Købte et navnesmykke. Der er manglede lidt finish.Fx. øksne fra kæde til navneskilt var ikke lukket, og burde i min optik også være “svejset” sammen. Der var et 925 stempel på låsen, og ikke umild... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde fået en perlehalskæde med min søns initial i, da jeg fødte ham, og da jeg så blev gravid med min nummer 2 dreng, vidste jeg at jeg ville have hans initial i også. Jeg skriver derfor til dem,... Mehr ansehen
Man får altid en super god service. De er super dygtige og laver mange smukke personlige smykker. Elsker alle mine smykker som er købt hos dem, kan klart anbefale!
Fantastisk service! 🙏🏼 Jeg sendte en mail torsdag eftermiddag omkring reklamation af en ring, jeg havde købt et halvt år forinden. 45 minutter senere modtog jeg svar, og lørdag formiddag lå en ny ri... Mehr ansehen
Vi er et lille dansk smykkebrand beliggende i Storkøbenhavn. Hos os kan du købe fine smykker med navn, som sætter prikken over i'et på dit eget udtryk. Lad verden vide, at der kun findes et eksemplar af lige præcis dig med et elegant unikasmykke. Vores kollektioner byder på smykker for enhver smag, som både taler ind i moderne trends og klassiske tendenser. Du kan mixe og matche smykker i en uendelighed.
Filmbyen 30, 2650, Hvidovre, Vereinigte Staaten
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
En god oplevelse herfra!
Jeg har nogle specifikke ønsker omkring et vedhæng til en halskæde som var en gave. Jeg kommer direkte i dialog med smeden, og vi mailer frem og tilbage.
Hurtig til at lave bestilling og det samme om levering. Alt i alt - god oplevelse!
Jamen 1.gang jeg skal prøve denne side!.. De var UTROLIGT behagelige og ikke mindst behjælpelige på deres chat! Så 5 stjerner for det! Nu afv jeg så mit produkt og vender snarligt tilbage!
Virkelig smukke smykker og enormt god service!
Mit armbånd knækkede desværre en nat jeg sov med det på. Jeg kontaktede derfor deres kundeservice, sendte dem billeder m.m. Og de tilbød derefter at jeg kunne afhente eller de kunne sende et nyt. Så sødt - jeg er meget taknemmelig!
Der var en fejl på produktet, som jeg skulle sende tilbage. Da jeg modtog den igen var fejlen der stadig. Jeg afventer nu på at få den retur anden gang efter forsinkelser på 3 mdr.

Antwort von kobra.dk
Vanvittigt smukt og unikt smykke jeg har fået! Super god service og kun 1 laveringsdag. Jeg kan ikke sætte finger på noget som helst

Antwort von kobra.dk
Fantastisk service, - og virkelig flotte produkter.

Antwort von kobra.dk
Jeg har handlet sindssygt meget ved Kobra gennem årene og har modtaget lige så mange gaver fra min mand og familie.
Har varene fejlet noget (som de tit gør) så er servicen også helt i top og der bliver hurtigt gjort noget ved det, enten via retur af penge, nyt smykke tilsendt, fragt betalt osv. Så alt i alt, har jeg/vi været meget tilfredse.
Jeg fik dog nogle øreringe i julegave, som bare slet ikke er mig. Og da jeg i forvejen ejer ca. halvdelen af Kobra's varelager, så ville jeg egentlig bare gerne have dem sendt retur.
Det koster så lige 59,- kr. - På trods af, at gavegiveren i forvejen har betalt fragt for et par øreringe til 500,- 😱
Kobra mister derfor en stjerne, da jeg synes de halter på fragtpriserne.

Antwort von kobra.dk
Fantastiske smykker, fantastisk service, det sødeste personale og hurtig levering.
Kan virkelig anbefales.

Flot arbejde!
Fik vejledning på chatten, og har efter få dage modtaget et smukt, indgraveret smykke. Jeg er så tilfreds.

Antwort von kobra.dk
Bestilte en halskæde med indgravering til min guddatters barnedåb og allerede to dage efter bestilling, kom den.
Desværre havde de stavet navnet forkert, men de sendte hurtigt en ny halskæde med korrekt navn og et par fine øreringe som undskyldning.
Alt i alt en god oplevelse.
Umulige at komme i kontakt med, de tager ikke telefonen, og svar på mails skal man vente længe efter. Jeg venter stadig!
Very good quality and a lot of pretty products. Nothing wrong with the orders I had received!
Jeg havde tabt min ene ørering og skrev til kundeservice, om der skulle have fulgt en lås med øreringene. Jeg fik svar kort tid efter og der er nu en ny ørering på vej til mig.
Jeg er imponeret over så god kundeservice. Tak!
Fantastisk service og kundebetjening! Varer sendes hurtigt og bytning af smykker sker også gnidningsløst - kæmpe anbefaling herfra!
Femstjernet oplevelse - virkelig god kundebetjening og et smukt resultat.
Fantastisk service!! Bestilte en halskæde i mandags som skulle have en personlig indgravering og har allerede i dag hentet pakken! Kæmpe anbefaling herfra 👌🏼👌🏼
Har prøvet i 2 måneder at få designet mit eget smykke, som de reklamer med at det gør. Dog er jeg blevet mødt med dårlige undskyldninger og "nu sker der noget" beskeder - dybt useriøst i mine øjne.
Opdate: Har nu modtaget mit smykke og er yderst tilfreds med resultatet. Derfor ændre jeg min anmeldelse fra en stjerne til tre.

Antwort von kobra.dk
Fantastisk smuk halskæde til 18 års fødselsdagsgave. Og god service. Kan kun anbefales
Jeg har haft den bedste oplevelse med Kobra. Bestilte to halskæder med en lille plade til indgravering samt et lille kors til mine to døtre.
Allerede dagen efter fik jeg en mail hvori jeg blev gjort opmærksom på, om jeg havde tænkt over skrifttypen og sammenhængen mellem de store bogstaver jeg havde brugt. Personligt ville han gøre det anderledes, men det er jo forskelligt hvad folk ønsker. Jeg havde kun valgt store bogstaver og kunne da godt se med den skrifttype jeg havde valgt, at det vil være pænere med et stort forbogstav og derefter små bogstaver. Dagen efter var min ordre sendt og havde pakken dagen efter igen.
Da jeg åbnede pakken, så indgraveringen rigtig flot ud men korsene manglede desværre. Jeg fik hurtigt skrevet en mail om de glemte kors, fik en undskyldning og korsene blev sendt med det sammen, så jeg allerede modtog dem dagen efter. Ingen problemer.
Det har været så fin og hurtig en kommunikation og vejledning samt hurtig levering. Jeg vil helt klart bestille herfra igen.
Virkelig fine kvalitetssmykker, hurtig levering og fin indpakning 😍
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.