere ro i maven, og blev punktligt taget igennem købsaftalen.
Rasmus har været utrolig behagelig at arbejde sammen med, og har hjulpet os meget igennem vores handel.

Vi kan til en hver tid anbefale Købsmæglerne, som står i samme situation.

24. Mai 2024

En glad huskøber

Rigtig god service og Rasmus var virkelig professionel hele vejen igennem og fik forhandlet et stort afslag af hus prisen, og tog sig af alt det praktiske jeg vil helt klart anbefale alle der skal købe at bruge købsmæglerne.

1. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr