Kne Biler Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Du bør ikke handle her! (Anmeldelse fjernet og tillader mig at skrive igen for kunderne skal vide besked om hvem der handler med!) Skulle akut bruge varevogn så efter snak med Køge Nord Eng... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse! Endelig fandt jeg en bilforhandler der har hjertet på rette sted, og virkelig går op i at hjælpe kunden med hver lille detalje, og besvare alle spørgsmål, små som store uden at tvivl... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zach har været god til at løbende holde mig orienteret omkring hele processen af køb af bil.

God service og står på mål for hvad han lover.

13. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste og jeg købte en ID.3’er fra…

Min kæreste og jeg købte en ID.3’er fra Kne Biler for nogle uger siden. Vi har virkelig været tilfredse med både bilen og den service, vi har modtaget. Hele processen har været tryg, gennemsigtig og professionel fra start til slut.

Forhandleren var imødekommende, ærlig og tog sig god tid til at svare på vores spørgsmål og sikre, at vi følte os godt informeret gennem hele købsforløbet. Bilen blev leveret i flot stand, og vi har kun haft gode oplevelser siden.

Kan varmt anbefales :-)

21. Mai 2025

Køb af ID3

Jeg har købt en 4 år gammel ID3 hos Kne Biler og den kører super godt!
Zach var nem at kommunikere med og hjalp efterfølgende med at få styr på en nøgletop, som manglede.

16. März 2025

Super god oplevelse.

En helt igennem top professionel behandling. Alle aftaler jeg lavede med Zach blev fulgt til punkt og prikke og vi havde en god korrespondence undervejs. Der svares lynhurtigt på henvendelser og det var generelt en meget behagelig oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Zach og Køge Engros biler!

20. März 2025

HOLD JER VÆK

Fup, fidus og dårlig handel - Kan ikke anbefales, største svindlere på det danske auto marked der gør ALT for at sælge bras til dig. Service er ikke eksisterende. HOLD JER VÆK DERFRA FOR JERES EGEN SKYLD

16. Januar 2025

Jeg købte en BMW i5

Jeg købte en BMW i5
Jeg har haft bilen over en måneds tid. Kører helt fantastisk super god oplevelse af forhandleren. Blev hentet af forhandleren to gange Ved togstationen og afleveret igen.
Tak🙏

6. Dezember 2024

God og ærlig service

Købte en ældre VW Up hos KNE Biler. Zach var ærlig omkring de fejl og mangler der var med bilen og var også behjælpelig med at løse et par småproblemer bagefter (skift af sikring og omkodning af nøgle). Alt i alt en meget positiv oplevelse.

2. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kører helt fra horsens til Køge for at…

Kører helt fra horsens til Køge for at se en gammel bmw fra 2006 og den er som beskrevet af udseende så vi napper en køretur og på den tur finder vi så ud af at bagbremsen overhovedet ikke bremser og der skal skiftes komplet bremser i bag en ekstra udgift for min søn på 2500 uden arbejdsløn. Vi tænker så får vi bare afslag i prisen for tilsvarende beløb men nej ikke en skid ikke engang plader ville han (zaco)som han vist hedder giver så vi kørte skuffede hjem 230 km og 6 timers arbejdsdag mangen til ARROGANT SÆLGER SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER resten af Jylland og Danmark spar jer det skulle have heddet TAKE IT OR LEAVE IT BILER

27. April 2024

Super oplevelse

Super oplevelse! Endelig fandt jeg en bilforhandler der har hjertet på rette sted, og virkelig går op i at hjælpe kunden med hver lille detalje, og besvare alle spørgsmål, små som store uden at tvivle.
Kæmpe anbefaling herfra!

28. März 2024

Fantastisk service

Fantastisk service! Efter mange besøg hos adskillige bilforhandlere, fandt vi endelig vores drømmebil hos KNE Biler. Bilforhandleren var utroligt hjælpsom og vidende, hvilket gjorde hele processen så behagelig. Kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter deres perfekte bilmatch! 🚗🌟

16. April 2024

Super Service!

Jeg var på jagt efter en ny bil længe, og efter flere måneders søgen fandt jeg den helt perfekte bil her hos KNE-biler. Super lækker vogn som jeg bare skulle have (og det fik jeg). Zach derude er super behjælpelig og gør sit bedste både i og efter arbejde, for at man forlader stedet positivt - jeg fik lov til at se og prøve bilen efter lukketid da jeg kom fra Jylland, og havde svært ved at nå åbningstiderne. Derudover så er han super hurtig på telefonen, og hjælper selv med de mindste ting selv efter handelen er overstået!
Det kan klart anbefales at tage ud og kigge/ købe bil derude!
Tak for handelen KNE-biler & Zach - god vind fremover!

28. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr