Kitchensuite Bewertungen

TrustScore 4 von 5

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Droomkeuken

Je droomkeuken kopen is persoonlijk en emotioneel, zoveel is zeker. Dat je tijdens dat avontuur kunt rekenen op een keukenbouwer die je begeleidt en met je meedenkt, is niet zo vanzelfsprekend.

Ik neem me daarom graag de moeite om hier 5 sterren te komen uitdelen, want Kitchen-Suite verdient alle lof:

- we kregen steeds een aangename, professionele ontvangst
- er werd geluisterd naar onze wensen, zonder opdringerig te zijn
- we ontvingen nuttige adviezen en inspiratie
- we kregen kwalitatief hoogwaardig materiaal met respect voor ons budget
- het ontwerp werd op onze vraag misschien wel 20 keer aangepast, geen moeite was te veel

Onze bijzondere dank gaat uit naar Claudia voor het ontwerp, haar engelengeduld en de gezellige babbels, en naar zaakvoerder Cees voor zijn zorgvuldige opvolging en bijsturing toen dat nodig was. Toegegeven, wij waren geen gemakkelijke klanten, maar jullie bleven correct en professioneel.

De prijzen worden aan de meet gegeven en wat ons betreft verdienen jullie goud. Het resultaat overtreft onze verwachtingen en thuiskomen is nu nog veel mooier dan voorheen.

Nogmaals een dikke merci voor onze droomkeuken! Als er potentiële klanten twijfelen, zijn ze bij ons welkom 😉

Ester en Johan uit Lanaken

17. Juli 2024

Zeker geen keuken kopen

Zeker geen keuken kopen, eerste gesprek verliep opzich goed. Toestellen die we wilden.... mooie praatjes!! we dachten dat we kregen wat we wilden het zijn totaal geen maatkeukens, om alles op maat te krijgen steken ze overal latjes tussen. Schrijven goedkoper toestellen dan je vraagt. Lange wachttijden om de keuken volledig afgewerkt te zien, dit is na een half jaar nog steeds niet het geval. Daar keuken worden aangekocht in het buitenland en niet in eigen beheer hebben. Wachten tot camion vol is voor levering? Je moet ze steeds zelf achterna lopen, om dan nog eens onvriendelijk behandeld te worden. Alles moet volledig betaald worden voor ze leveren, zodat je zeker geen poot hebt om op te staan.
Ik raad het iedereen te sterkste af hier een keuken te bestellen

16. März 2023

Proof of the Pudding..!!

Zeer goede ervaring bij de aankoop en installatie van onze 1e keuken, heeft geleid tot de aankoop van een 2e keuken in een woning met: 3 Toiletten, 2 badkamers en binnenkort dus ook 2 keukens. Alle vertrouwen in een goede afloop en de 5e ster, die komt er ook na de succesvolle oplevering van onze volgende keuken!!

Jim heeft zijn zaakjes dus goed voor elkaar - En vader Cees kan met een gerust hart de zaak overdragen. Klaar is Kees zou je zeggen. Benieuwd naar de oplevering per half mei as, want: The Proof of the Pudding will be in the eating from our NEW Kitchen!!

5. März 2021

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen