Købte et navnesmykke. Der er manglede lidt finish.Fx. øksne fra kæde til navneskilt var ikke lukket, og burde i min optik også være “svejset” sammen. Der var et 925 stempel på låsen, og ikke umild... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde fået en perlehalskæde med min søns initial i, da jeg fødte ham, og da jeg så blev gravid med min nummer 2 dreng, vidste jeg at jeg ville have hans initial i også. Jeg skriver derfor til dem,... Mehr ansehen
Man får altid en super god service. De er super dygtige og laver mange smukke personlige smykker. Elsker alle mine smykker som er købt hos dem, kan klart anbefale!
Fantastisk service! 🙏🏼 Jeg sendte en mail torsdag eftermiddag omkring reklamation af en ring, jeg havde købt et halvt år forinden. 45 minutter senere modtog jeg svar, og lørdag formiddag lå en ny ri... Mehr ansehen
Vi er et lille dansk smykkebrand beliggende i Storkøbenhavn. Hos os kan du købe fine smykker med navn, som sætter prikken over i'et på dit eget udtryk. Lad verden vide, at der kun findes et eksemplar af lige præcis dig med et elegant unikasmykke. Vores kollektioner byder på smykker for enhver smag, som både taler ind i moderne trends og klassiske tendenser. Du kan mixe og matche smykker i en uendelighed.
Filmbyen 30, 2650, Hvidovre, Vereinigte Staaten
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super kundeservice
Jeg tabte en ørering første gang jeg havde dem på, da lukningen var lidt slap. De sendte mig en ny.
Tak!
Udover nogle fantastiske produkter, så er Kobra Copenhagens kundeservice helt igennem fantastisk. 🙌
Er i chok over hvor god deres kundeservice er! Det er i verdensklasse, alle skulle have en kundeservice som deres! Var ikke tilfreds med et køb, skrev og de svarede retur 10 min senere og de kunne godt se det ikke var helt optimalt og sender et nyt. Ingen frem og tilbage eller andet. SÅDAN!
Opdatering! Jeg er helt imponeret over dem! De når frem inden jul samt de har vedlagt en “lille” overraskelse som undskyldning! Fremover bliver alt bestilt herfra! Wauw!
Smuk gravering, hurtig levering! Jeg købte en halskæde og en ring, begge med gravering. De kom hurtigt, er smukke, og graveringen er udført flot.
FANTASTISK SERVICE!
Jeg bestilte for noget tid smykker til min kæreste - en meget flot halskæde, og super flotte øreringe.
Min kæreste var lidt i tvivl om halskæden, men forelskede sig i nogle andre smykker fra deres flotte kollektion.
Jeg spurgte derefter om det var okay, at vi kunne få byttet halskæden til et tilgodebevis (Selvom halskæden var håndlavet, og returret ikke altid gælder på håndlavede smykker, som påpeget på hjemmesiden) og der fik vi et: "Selvfølgelig kan i det" - hvilket i mine egne er stjerne god service.
Ekstra bonuspoint er også at leveringen var helt i top også.
Slet ikke sidste gang vi handler hos Kobra!
Blev endelig ved med det i gør :-)
Har købt en 'Blazing star' halskæde med mit stjernetegn og min fødselsdag indgraveret på bagsiden.
Produktet er dyrt - 724 kr. ink. fragt normalt, jeg gav 623 kr. ink. fragt på tilbud.
Halskæden er super fin og fejler intet, prisen går jeg ud fra er meget passende, jeg er bare en nærigrøv.
Afsendelse og levering var hurtig, jeg bestilte fredag og modtog pakken tirsdag.
Fantastisk kundeservice og smukke smykker!
Fik ved en fejl ikke hentet pakken i pakkeshoppen inden den røg retur.
Sendte mail til Kobra, som tilbød at sende pakken til mig igen uden beregning for ny fragt. Pakken kom dagen efter med de fineste smykker 🤩🙏🏻💫
Har aldrig oplevet så fin service før fra en butik på nettet. Bestilte en ring og en halskæde til min datter. Ringen var desværre alt for stor. Prøvede at skrive en mail for at høre, om jeg kunne få byttet ringen. Der gik ikke mange timer, så havde jeg svar, at det kunne jeg godt. Sendte ringen retur og få dage senere havde jeg ringen i den rigtige str. Super effektiv kundeservice og meget smukke smykker. Skal helt sikkert handle her igen.
Har købt en gave hos dem og jeg har aldrig oplevet så fantastisk en kundeservice derudover er deres produkter også skønne.
God kundeservice og smukke smykker.
Bestilte tre ens venindehalskæder, men ved levering modtager jeg kun én. Ringer med det samme. Kobra beklager mange gange - de har set forkert på ordren, men vil eftersende hurtigst muligt. Få dage efter modtager jeg de resterende halskæder + et par gratis øreringe. Det synes jeg var en rigtig fin gestus <3
Ualmindelig kundeservice! Havde fået et sæt manchetknapper af mine forlovede på vores bryllupsdag, som var købt hos Kobra. Super flotte. Desværre gik de i stykker relativt hurtigt, hvorfor jeg kontaktede deres kundeservice og spurgte om hjælpe. De sendte straks et returlabel og ønskede kun at hjælpe. 1 uge senere får jeg pakken retur fra deres værksted, men skadet var ikke blevet lavet. Jeg kontaktede derfor Kobra igen, som var uforstående og sendte endnu et returlabel og beklagede inderligt for situationen. 1 uge efter var pakken retur.. eller rettere, nu var der to pakker. I den ene var der et par flotte manchetknapper, som nu var blevet fikset og i den anden et par flotte sølv øreringe med "Livets træ" med et lille notat på pakken, hvor der stod "Undskyld". Har aldrig oplevet så god en kundeservice. Gode produkter, gode medarbejdere og hurtig ekspedit! Kan varmt anbefales.
Fantastisk service. Kan kun anbefale at handle hos Kobra.dk. Havde en reklamation som blev løst hurtigt og problemfrit og kommunikationen var meget venlig.
Fik et armbånd af min bror i fødselsdagsgave som jeg havde ønsket mig. Desværre var der blevet sendt et guld i stedet for sølv. Jeg skriver en mail søndag hvor jeg modtog gaven, mandag formiddag var der svar på mail.
Der blev straks sendt et sølv armbånd afsted til mig, med en retur kuvert så jeg kunne sende guld armbåndet retur, og derudover blev det sendt til mig, fremfor min bror da vi ikke bor tæt på hinanden.
Tirsdag var armbåndet klar til afhentning i pakkeshop.
Det er virkelig hurtig, god og professionel service.
Altid rigtig god service - positiv kundeservice og hurtig levering
Jeg fik et smukt smykke med indgravering i navngivningsgave til min datter. Desværre har det efter et år i æsken fået plamager og jeg kontakter kobra der uden beregning tilbyder at sende et returlabel og fikse smykket. Fantastisk god service
Amen jeg er bjergtaget over en service. Ringer til dem 1 mdr efter modtagelse af et armbånd da jeg desværre ikke har haft mulighed for at prøve det der. Fortæller at jeg desværre trods opmåling har fået købt for stort og om der er nogen mulighed for at bytte til nummeret mindre. Det var ingen problem sagde den søde kvinde, også trods det var en måned gammel. Spurgte om jeg måtte have lov at sende retur mandag (det var torsdag) og igen ingen problem. Og allerede i dag onsdag kan jeg se at et nyt er sendt afsted mod mig. Det er stjerne service
super fin ring som var et ønske - brugt en dag på job og jeg have en grøn ring om fin finder der hvor ringen har siddet. firmaet er kontakt og afventer at jeg kan returner mit (kæresten købt) skuffet over en ring til den pris smitter af. Jeg har fået retur labbel tilsendt på mail således at jeg kan sende det retur og få mine penge tilbage
Virkelig hurtig og god hjælp/vejledning. Da jeg bestilte stod jeg med det indgraverede produkt halvanden dag senere inklusiv forsendelse.
Virkelig fint smykke, som levede op til mine forventninger, og med en fin skrift.
Utroligt god service og hurtig levering. Jeg kom til at bestille et armbånd i forkert størrelse, men det fik jeg hurtigt ændret igennem deres kundeservice. Derudover besluttede jeg mig for at få gravering på armbåndet, hvorefter jeg nemt på sms blev kontaktet af værkstedet og hurtigt derefter blev armbåndet leveret.
Stor anbefaling herfra.
Super service vi fik nemt og hurtigt byttet et par øreringe hvoraf den ene ikke kunne lukke ordentligt. Handler helt sikkert der en anden gang👍
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.