Koebenhavnskropsterapeut Bewertungen 17

2. Alternativmediziner
  3. Craniosakraltherapie
  4. Klinik für Schmerztherapie
  5. Reiki-Therapeut

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Kropsterapi kan skabe forandringer for mange på bl.a. følgende områder: Stress, angst, traumer, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelses problemer. Hilsen Ida Charlotte

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Idas kropsbehandling og visdom giver så meget ro

Jeg har været ved Ida en del gange ifm. et efterslæb af PTSD. Ida har behandlet mig med stor forståelse både kropsligt og menneskeligt. Jeg er gået derfra hver gang med en følelse af, at de anspændte skuldre gled en smule længere ned og en anerkendelse af, at jeg ikke skal præstere for at fortjene ro og at have det godt. I Idas praksis sørger hun for, at give dig den rette kropsbehandling og kombinerer dette med visdom, som knytter ord på det din krop forsøger at vise. Det er nogle gange en rørende oplevelse og altid en lettelse at være til behandling ved Ida. Jeg er blevet en del klogere på mig selv og har fået bedre forbindelse krop og sind imellem. Kan klart anbefales!

19. August 2019

Antwort von Koebenhavnskropsterapeut

Det er en stor glæde for mig, at læse dine ord om hvad dit forløb hos mig Københavns Kropsterapeut har betydet og gjort for dig.
Tak fordi du har lyst til at dele og anbefale mig her.

En varm anbefaling

Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Ida. Jeg har lært min krop bedre at kende, og de signaler den sender mig. Man bliver behandlet i trygge rammer, hvor der er plads til alle slags følelser. Ida har været god til at tilpasse sig mig og mine behov på briksen, hvilket har hjulpet mig med at åbne op og forstå mig selv og mine følelser og reaktioner i hverdagen. Det har derudover hjulpet mig rigtig godt på vej i min rejse videre i livet og jeg vil anbefale Ida til alle som ønsker at afprøve kropsterapi

21. April 2019

Kære Sandy
Tusind tak fordi du vil dele din oplevelse med kropsterapi her. Jeg er glad for at du valgte mig som din behandler og at jeg kunne hjælpe dig videre på din rejse. Alt det bedste til dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit forløb hos Ida hjalp mig så meget

Jeg kontaktede Ida i foråret 2018 grundet en fundamental manglende glæde i livet, jeg ikke selv kunne blive kvit med. Fra første øjeblik jeg befandt mig i Idas behandlingsrum følte jeg mig hørt, set og ikke mindst i trygge hænder og meget imødekommet. Ida har hjulpet mig med både psykiske og fysiske skavanker såsom mit eget selvbillede og værd, og ikke mindst smerter i bevægeapparatet. Jeg kan ikke andet end give hende mine varmeste anbefalinger og et kæmpe tak for al den gode behandling jeg har modtaget af hende. Jeg har fået det så meget bedre :)

12. April 2019

Kære Anne-Sofie
Tusind tak fordi du har lyst til at dele din oplevelse her omkring dit forløb hos mig. Det er en stor glæde for mig, at jeg kunne hjælpe dig videre på din rejse med at finde hjem til dig selv både fysisk og psykisk.

FROSSENSKULDER. BEHANDLING HOS IDA CHARLOTTE SALOMOSSON

Jeg fandt desværre Ida lidt sent, ( kunne ha sluppet af med mine smerter meget før) da jeg på det tidspunkt havde gået med frossenskulder i over et år, med så voldsomme smerter, side op om natte og græde, ikke at kunne klare at leve på denne måde mere, så voldsomme var smerterne 😢 have prøvet forskellige alternative behandler, der ærligt meldt ud at de ikke kunne hjælp mig, der hvor jeg var pt med skulderen. Så faldt jeg over Ida's hjemmeside, hvor ordet smerter i skulder fangede mit øje, fra en der også havde skrevet en anmeldelse.
Var hos Ida 7-8 gange til KROPSTERAP, HOLDA OP nu kan jeg løfte min arme, jeg kan vaske mit hår, jeg SOVER uden smerte og livet er blevet positiv igen, det har været det hele værd at komme hos Ida 😙😙 og Ida kan en hel del mere en dette, jeg har beskrevet. KROPSTERAPI, AKUPUNKTUR, HEALING,MASSAGE, TERAPI, SAMTALE OG MEGET, MEGET MERE OG MEGET PROFESSIONEL 👍👍
KAN VARMT ANBEFALE IDA. TAAAK IDA ❤

14. Oktober 2018

Kære Sanne,
Tusind tak fordi du har lyst til at dele din oplevelse med behandling hos mig med Kropsterapi, Triggerpunkt og Kranio Sakral Biodynamics behandling hos mig. Det er altid fantastisk dejligt at kunne hjælpe der hvor både læger og andre behandlere har givet op. Tak for dit skriv og din anbefaling af mig som behandler.

Trygt rum - kompetent behandling

Da jeg skulle overveje uddannelsen til kropsterapeut selv ønskede jeg at afprøve behandlingen på egen krop. Fandt frem til Ida på nettet, da hun lå centralt og havde fået gode anmeldelser i forvejen.
Kom til Ida / Københavns kropsterapeut med ønske om at mærke hvilken effekt det kunne have, at få kontakt til kroppen - opløse spændinger - det man ikke kan tænke sig ud af. Og det virkede mega godt på mig. Ida er dejlig rolig, tillidsvækkende, og meget nærværende. Hun gav sig god tid til først at forstå hvad det var jeg ønskede at få ud af det. Et særligt rum hvor jeg følte mig helt tryg. Særligt i mave-regionen arbejdede hun på at få afspændt mig - og det gav tårer - ikke af smerte men af lettelse. Det var en behagelig behandling og hvor hun samtidig satte ord der passede helt i tråd med hvordan jeg havde det. Så vidt jeg forstod var hendes behandling til mig afstemt mit behov, og hun har flere retninger (forskellige behandlings-metoder) at trække på. Kan absolut anbefale Idas behandlinger 😄✌️

22. August 2018

Kære Julia
Tusind tak for at du har lyst til at dele din oplevelse her om mig som behandler og dejligt du skriver hvad du oplevede på briksen og fik ud af det. Tak fordi du anbefaler mig :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har en rigtig positiv oplevelse og vores datter....

Min datter på næste 6 år havde en grim oplevelse med en fransk kartoffel der kom galt i halsen.
Det fik min datter til at blive bange for at spise og synke mad. vi skulle på ferie en uge efter og vi havde derfor brug for at hun kom i gang igen med at spise og synke mad.
Vi har brug for hjælp og tog derfor kontakt til Ida Charlotte Salomonsson for at få hjælp til at vores datter kunne kom i ”kontakt” med hendes mave (som var sulten) og for at kunne bearbejde hendes angst for at spise/synke. Vi har en rigtig positiv oplevelse og vores datter kan i dag husk stedet hvor vi var til kropsterapi når vi går forbi.

17. April 2018

Hej Marck

Tak fordi du har lyst til at dele jeres oplevelse hos mig her på Trustpilot. Det var dejligt at jeg kunne hjælpe din datter.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fem stjerner er ikke nok!

Efter et kollaps i efteråret 2017, som førte til en sygemelding pga. stress viste jeg med det samme at psykologer ikke skulle være en del af min helbredelse, da jeg havde brug for at komme ud af mit hovedet og ned i kroppen. Jeg undersøgte de forskellige muligheder der fandtes og mit valg faldt på Københavns kropsterapi, noget jeg IKKE har fortrudt!
10 dage inden i min sygemelding får jeg en tid hos Ida og her bliver jeg mødt af et empatisk, varmt og autentisk menneske som formår at skabe en atmosfære som gør at jeg med det samme føler mig tryg, tillidsfuld og hørt.
Mit forløb -som dags dato har varet i fem måneder og otte behandlinger- har været noget af en følelsesmæssig rutchetur; jeg har på briksen både ligget og grinet og er brudt fuldstændigt sammen efter en slags berøring på låret, men allervigtigst var at jeg allerede efter første gang mærkede en forbedring både fysisk og psykisk.
Kropsligt begyndte jeg at kunne sove igen, hjertebanken stoppede og min krop som havde været meget hård og anspændt begyndte at slappe af. Jeg kan idag meget bedre mærke min krop og hvad den prøver at fortælle mig.
Psykisk har jeg oplevet en større selvkærlighed, jeg er blevet bedre til at sige pyt og det er som om at der er forsvundet en slags vrede inden i mig. Ligeledes har jeg ændret på nogle uhensigtsmæssige handlemønstre, dette er sket på et bevidst og på et ubevidst plan.
Jeg kan kun give Københavns kropsterapi og Ida mine allerbedste anbefaling, da Jeg er SÅ taknemlig for at jeg valgte Ida som min behandler og det er det bedste jeg har gjort for mit eget velbefindende.

31. März 2018

Kære Rikke,

Det er en meget stor glæde for mig, at læse dine ord om hvad dit forløb hos mig Københavns Kropsterapeut har betydet for dig. Tusind tak og jeg er taknemmelig for at jeg blev din behandler.

Hjælp til stress forløb.

I forbindelse med en stress sygemelding valgte jeg at begynde behandling hos Ida. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt!!

Fra første møde følte jeg mig passet på, forstået og i gode hænder. Jeg kunne mærke hvordan jeg fik det bedre fra gang til gang, og den indledende samtale som Ida tager sig god tid til hver gang, var næsten det som hjalp mig mest. Ida er en meget klog kvinde, som får dig til at føle dig totalt forstået og mødt lige hvor du er.

Jeg har netop afsluttet mit forløb – efter 7 måneder behandlingforløb. Jeg føler mig mere grounded, i kontakt med hele mig og med en større tillid til at det jeg føler er rigtig! Jeg har besluttet at besøge Ida engang imellem for lige at sikre mig at jeg har hele mig med i mit liv.

Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Ida. Det har jeg svært ved at forestille mig at man kommer til at fortryde!!!

5. Dezember 2017

Antwort von Koebenhavnskropsterapeut

Kære Gitte, Tusind tak fordi du har lyst til at dele din oplevelse her.

Kærlig og givende kropsterapi

Jeg har lært Ida at kende igennem vores fælles uddannelse som kropsterapeut. Ida har for mig altid fremstået, som et kærligt og omsorgsfuldt menneske, der samtidig har en kraftfuldt kerne indeni hende. Og det har længe været et ønske, at få en behandling af Ida, hvilket jeg nu har været så heldig at opleve.

Jeg kan kun give Ida mine varmeste anbefalinger og er blevet bekræftet i min fornemmelse af hende, både som person og behandler. Hun var hurtig til at fange, hvordan hun skulle gå til mig. Hvornår der skulle påtales noget og hvornår der blot skulle trykkes, og både hendes omsorg og indre kraft gjorde, at jeg hurtigt følte mig tryg og i sikre hænder.

22. Oktober 2017

Hun er god

Jeg kan varmt anbefale Ida som healer. Hun er nærværende og meget professional. Jeg fik meget ro og nogle af mine smerter, som for eksempel den der har plaget mig de sidste 6 år under venstre skulderplade, forsvandt under en behandling og var væk i et par uger. Den er meget sporadisk vendt tilbage men meget svagt. Når man kommer hos Ida, føler man, at man bliver taget alvorligt og hun giver sig altid tid til en snak om oplevelsen og videre forløb. Hun er god.

11. September 2016

Kære Patricia,
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling.
Det er altid dejligt for mig, når en anbefaling af mig som Københavns Kropsterapeut bliver offentlig, så andre kan læse hvad de kan forvente.

Tak for healing!

Healing er mange ting og på mange planer.
Ida mestrer Reikihealing, således at det mærkes længe efter. Uanset om man mærker noget i situationen eller om der sker forandringer i dagene efter. Jeg mærker at tiden flyver under behandlingen og mine fysiske skavanker flytter sig, vækkes eller ophæves.Jeg mærker varme fra hendes hænder på udsatte steder. Ser det som tegn på, at det arbejder.
I dagene efter har jeg mere overskud og rummelighed. Jeg sover bedre. Mine hedeture (overgangsalder) er i aftagende. De har været meget voldsomme. ( 3 gange i timen, er vågnet op til 6 gange om natten af det. Nu er det måske 1 gang i timen og jeg er kun vågnet 3 gange i nat.)
Tak, Ida!
Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Prøv det!!

Trine, -stressramt

7. Dezember 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Healing

Jeg har været til healing hos Ida. Ida er super sød og behagelig, men jeg kunne ikke mærke noget ifm. healingen. Jeg har prøvet healing før, og min oplevelse disse gange har været, at healerens hænder er varme, og at der sættes gang i nogle ting i kroppen under og efter behandlingen. Jeg havde ikke en lignende oplevelse her. Min oplevelse har dog kun at gøre med healingen og ikke Idas kropsterapi.

19. November 2015

Kære Annesofie Eve,
Glade og tilfredse klienter betyder utrolig meget for mig, hvorfor jeg naturligvis er ked af at du ikke har oplevet effekt af behandlingen.
Hvis du skulle have lyst, så vil jeg meget gerne tilbyde dig en healing behandling igen, uden beregning. Kontakt mig gerne på ida@koebenhavnskropsterapeut.dk hvis du har lyst til at komme forbi igen.

Kærlig hilsen
Ida

Super behandling

Jeg kan varmt anbefale Ida. Hun er top professionel, ved hvad hun gør og er meget nærværende under behandlingerne. Faktisk er det en af de bedste behandlinger, jeg har oplevet til dags dato, hvis ikke den bedste.

25. Oktober 2015

Effekt og behagelighed

Massage hos Ida - torsdag eftermiddag.

Man har jo altid et eller andet der niver men at der er så mange reaktioner efterfølgende overrasker lidt.
Man får følelsen af blive født igen eller nærmere lige efter man er født, ligger på savannen som en dyreunge, så vugger, skubber, puffer, trækker og hiver Ida i dig og du bliver sat i bevægelse, så kommer der liv.
Følelsen ændres når, fokus kommer til vores døde punkter der bliver fundet og det kan mærkes, det er som om det tager timer inden Ida siger, vi er færdige, det var hvad der var til dig.
vh klaus
Ovenstående skrev jeg torsdag efter massagen, idag fredag har jeg haft ømhed i bevægeapparatet, mine muskler svider lidt og så er der to punkter under mine ribben, de er ømme, rigtig ømme
Det du har fundet under mine ribben har jeg haft glæde af om lørdagen også
endnu engang tak vh klaus

10. September 2015

Kan varmt anbefales

Jeg kom ind til Ida første gang uden at turde håbe på nogle vedvarende, konkrete resultater, der ville vare ved efter behandlingen. Jeg har nemlig aldrig "vovet" mig ud i alternative behandlere før. Dog måtte jeg sande, at efter første behandling var jeg så afslappet, udmattet og træt, som jeg sjældent har følt det! Samtidig var der sat gang i nogle tanker om gamle vaner og tilbagevendende ledsmerter. Derfor startede jeg et forløb op hos Ida, som har skabt en øget bevidsthed om mig selv. Helt konkret har jeg lært, hvordan jeg kan bruge min vejrtrækning til at mærke efter i kroppen. Jeg kan rent fysisk mærke, at jeg trækker vejret på en anden måde nu end før, når jeg tager en dyb vejrtrækning! Der er simpelthen blevet åbnet op. Ida aflæser en masse ting, som hun bare fornemmer og mærker, men hun er aldrig dybere ind, end jeg har været klar til. Jeg kan klart anbefale Ida som kropsterapeut både ved smerter og til at få en øget bevidsthed og ro omkring sig selv.

6. September 2015

DYGTIG behandler!

Hvis man som jeg, er af den opfattelse, at alle svar her i livet kan findes i egen krop (og sjæl), så er det en gave at have Ida til at hjælpe med at finde disse svar! Ida er ekstrem intuitiv, og for hver behandling, bringer hun dig dertil hvor du oplever at du er blevet bare lidt klogere på dig selv. Når der løsnes op og arbejdes med kroppen, løsnes der op for gamle gemte mønstre. Måske er man ikke klar over det mens det sker - måske mærker man 'bare' at kroppen virker igen, hvilket bestemt også har værdi. Men det Ida kan stikker langt dybere - de varmeste anbefalinger herfra! Mvh Nore Manou Ravn

12. Juli 2015

Professionel behandler

Jeg er blevet behandlet af Ida flere gange. Ida er en professionel, nærværende, kompetent og meget dygtig kropsterapeut. Man går der fra med et smil på læben og en lettet krop.

14. Februar 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr