Klaus Rygaard Bewertungen 50

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service når man handler hos Klaus Rygaard, bliver altid taget godt imod af enten ejeren selv eller hans gode personale. Kan varmt anbefale ham, da butikken altid yder en kanon kundeservice... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og effektiv Vi bestilte online en halskæde. Vi bestilte den lørdag eftermiddag, og modtog den tirsdagen efter med Postnord. Alt var som forventet - tusind tak for hurtig service & kan varmt a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik en meget underlig oplevelse ved mit besøg hos Klaus Rygaard. Firmaet slår sig op på at være autoriseret forhandler af Omega ure, men de ved faktisk meget lidt om det sortiment som Omega kan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var så dum at jeg vaskede mit ur i vaskemaskinen. Lå i en bukselomme. Det gik dog efterfølgende stadigt, men var fyldt med fugt og kondens. Klaus Rygaard i Hørsholm Midtpunkt “ luftede’ det og skilte... Mehr ansehen

1. Beauty & Wohlbefinden

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Beskrivelsen

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Nedladende og meget arrogant

Har fået et ur fra Klaus Rygaard i julegave. Da jeg skulle have remmen rettet til, fik jeg den dårligeste behandling jeg længe har oplevet. Det var meget tydeligt at nu havde de solgt et ur, så gad de ikke bruge mere tid på det. De var arrogante og meget nedladende. Jeg sætter aldrig mine ben i den butik igen og råder alle andre til hellere ikke at gøre det.

8. Januar 2017

Nedladende og arrogant attitude

Min kæreste og jeg var inde forbi butikken for at få repareret et ur - ekspedienten var uhøflig, og det var tydeligt at se at han følte sig overlegen i forhold til os. Han talte nedladende og henviste os til butikken Tiger, da vi spurgte om det var muligt at købe en boks med til uret hos dem. (Han mente tydeligvis at det var mere inde for vores "price-range")
Vi var overhovedet ikke tilfredse med servicen, og det er ikke et sted vi sætter benene igen, samt fraråder andre at gøre det.

4. Januar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fagrelevant viden ud over det sædvanlige

Jeg har brugt Klaus Rygaard, Hørsholm, et utal af gange for at få vurderet og repareret diverse diamantsmykker. Jeg må sige, at den viden personalet har er på et utrolig højt fagligt niveau, et niveau der uden tvivl er på højde med Dragsted og P. Hertz. Derfor vender jeg altid vender tilbage til Klaus Rygaard, og vil blive ved med det.

6. Januar 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snobbet og arrogant

Hvis du absolut skal handle der så undgå at blive betjent af den familie som ejer butikken...

2. Januar 2015

Urmager???

Køber et ur til ca. 35.000,- hvor lænken skal forkortes, den faldt af efter 1 time pga. af manglende skrue, fuldstændigt utilfredstillende - det sker ikke for en urmage, vil aldrig få dem til at lave noget som helst på mit ur, heller ikke eftersyn.

29. November 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har aldrig oplevet noget så ringe!

Ville have pengene tilbage for en ring der var købt for under en uge siden da jeg havde fået 2 stk i gave. Dette kunne ikke lade sig gøre blev vi belært af den mest arrogante medarbejder hos Guldsmeden Klaus Rygaard i Hørsholm selvom jeg havde bonen med.Så til alle der påtænker at købe en gave find en anden guldsmed!!! PS. I Birkerød eller Allerød er dette ikke noget problem.

9. Mai 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligst oplevelse i en butik nogle sinde

Jeg gik ind for at købe et perle story armbånd skulle være stk 60 cm, betalt 995 dk får det, kom hjem så var det 57 cm, besøgt butikken (Hørsholm ) igen for at få mine penge tilbage, hvilken jeg ikke kunne. Stå på bon at penge ikke gives retur, og den ser man først efter man har betalt, ikke noget med at fortælle det før man betalte, og ej heler et skilt hvor det stå. Jeg fik at vide at det er fordi at folk kan finde på at købe en diamant om fredagen for at havde den på i weekend også bytte den mandag, det kan jeg jo ikke bruge til noget, jeg fik besked på at jeg kunne få et til gode bevis som holde evigt, haha hvad kan jeg bruge det til, jeg måtte finde på noget, så jeg fik dem til at bestille et læder armbånd hjem, dette skulle jeg så hente, her fik jeg en meget anklagen modtagelse da jeg ikke havde modtaget en lyserød seddel, hvilken jeg ikke havde endnu en dårlig oplevelse, jeg havde fået lagt en dims til side til armbånd, men efter som den koste mere end det jeg havde på mit til gode bevis, skulle jeg ikke have den, jeg skulle bare ikke lægge 1 kr mere i den butik, så jeg måtte vælge et armbånd mere og efter som de ikke havde et mere i 60 cm måtte jeg tage det på 63 cm, tak 5 kr kunne de godt betale tilbage, ved ikke om det var ham der eget butikken en ælder og meget arrogant hr, måske jeg ikke lider en som har penge til at handle hos dem, men det har jeg og det har min famile og mange af mine venner også, men det komme så ikke til at ske mere. ( jeg var ikke alene så dette er ikke kun min oplevelse )
Jeg har aldrig oplever dårligere behandling før, måske de skulle se pretty woman.

13. April 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekspertise og tålmodighed som ingen andre!

Jeg var for godt og vel 2 måneder siden ude for at købe nyt ur, jeg havde sådan set allerede fundet ud af hvilken model det skulle, da det var en limited edition.
Da jeg står i butikken begynder jeg at tvivle, jeg kunne ikke rigtigt finde ud af om det var det "rigtige" ur for mig, så jeg spurgte om hvordan deres bytteret var? Hvortil sælgeren hurtigt svarede, "det er der ikke på sådan et ur", men jeg lover dig at du bliver glad for det smilede han. Han havde fuldstændigt ret, jeg havde jo også stået og overvejet det i 15-20 minutter. Det var mit første automatiske ur og langt fra mit sidste fra Klaus Rygaard.
Hertil skal det siges at jeg nu skal ud overvejer mit næste ur i samlingen, da jeg var oppe for at se på det hos Klaus-Rygaard, tog sælgeren endda delene til et Co-Axial værk frem for at vise mig forskellen på disse og andre ure.
Der er ikke en finger at sætte på ekspertisen og servicen, uden tvivl den mest professionelle butik jeg længe har besøgt, kan klart anbefales hvis man skal købe et nyt ur, dyrt som billigt.

21. März 2014

TAGHeuer ur mistede viser og tog vand ind efter 4 ugers service

Afleverede uret efter at have set følgende to flotte påstande på deres hjemmeside.:
På værkstedet er Urmageren uddannet på Omega og Cartier fabrikkerne, hvilket ikke alene sikrer certificering, men også original service

Fine ure er en tillidssag. Vi har uddannelsen og erfaringen, der garanterer tilliden

Så da jeg efter 4 ugers service, som kostede 2750kr, kom hjem med mit ur, var jeg meget overrasket over at den store sekundviser ikke længerer var i uret.
Da jeg kom tilbage til forretningen og krævede en forklaring, udtalte ejeren blot at den jo nok var et sted og vendte sig om og lavede noget andet. En anden stillede spørgsmål til om jeg virkelig var sikker på at den havde en sekundviser.
De kunne ikke finde viseren, så de fik en ny hjem og efter 4 uger tog jeg glad på skiferie med mit elskede ur... Efter et par dage så jeg at der var vand på indersiden af mit dykkerur, som jo lige havde været til fuld
service, men bare ikke trykprøvet og derfor ikke længerer vandtæt.
Nu var min tålmodighed brugt op og jeg forlangte at få pengene retur, så jeg kunne sende den til service et andet sted, hvilket de har afslået.

Derfor vil jeg aldrig anbefale nogen, at afleverer deres elskede ur hos K.R. i Hørsholm Midtpunkt, der findes mange rigtig gode og seriøse urmagerer andrer steder.

19. April 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr