Kkbeslag Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeres hjemmeside fungerer godt og er nem at bruge. De bestilte varer kommer hurtigt og sikkert frem. Måske kunne I overveje også at sende til Færøerne, når nu I sender til Sverige og Norge. Ellers... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskuelig hjemmeside. Let at handle, og hurtig levering. Og en tilføjelse. Hvor er det fint, at der stadig findes firmaer, der handler med traditionsrige og hæderkronede produkter :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er en tilbagevendende kunde. hvis man selv bygger køkkener eller laver skabe er det her et godt sted. jeg køber altid porcelæns håndtag her. Hurtig levering, ingen problemer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering. Fik i første omgang bestilt for få porcelænsknopper. Så jeg ringede og vupti fik jeg de ekstra porcelænsknopper med i min bestilling. Det kalder jeg virkelig god servic... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

KK Beslag - Vi tilbyder et af DK's største udvalg i møbelbeslag,dørgreb, skuffegreb, hængsler, antikbeslag, nøgler etc- Til landets billigste priser - Service er i højsædet

Hervorragend

Alle Bewertungen

37 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Dårlig service

Jeg fik tilsendt greb i den forkerte størrelse og 3 ud af 10 greb var yderligere i en forkert farve.
På grund af omrokeringer kunne varerne ikke fremskaffes med det samme, men jeg blev lovet at hvis jeg havde tålmodighed i 3 uger ville situationen se anderledes ud. Den lovede opringning kom aldrig. Jeg har skrevet til KK-beslag flere gange, men der har ikke været respons. Jeg har nu forskellige greb på mine køkkenlåger - og i nogle andre mål end dem jeg bestilte. Det er 3 mdr. siden jeg købte dem. Det er første og sidste gang, jeg handler hos KK beslag

10. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter ny ejer af KK beslag

Efter ny ejer af KK beslag, er servicen kun gået den forkerte vej👎
Man skal ringe eller skrive ellers høre man intet, forkerte leveringer
De er virkelig sørgeligt for en ellers super god service fra tidligere ejer🥲

23. Oktober 2023

Ny ejer = køber ALDRIG igen

Kondolerer for tabet af tidligere ejer af kk beslag - men helt ærlig.
Jeg har altid været fuld tilfreds med mine handler, lagt mine penge ved jer og så får man den ringeste kundeservice af den ny ejer irene.
Varerne kommer ikke, ringer utallige gange forgæves..
jeg er færdig med dette firma.

3. Oktober 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kundeservice eller mangel på samme.

Jeg har lige bestilt nogle greb og knopper. Leveringen gik lidt langsomt, men ellers fungerede alt på hjemmesiden og bestilling fint.
Nu viser det sig så, at de greb jeg bestilte, ikke helt er dem jeg havde forventet og vil sende dem retur - men der er ingen returseddel i pakken. De knopper jeg havde bestilt, her kommer kun 3 stk. - jeg har bestilt 5 stk. Disse ting vil jeg så tale med kundeservice om... her bliver det så meget svært og indviklet.
Hvis man slå KK-Beslag op på Google, og kigger på de oplysninger der altid kommer på et opslag/søgning i højre side - her er der et mobilnr.
Det omstiller så til et andet mobilnr. som desværre ikke har noget med KK-Beslag at gøre mere.
På hjemmesiden står der 1 mobilnr. i toppen - og kun tirsdag og torsdag imellem 10-13.00. Men det nummer bliver ikke svaret. Så står der et tredje nummer i bunden af siden, og det har tlf. svar på hele tiden.
Så spørger jeg så bare - hvordan skal man kunne kontakte KK-Beslag når der er så stor forvirring på telefonnumre og jeg har også sendt en sms, men kun med det svar at det er tirsdag og torsdag imellem 10-13.00. Har prøvet at ringe nu idag torsdag kl. 10.05, 10.07, 10.10 og kun tlf. svar eller ingen svar.
Nu er det jo ikke en formue jeg har brugt på disse greb/knopper, men jeg ville da gerne have de 5 stk. jeg har bestilt og betalt for - og hvis man ikke gider at svarer eller hjælpe, så skulle man nok ikke have en hjemmeside med mulighed for køb - medmindre man selvfølgelig bare kun er interesseret i pengene, og ikke i kunderne.
Så dette er min oplevelse og jeg håber bare snart, at den måske kunne blive bedre end 1 stjerne - altså hvis jeg fik mulighed for at komme igennem og få rettet min ordre/bestilling og returnering.

Nu har jeg talt med kundeservice og her må jeg sige, at jeg kunne beholde de greb jeg ville sende retur, og mine penge vil blive returneret. De mgl 2 knopper bliver sendt til mig direkte uden omkostninger - dog først på mandag. Så trods alt når kundeservice svarer, så er servicen godkendt.

12. Oktober 2023

Ordentlighed

Med en fin gestus fra KK blev 1 stjerne ændret til 5.
En fejlleverance blev korrigeret med ordentlighed.

2. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det har accepteret ordren og fået…

Det har accepteret ordren og fået betaling.
De har endnu ikke leveret efter 3 uger, og de svarer ikke på email.
Kunne de have fået 0 stjerner havde jeg valgt det.

Opdatering:
Efter 4 uger kom jeg igennem på telefon og talte med en ung pige (og hendes utilfredse baby), fik forklaret hvad var galt og fik så varerne et par dage senere. Inden undskyldning eller beklagelse. Bare en "det siger jeg videre".
Knagerne er OK men, desværre heller ikke den bedste kvalitet. Så jeg fastholder 1 stjerne.

24. September 2023

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr