Blev klippet af en der hedder Freja, og det var MEGA godt. De lytter faktisk til en når man feks siger man kun ville have x antal klippet af, eller have en bestem styling. Det her bliver mit go-to fra... Mehr ansehen
Jeg giver Klippestuen Z på Gammel Kongevej og i særdeleshed min egen frisør, Signe Katrine Rasmussen, mine varmeste anbefalinger. Helt utroligt fagligt dygtig, vidende, varm - og med stor vægt på den... Mehr ansehen
Jeg har gået hos Lotte på Klippestuen One H C Ørstedsvej igennem flere år. Jeg vil speciel gerne anbefale Lotte, (har ikke prøvet andre) som helt sikker har været i Mesterlære, det var jeg klar over... Mehr ansehen
Jeg har været kunde hos Klippestuen igennem 25 år - og har altid været super glad hver gang jeg gik ud med mit fine studsede lange hår. Men nu er jeg jubel lykkelig :-) En hjemme hårfarvening gi... Mehr ansehen
Falkoner Alle 11, 2000, Frederiksberg, Dänemark
- www.klippestuen.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
En rigtig rigtig god oplevelse!
Jeg har netop besøgt Lotte hos Klippestuen på HC Ørstedsvej for første gang - og det var en helt igennem dejlig og rigtig positiv oplevelse. Stemningen i salonen var god, jeg havde en virkelig god indledende snak om mine ønsker til klipningen, og jeg følte mig meget tryg i Lottes kyndige hænder. Resultatet blev super flot og præcist som jeg havde forestillet mig, at min nye frisure skulle være - noget der ikke sker så tit for mig! Så jeg vender helt sikkert tilbage til Lotte og kan kun give hende og Klippestuen de varmeste anbefalinger!
Jeg har besøgt klippestuen på Falkoner …
Jeg har besøgt klippestuen på Falkoner Alle 27 3-4 gange og fået en super behandling hver gang. Jeg kan klart anbefale det!!
Der er en grund til, at jeg altid vender tilbage...
Jeg er efterhånden kommet mange gange på H. C. Ørsteds vej hos Kammilla N. Der er en grund til, at jeg altid vender tilbage. Kammilla kan altid få nyt liv i mine lyse lokker! Hun er professionel, god til at lytte til mine ønsker og samtidig komme med gode ideér. Jeg føler mig tryg ved at overlade mit hår til Kammillas kyndige hænder. En varm anbefaling herfra.
Frisør der er det hele værd
Igen var min tur hos Klippestuen på H. C. Ørstedsvej, denne gang hos Lotte, det hele værd! det er kun positiv feedback fra min side. Tak for den bedste farvning, kur, klipning og rådgivning ❤️
Super service og dygtige frisører
Alle med krøller burde besøge Lotte
Altid en fornøjelse at besøge Klippestuen på H.C. Ørstedsvej. Ud over at Lotte er en fantastisk dygtig og erfaren frisør er det sjovt og underholdende at sidde i stolen, da kollegerne har en god kemi med mange skarpe bemærkninger. Jeg fik lavet krøller og farvet hår. Alle med naturlige krøller burde få rådgivning af Lotte da hun har utrolig meget erfaring i krøller.
Altid god service
Altid god service hos klippestuen på Gl. Kongevej.
Bedste anbefalinger til klippestuen z på H.C østeds vej
Var i klippestuen z på H.C. Ørsteds vej for første gang igår. Rigtig fin oplevelse og kan klart anbefale dem til andre. Fik balayage behandling af Lotte. Utrolig dygtig og behagelig frisør. Det kan godt være det var første gang jeg var der, men bestemt ikke sidste...
Super oplevelse 😊
Har lige været første gang hos klippestuen. Fik klippet og permanentet håret. Er super glad for resultatet og service var helt i top 😊
Vil klart anbefale denne frisør til andre.
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse!
Jeg fik lavet en balayage behandling af Sissel fra klippestuen z på Gl. Kongevej 171, hvilket klart kan anbefales.
Sissel er meget imødekommende og kompentent - og følte mig for første gang helt tryg i en frisørstol. Hun lytter, kommer med forslag og gør alt for at imødekomme dit/dine ønsker om et perfekt resultat.
Meget tilfreds!
Altid et godt resultat
I snart 3 år har jeg været fast kunde på Klippestuen og der er en grund til at jeg kommer tilbage! Ud over smilende og engageret betjening specialdesignet frisøren også den fuldstændig perfekte farve som passer til det look og den type man vil være. Kan varmt anbefale Klippestuens frisører og deres kunnen!
De varmeste anbefalinger til Kamilla :)
Jeg er blevet klippet i klippestuen i 7-8 år, de sidste ca 5 af Kamilla. Jeg kunne ikke drømme om at gå et andet sted hen. Kamilla er professionel, sød og man kan mærke at hun elsker sit arbejde, Hun har altid en ide til, hvad der skal til for lige at gøre mit hår lidt pænere - indenfor de grænser jeg har og som hun kender alt til :). Hun går lige til grænsen - og får nogle gange skubbet mig lidt ud over, hvilket jeg aldrig har fortrudt! Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kamilla - også til børn. Som min yngste på 4 siger, 'jeg vil kun klippes af min bedste ven, Kamilla' :)
Milla er en superdygtig frisør
Milla er en superdygtig frisør. Topkarakterer til hende :-)
Lykken er lyserød...
Lykken er lyserød...
Fik super fed behandling af Denise. Jeg blev virkelig forkælet. Er meget tilfreds. Det er bestemt ikke sidste gang.
Virkelig flot farvning
Virkelig flot farvning - er fuldt ud tilfreds!
Fået farvet hår! 🤗
De "betaler" kunder til at give gode reviews, med 1 gratis produkt hvis man giver dem en god review. derfor så mange korte men grønne reviews.
Ufattelig uholdbar permanent!
Jeg fik permanente krøller hos Klippestuen tilbage i februar. Dette var tredje gang jeg har fået permanente krøller, dog første gang hos klippestuen. Der gik ikke mindre end fire uger før krøllerne var helt væk igen. Aldrig har jeg prøvet så dårlig kvalitet! Kan ikke anbefales til permanent, dog vil jeg nævne at det var søde frisører og der var en god stemning. Jeg synes det er ærgerligt at komme derfra med denne dårlige oplevelse.
Kan Ikke anbefales til hår med krøl/krus
Jeg var blevet lovet at klippestuen Frederiksberg sagtens kunne klippe og glatte afrikansk hår, det må jeg bare sige ikke passer! Værste beslutning at få ordnet hår der for mit vedkommende! Venter på at mit hår vokser lidt, så jeg kan få det rettet andet steds! Jeg sendte dem en klage på mail, og hørte intet før jeg skrev en dårlig anmeldelse på facebook...uprofessionelt!
Jeg kommer ind i klippestuen hvor jeg …
Jeg kommer ind i klippestuen hvor jeg før er blevet klippet mange gange, men da min frisør er på ferie blev jeg nødt til at finde en afløser som jeg ikke kan huske navnet på. Jeg fortæller jeg bare gerne vil have udtyndet lidt i toppen, og ender med at miste 70% af mit hår. Jeg skulle havde rigtigt klippet 2 cm af toppen og 1 i siden men det endte med at være 1 cm langt i siden og 2 cm langt på toppen...... 400 kroner for en ghettoklipning. Jeg kunne ligeså godt havde taget til husum og få en klipning for en 50'er.. samme resultat. Spild af penge.
Unacceptable
I'm saving out my hair after a short haircut. Asked for the lengths to be smoothen out and to be fine adjusted. Even showed reference images. The hairdresser cut it uneven and sharp. Trying to make it even she ended up cut my last 6 months of saved hair off together with an extremely bad haircut... At least I didn't have to pay. But I lost a lot of hair and now I have to wait to grow it out again to make it even.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.