Klippestuen Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev klippet af en der hedder Freja, og det var MEGA godt. De lytter faktisk til en når man feks siger man kun ville have x antal klippet af, eller have en bestem styling. Det her bliver mit go-to fra... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver Klippestuen Z på Gammel Kongevej og i særdeleshed min egen frisør, Signe Katrine Rasmussen, mine varmeste anbefalinger. Helt utroligt fagligt dygtig, vidende, varm - og med stor vægt på den... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gået hos Lotte på Klippestuen One H C Ørstedsvej igennem flere år. Jeg vil speciel gerne anbefale Lotte, (har ikke prøvet andre) som helt sikker har været i Mesterlære, det var jeg klar over... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos Klippestuen igennem 25 år - og har altid været super glad hver gang jeg gik ud med mit fine studsede lange hår. Men nu er jeg jubel lykkelig :-) En hjemme hårfarvening gi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

161 Bewertungen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Klippestuen H.C Østedsvej:(((((

Blev klippet sidste lørdags. Betalte 545kr. for en 45 minutters behandling. Jeg dukkede op 20 minutter før min tid, og de var færdige med mig inden min tid overhovedet var startet. Da jeg kom hjem måtte min mor klippe håret til, fordi intet af mit hår havde samme længde. Det var første og sidste gang jeg er blevet klippet der.

7. September 2020

Klippestuen S på Gl. Kongevej

Klippestuen S på Gl. Kongevej 171 er anbefalelseværdig.
God service, forskellige produkter de kan vejlede i og ved hvad de indeholder og bruges til.
Der er altid en god atmosfære og kyndig vejledning.
Prisen er, efter min mening billig i forhold til hvad man få for pengene.
Selv har jeg haft forskellige frisør men ens for dem alle er at mit hår altid er i tip top når jeg forlader dem.

12. August 2020

En stjerne for meget 🤬

En stjerne for meget 🤬

Min veninde var der inde for at få lavet balayage, og kom knust fra deres saloon.

Hvis ikke de kunne lave det, kunne de sige det inden. De lagde striber i stede for fuld farvning. Striberne ligger så højt, at der ingen rigtig udgroning er tilbage at arbejde med - det betyder, at hvis det skal fikses skal hun betale for at for farvet en bund. Hvilket der ikke var brug for da hun kom ind.

Det kostede hende 1300 kr. som hun skulle betale! De tilbød hende ikke at fikse det, men tilbød hende en toning 🤦🏼 hvordan fan ville det komme tæt på at fikse det!

Jeg har aldrig hørt noget lignende! I skulle skamme jer!

Billeder viser hendes referencer billede hun kom ind med, og hvad hun gik afsted med 😢

1. August 2020

6 ud af 5 mulige stjerner

Jeg har gennem de sidste år kommet i den fantastiske salon på falkoner alle 50. Og har ALTID fået den varmeste og bedste oplevelse fra Stine.
Kan ikke anbefale hendes professionalisme og altid gode humør nok!
6 ud af 5 mulige stjerner herfra

22. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sarah-Louise på Gammel Kongevej er den…

Sarah-Louise på Gammel Kongevej er den bedste frisør jeg har haft. Ved andre frisører har jeg tit lignet fra Dollars når jeg kom ud, men Sarah forstår hvordan jeg gerne vil have at mit hår ser ud og gør det altid helt perfekt.

26. Juni 2020

Ekstremt dårlig oplevelse hos Klippestuen på Gammel Kongevej

Jeg fik en mega grim såkaldt 'frisure'. Jeg fik slet ikke min ønskede frisure. Jeg viste flere billeder af hvad jeg ville have, men det blev meget kortere end det jeg ønskede. Så jeg fik en kort og grim page. Og jeg ville slet ikke have en pagefrisure. Der blev klippet MEGET MEGET mere af, end hvad jeg bad om. Og jeg måtte endda selv klippe pandehåret til, da jeg kom hjem, fordi det ikke var gjort ordentligt. Og jeg blev lokket til en hårkur uden at få at vide at den hårkur kostede 200 kr! 200 kr for at få et eller andet sprayet i håret og sidde med det i, i små 5 minutter. Det ville jeg dog ikke betale, da jeg følte mig snydt, da jeg ikke havde fået prisen at vide. Så jeg endte med at gå med til halvdelen af prisen for den ligegyldige hårkur. Og selve klipningen kostede 570 kr. Alt for meget for det sted!
Jeg sætter aldrig mit ben der igen.
To dage senere gik jeg til en anden frisør for at rettet op på den grimme såkaldte frisure jeg fik hos Klippestuen. Den nye frisør var helt chokeret over hvor grim klipningen var. Hun glattede mit hår og viste mig med spejl, hvor slemt det så ud bagpå. Det var klippet totalt skævt og i to forskellige længder. Det så forfærdeligt ud. Som den nye frisør sagde så "kan frisøren fra Klippestuen umuligt have en 4-årig uddannelse."
Nu har denne nye frisør så givet mig en ordentlig frisure. Men længden kan der jo ikke gøres noget ved. Jeg må bare vente på at det gror ud igen.
Selv mine veninder kan klippe mig bedre end den såkaldte frisør, som klippede mig på Klippestuen. Jeg tror faktisk en 7-årig kan gøre det langt bedre end hende!

16. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

HC Østedsvej - Simon binder hår og skæg sammen i ét look!

HC. Ørstedsvej v.Simon.
Jeg har været kunde nu i snart tre år og har fået verdens bedste service og kvalitet. Simon er super til at vide, hvornår han skal klippe nyt og hvornår han skal bibeholde min frisure. Humøret er altid godt og der er aldrig langt til et smil og et grin. Ud over det, så er han dygtig til skæg og forstår at binde det hele sammen i ét look. Genialt produkt og jeg går altid glad derfra!

4. März 2020

Klippestuen/Falkoner Allé 27

Klippestuen/Falkoner Allé 27
Min oplevelse af Klippestuen på Falkoner Allé 27 er, at det er et sted, hvor det hele går lidt for hurtigt. Dårlig akustik og mange mennesker og meget kaos-agtig atmosfære. Jeg blev klippet af en, som slet ikke vidste hvad vedkommende lavede og det føltes enormt utrygt.

13. Februar 2020

H.C Ørstedsvej/Lotte

H.C Ørstedsvej/Lotte
Jeg har været i salonen 2 gange
Har fået lavet krøller og blevet klippet og er super glad for det.
Har ikke noget dårligt at sige
Super service og dejligt personale

20. November 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kamilla på Falkoner Alle er den absolut…

Kamilla på Falkoner Alle er den absolut bedste frisør jeg nogen sinde har haft. Jeg er blevet farvet og klippet af hende de sidste i 2 år, og jeg er så tryg ved hende at jeg lader hende eksperimenterer med farver og reflekser, og jeg forlader altid salonen med et super resultat.

Jeg kan varmt anbefale Kamilla - hun er sød, sjov og virkelig dygtig

8. November 2019

Den værste service nogensinde

Jeg havde bestilt tid til at få balayage og prisen skulle være omkring 1300kr.
Jeg viste flere billeder af hvordan jeg ville have mit hår - det skulle være gylden karamel farvet.
Så får jeg det farvet og det bliver helt gult og ligner en tis farve � jeg går derfra hvor hun beder om næsten 2000kr�
Jeg går hjem og er rigtig utilfreds og ringer til dem og beder om at få det lavet anderledes.
Så kommer jeg tilbage til salonen og får en mørk farve i, så det bare lignede mit hår som det var før jeg tog derover til begyndelsen.
Men det holder kun en uge før farven går ud og det er gult igen �
Derefter farver jeg det selv med hjemmefarve og det blev helt ødelagt i enderne til sidst.

Derfor anbefaler jeg ikke klippestuerne.

1. Oktober 2019

Det DÅRLIGSTE sted i København

Jeg kom senere end vi havde aftalt og en af dem derned, Anahita, bildte mig ind efter klippet at, der står på deres hjemmeside at det koster 200kr, hvis man ikke dukker op uden at afbestille. Jeg kom hjem og kiggede på hjemmesiden og jeg kunne ikke finde noget som helst om det. Det er ikke i orden at lyve for at afpresse 200 kr ud af en kunde, når man ikke har en aftale om det. Jeg går aldrig tilbage der igen. Jeg kan ikke anbefale stedet.

14. September 2019

God og professionel service

Så mange gange har jeg oplevet, at gå ud af en frisørsalon uden at jeg helt var klippet som jeg mente at havde bedt om. Det var bestemt ikke tilfældet efter mit besøg hos Klippestuen.
Lotte havde en fantastisk evne til at lytte, kommunikere og vejlede, så jeg fik præcis den klipning jeg gerne ville have.
Efter min klipning var det bryn og vipper, som skulle ordnes. Det blev gjort af Danny, som med grundighed og et behageligt væsen gjorde det til en dejlig afslappende oplevelse, med et super flot resultat.
Jeg kan absolut anbefale salonnen på HC Ørstedsvej.

19. August 2019

Absolut fantastisk salon

Absolut fantastisk salon. Jeg bliver både klippet og farvet af Sidsel på Gl. Kongevej. Hun er super dygtig og et dejligt varmt menneske med overskud til både en sludder og arbejde på samme tid. Kan helt klart anbefale Klippestuen S - som det hedder nu.

4. Juli 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Chokerende pris!

Blev farvet i nr. 27. Ok behandling, ok resultat, bare virkelig ærgerligt at prisen blev det dobbelte af, hvad der stod på nettet, og at jeg intet fik at vide om det undervejs..! STORT øv og havregrød til mig hver dag resten af måneden! :(

17. Mai 2019

Havde en dårlig oplevelse

Er i gang med at finde en frisør i København, og faldt derfor over Klippestuen. De havde en tid ledig, så vi gik i gang. Frisøren virkede ikke til at ville klippe. Måske fordi det var sent på dagen? Jeg skal klippes meget simpelt. 4mm i alle sider, og så klippes lidt kortere i det "lange" på toppen. Efter 5 min sagde hun "sådan". På dette tidspunkt havde hun synligt ikke været alle steder med maskinen. Der var længdeforskelle flere steder, og i "kanten" var det helt håbløst. Jeg fortalte så, at jeg gerne ville have det klippet 4mm over alt i siderne og pegede på de åbenlyse helligdage. Hun klippede videre, det omtalte sted og gik igen meget hurtigt over tingene med maskinen. Da jeg ikke umiddelbart kunne se flere "fejl", sagde jeg okay til siderne. Angående toppen, som skulle have lidt af i længden, der klippede hun spidserne, og intet andet. Det virkede alt i alt som om at hun ikke gad klippe.

Nu er jeg så kommet hjem, og kan se, at der er flere helligdage i siderne. Nogle steder en forskel på op til 1 cm. Det kan altså ikke passe, at en frisør ikke kan finde ud af at bruge en maskine?

Jeg sidder nu tilbage med en følelse af, at jeg skulle være gået til et sted der KUN bruger maskinen, for dér havde jeg da i det mindste fået et resultat jeg kunne leve med.

3. Juli 2018

Fantastisk

Har for første gang i dag været i klippestuen. Jeg kom ind med et hår, som jeg var rigtig ked af. Jeg fik lavet en lys balayage af Sissel på Gl. Kongevej og jeg har aldrig haft en mere behagelig og god oplevelse hos en frisør. Sissel er super dygtig og nem at snakke med. Resultatet er det bedste, jeg nogensinde har fået. Det ser så naturligt ud og jeg kan ikke anbefale Sissel mere!

12. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr