De er driver seriøst og ordentlig KM Auto AS siden jeg handlet med dem aldri opplevd noen negative. Når jeg trengte hjelp eller opplevde noe med bilen de ordne og fikset 👌🏼 Takker gutter 🤝
Havde min bil til fejlfinding hos KM Auto i Silkeborg, men fik ikke fejlen hverken fundet eller lavet og fik flere historier fra de varme lande om hvorfor dagene bare gik .. Jeg havde nok andre f... Mehr ansehen
God service og hurtig betjening. Jeg har brugt KM auto flere gange og jeg har altid været fuldt tilfreds! Anbefaling herfra. - Frederikke
Das haben sich andere Leute angesehen
Pišem vam i šaljem mailove da mi…
Pišem vam i šaljem mailove da mi pošaljete izvješće o statusu vozila ali vi nikako ne odgovarate i ne šaljete mail.
Veoma neljubazno i neodgovorno iako sam sve platio.
Jeg har haft min bil til service…
Jeg har haft min bil til service deroppe, betalte 3500kr for dette. De har skrevet i servicebogen at de har tjekket alle punkter.
Men efterfølgende finder jeg ud af at lygterne ikke står korrekt, bremserne bagi er næsten helt slidt ned, de har ikke påfyldt kølervæske, og de har ikke tjekket tandremmen.
Alt dette er opdaget fordi at jeg havde en dårlig fornemmelse i maven og havde den til tjek på et andet værksted i byen.
Man skal ALDRIG smide penge ud i et service hos KM, da de åbenbart ikke kan opdage væsentlige fejl ved ens køretøj.
Her var det veldig bra service og god…
Her var det veldig bra service og god hjelp. Kjøpte en rålekker bmw 530e og føler jeg har gjort en god deal 👍👍 Mange fine biler med det lille ekstra 🤩
Fra bud til salg på mindre enn en dag
Veldig effektivt. Fikk et godt bud raskt og hele prosessen var veldig hyggelig.
Dårlig kundebehandling
Kjøpte en bil til 155k flott og se på eneste feil dom ble opplyst var gps skjerm dom slår seg av. Vi skulle kjøre 70 mil hjem og oppdager raskt at det er stor ubalanse i fra dekk, AC virket ikke 25 gr ute🥵. Rengjøring inne i bilen var elendig. Utrolig skitten. Ikke fått svar ifra selger etter henvendelse.
Altid tid til at ordne ens bil…
Altid tid til at ordne ens bil problemer.
Søde og rare og fornuftige priser.
Vh. Jes.
Ryddig og raskt bilsalg
Solgte min bil til KM Auto. Var ryddige, høflige og profesjonelle.
ADRIG KØB HER!
Manden jeg købte en bil af lovede at den var serviceret og i god stand. Jeg betalte jo også 125.000 for en 7 personers bil. Allerede efter en måned gik turboen, den fik jeg så skiftet til en ny med halvdelen i egenbetaling. Men flere andre ting blev ikke lavet, bla sædevarme og noget lys. Anden gang fik jeg dog lavet sædevarmen som virkede et par måneder. Så begyndte det at gå galt. Den har uden at jeg vidste det kastet olie rundt i motorrummet så multiremmen blev smurt ind og sprang. Det blev fixet hos en anden mekanikker da sælger ikke svarede i mere end 14 dage. Og sidst men ikke mindst har den pludseligt lavet en underlig lyd og meldt motor fejl :knastkæde for lang. Det har resulteret i en kamp på mere end 6mdr på at få sælger til at reparere eller købe bilen tilbage. Det endte med at jeg måtte sælge bilen til anden side med et tab på mere end 60.000kr .så jeg vil anbefale allle at kigge andet sted end km auto. Han fupper og krejler så det halve kunne være nok.
Steffen
De er driver seriøst og ordentlig KM…
Hold unna!!
Hold unna!!! Aldri opplevd noe lignende, kan nesten si frekk måte å snakke til potensielle kunder. Er fortsatt sjokkert!
Styr unna
Deler ikke min sak men deler erfaring slik at andre kan unngå problemer. STYR UNNA dette firma. Først og fremst dårlig service. Syns måten å snakke med kunden på er frekk og lite hyggelig. Her blir du stående alene om noe er galt. Verken kjøp eller selg bilen din hit.
Styr unna!
Bil til over 400 000 .. Kom en ulyd etter 14 dager og blir avdekket på merkeverksted at bremsene er slitt ned til stålet. Forhandler har ikke informert oss om at bremsene var i dårlig fatning og at de måte byttes. Forklarer seg bort med at nybilgaranti ikke dekker slite bremser.. han skulle i utgangspunkt ikke ha solgt bilen med disse dårlige bremsene. Dette kunne lett ha vært avdekket ved service før klargjøring ved salg. Dette beviser at de ikke har gjort jobben sin og nå bortforklarer seg med diverse unnskyldninger. Ingen seriøse bilforhandler hadde solgt bilen med denne åpenbare mangel. Selger har fått sjansen med å kunne rette opp i dette , men selger finner ingen forståelse på at de ikke følger informasjonsplikten og informerer om åpenbare feil eller mangler ved salg. lett å kjøpe bil av, men du står alene hvis det er noe med bilen. Anbefaler å styre unna og heller kjøpe bil av seriøs forhandler, slik at du slipper ubehageligheter.
KM auto drammen
Kan ikke anbefale. Jeg kjøpte fra dem 400k Mercedes GLC bil og det var med feil P22797A "det ble oppdaget en lekkasje i innsugningsluftsystemet. Lekkasje eller en defekt tetning ble oppdaget". Jeg har ringt dem etter noen hundre km på vei hjem etter å ha hentet bilen, men de ba meg bare bruke IF-forsikring. Da jeg var i Polen besøkte jeg Mercedes-service og de diagnostiserte ødelagt trykkrør og informerte meg om at feilskanneren som viste at denne feilen dukket opp på 95000 og dukker opp over 30 ganger til dags dato. Jeg kjøpte bil på 102500km så det er åpenbart at de solgte meg en bil som ikke fungerer riktig og skjuler den for meg. Jeg fikset det på Mercedes-service, de byttet deler A0229979145
A2700105500
A2740183701 og jeg sender dem fakturaer og feilskanningsrapport, men de fortalte meg at jeg skulle bruke Fragus-garantien som de ga meg for denne bilen. Jeg ringte Fragus, men de fortalte meg at hvis selgeren solgte meg ødelagt bil, dekker ikke garantien det, og KM autos burde gi meg refusjon. Jeg er heldig at jeg ikke fikset i Norge da jeg måtte betale 20-30k og jeg gjorde det i 6500nok. Uansett denne situasjonen viser at dette selskapet KM Auto er uprofesjonelle. Alt er bra i salgsprosessen, men når du signerer kontrakten, vil du bli alene.
HANDL IKKE MED KM BILSALG
HANDL IKKE MED KM BILSALG
Sjældent tilkendegiver jeg mine oplevelser på trustpilot, men jeg trodser.
Vi købte for 1,8 år tilbage en bil hos KM-bilsalg, der fra start voldte os problemer. Hver gang besøgte vi deres værksted men blev affærdiget med, at computeren ikke viste fejl.
Vi har sidenhen opgivet at køre fra Aarhus til Silkeborg fordi vi blot blev sendt hjem igen gang på gang. Vi valgte at chekke den (spontant) i værksted i Aarhus hvor bilen stod til reparationer for: 19.000 KR!!?!?!? Den var ikke engang driftssikker!
Bremserne defekte, ratsslør, you name it. Vi har siden køb af bilen kørt 8.000 km. På halvandet år. Vi må formode at de fejl vi i utide meldte (og som I blot ignorerede) har bidraget.
I er under al kritik. Og jeg håber min anmeldelse kan få dig, læser, til at droppe hvad enten handel du er igang med, med KM bilsalg. Du ender med store omkostninger, følelsen af ikke at blive taget alvorligt og frustrationer. Det er ikke i orden og jeg håber I vil oppe jeres game på værkstedet!
Aldrig handl med KM
Vi købte en bil hos dem i marts og den har været på deres værksted 5-6 gange siden. Vi har garanti endnu på bilen, men det virker til de ikke lige magter opgaven.
Men hver gang fejler bilen intet, fordi den ikke melder fejl på tester eller computer.
Udover det holder de aldrig en opdateret på hvad de laver ved bilen eller ikke laver ved bilen, vi skal altid selv kontakte dem for at få en form for opdatering. Hvis man endelig får en opdatering fra dem, så det lige pludselig noget nyt der skal laves ved bilen, fik at vide bilen kun skulle være hos dem én dag, det så snart tre dage siden.
Det virker som et stort fusker show de har gang i.
Jeg vil aldrig råde nogen til at købe biler hos dem eller bruge deres værksted.
Opdatering!
Bilen har nu været 7 dage hos dem, blev lovet det vil tage max én dag. Ingen opdateringer fra dem i forhold til hvad de skifter og ikke skifter.
Ny styreboks er blevet skiftet, der var stadig problemer og nu står vi her én dag inden køre ferie med en bil der lige pludselig skal have en ny turbo, selvom Carsten sagde det ikke var nødvendig.
(Udrykkerlejet siger også nogle spændende lyde, dette er nævnt flere gange, men i følge Carsten er det ikke nævnt og det skal en bil sige med det antal km bilen nu har kørt, det åbenbart meget almindelig)
ALDRIG KØB BIL HOS DEM ELLER FÅ LAVET BIL PÅ DERES VÆRKSTED.
God service og hurtig betjening
- Frederikke
Har ellers været tilfreds med KM
Har ellers været tilfreds med KM. Men når jeg har fået lovning på et billigt olieskift eller en dyr reperation på et varmeapparat, så er et ord et ord. Jeg skal betale 1500 kr. et olieskift på en kia ceed. Det er bestemt ikke en billig aftale.
Dårlig kundeservice!
Som tak for handlen..eller noget...
Som tak for handlen, havde jeg egentligt tænkt, at jeg ville reklamere for KM ved at berette detaljeret om en handel, hvor en bil blev forsøgt solgt som nysynet selvom den ikke var det. En FDM-test som dokumenterede, at bilen blev leveret med alvorlige fejl. Fejl som efter KM's vurdering tilsyneladende kunne udbedre sig selv, for herefter at dukke op på ny. Nye fejl, som godt nok var fuldstændigt identiske med de oprindelige, men nu bare ikke omfattet af garantien. Men det behøver jeg vist ikke. At alle KM's positive anmeldelser med topkarakterer primært er skrevet af personer fra den private venneliste taler vist sit eget tydelige sprog. Til jer der påtænker at handle med KM; held og lykke! I får brug for det.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.