Klipin Bewertungen 15

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nyder at komme og blive forklædet, prisen er lidt højere end andre steder, men når jeg kun kommer 2 gange om året og jeg ved det er kvaliteten der tæller, så er det helt fint med mig😊

17. März 2025

Dygtige elever

Min foretrukne frisør, gennem 17 år. Altid bliver man modtaget af smilende personale, som giver sig tid til, at snakke ønsker og ideer igennem, inden saksen tages i brug.
De seneste 5 år, har jeg valgt at blive klippet af salonens, altid super dygtige, elever, som hver gang, har leveret godt arbejde, og tilmed til billigere pris 😊 Man kan roligt lade Oles elever klare klipningen, de er dygtige og grundige.

9. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kunne ikke drømme om at bruge en anden…

Kunne ikke drømme om at bruge en anden frisør. Altid føler man sig velkommen, atmosfæren er skøn og alle medarbejdere er smilende og profesionelle. Bedste anbefalinger fra vores familie.

3. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sandsynligvis den bedste frisørsalon i Holbæk

Sandsynligvis den bedste frisørsalon i Holbæk over tid. Hele familien er blevet klippet her i over 25 år. Altid med stor service og et glimt i øjet fra personalet. Kaffe, vand eller kakao når man kommer samt massagestol og hovedbundsmassage - så er man flyvende.
Salonen er flot indrettet, stor, pæn og ren - og samtlige frisører er dygtige og der er en god stemning, når man træder ind ad døre - lidt som i den gamle serie Sams Bar, når Norm kom ind ad døren. Vores bedste anbefalinger!

1. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon service og dygtige medarbejdere

Trods de mange kunder, som kommer ind og ud i løbet af en dag, formår medarbejderne at levere er særdeles godt resultat, ikke blot en eller to gange, men HVER gang. Fortsæt det gode arbejde! 💪

23. November 2022

Fantastisk salon

Er blevet klippet mange gange af dem alle sammen, og jeg har aldrig oplevet en bedere stemning i en salon før. Jeg kan klart anbefale at tage ned i klipin❤️

1. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er du Frisør Elev så hold dig langt væk…

Er du Frisør Elev så hold dig langt væk fra denne salon. Ejeren Ole som jo ellers er næstformand for dofk, holder sig ikke til de regler som der er for elever... Ole vil ha at eleverne selv skal betale for deres ferie det første år, og det er på trods af at der står i reglerne at man har ret til 5 ugers ferie samt 5 feriefridage. Ole vil ikke ha at man går når man har fri, heller ik selvom man har ordnet alt man skulle. Han forventer at man bliver mange gange helt op til 20 min efter man har fri, men du får ik penge for det, og Ole er fuldstændig ligeglad med om du når dit tog eller bus for det er jo kun 1 time eller mere man skal vente og det overlever man vel nok og ellers så kan man jo bare lige tænke over om man vil arbejde hos ham.. Der er mega dårligt arbejdsmiljø imellem de piger der er der, og de er desværre rigtige gode til at snakke dårligt om hinanden og til hinanden (eleverne). Der er ik tid til at eleverne kan lære andet end hårvask og farve bryn, for de ansatte tager så mange kunder ind, så eleverne ik laver andet end at vaske hår og feje efter hver kunde. 1 gang på 3 måneder har der været tid til eleverne kunne øve. VIGTIGST AF ALT, konfrontere du Ole, nu i vores tilfælde hvad angår ferie regler, da der var ret til betalt ferie, så får du en fyreseddel, for Ole vil ik selv ha penge op af lommen.. Der har været flere episoder på KUN 3 måneder, så det er vigtigt at man er opmærksom på dette.

6. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste frisørsalon i Holbæk. Thats it!

Kaffe ad libitum, vand, massagestol og hovedbundsmassage hører altid med. Men selv hvis de droppede dette, ville det stadig være STEDET.
Salonen er stor og rummelig og samtlige frisører er både DYGTIGE og hjælper hinanden og kunderne !

7. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i dag haft den dejligste…

Vi har i dag haft den dejligste oplevelse med/i Klipin😊
Sagen var den at min søn på 10 år skulle klippes. Han er autist og har det svært, med alt der er nyt for ham.
Far her mente at det var tid til at prøve en ny frisure og det skulle være en rigtig frisør, der skulle klare opgaven. Min søn har kun været hos en frisør få gange tidligere, ellers er klipningen blevet klaret herhjemme efter bedste evne😊
Ny frisure og ny frisør kan være en virkelig uoverskuelig ting for min søn, så da jeg henvendte mig i Klipin for, at få en tid, forklarede jeg dem situationen “10 årig dreng, autist, svært ved alt der er nyt”
Vi får en tid, hos en frisørelev senere på dagen.
Da vi ankommer senere på dagen, bliver vi modtaget af en sød og meget imødekommende frisør, der med det samme får min søn til at føle sig tryg. Alt hvad der skal laves af hårvask og klipning bliver forklaret til ham. Det hele foregår, på en meget naturlig og rolig måde, så min søn hele tiden føler sig tryg og glad😊 Da han er klippet færdig kan jeg se, at han er glad for resultatet og han stråler. Da vi går ud af salonen siger han “ vi ses” til frisøren.
Dejlig, dejlig oplevelse, så ja VI SES igen😊

17. Oktober 2018

Den sædvanlige dejlige oplevelse

Tak Klipin for endnu en dejlig oplevelse - efter 15-20 år som kunde hos jer, kan jeg kun give jer den absolut bedste anmeldelse - altid venligt og godt humør hos alle salonens ansatte - altid høj kvalitet og god service - jeg glæder mig altid til mine besøg hver 14 dag. Og til nye kunder kan jeg kun sige, prøv Klipin hvis du vil forkæles, og behandles godt ... vi ses igen om 14 dage ...

27. Mai 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende

Jeg har tidligere været tilfreds med den service jeg fik her, men efter at min faste frisør havde valgt at forlade Klipin har jeg kun haft dårlige oplevelser.
Jeg skulle have en normal klipning med farvning. Og det så da også pænt ud samme dag men efter et par dage er mit hår så grimt og skævt. Så kommer ikke her mere, har ikke råd til først at give 1200 og nu skal jeg så ud og gi yderligere for ny klipning og farvning

11. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FANTASTISK SERVICE OG STED!

Jeg har været forbi min første gang, til klip og farvning, og det er absolut ikke sidste gang!

Rigtig behageligt, venligt personale fra start til slut. Man bliver tiltalt med navn, og det føles som om de kender en! :-)

Massage i vaskestole, super hovedbunds personale!

Der er intet i salonen som ser sjusket ud, alt er helt i top, flot og lækkert!

Selvfølgelig er det dyrere end de små hurtige saloner, men her er servicen helt i top, og klart noget jeg gerne vil betale for!

Jeg har ikke andet at sige end, så fantastisk! Helt klart et sted jeg vil anbefale andre at komme :-)

12. März 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr