Kitchen4All - Deventer Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Hannoverstraat 3A, 7418 BL Deventer, Overijssel, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bas en zijn super tevreden. Bas denkt mee, komt afspraken na en aflevering top!! Complimenten. Wij zijn super tevreden en raden iedereen aan om bij Bas een ke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wim Peters en Bas Bevers hebben heel goed meegedacht over welk keukenontwerp het beste zou passen in onze ruimte. Met het 3D ontwerp konden wij goed zien hoe bepaalde keuzes qua werkblad/kleur eruit... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bas snapt dat je als klant met een ontwerpidee rondloopt en dat dat idee in gezamenlijkheid en met technische knowhow van wat kan en wat niet kan, in vertrouwen gerealiseerd kan worden. Heel fijn. Wan... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij waren zoekende waar we een nieuwe keuken zouden kopen en na een eerste bezoek bij Kitchen4all hadden wij de keuze al gemaakt! Eerlijk verhaal en prijs, kwaliteit. Keuken is keurig, compleet en on... Mehr ansehen

1. Küchenmöbelgeschäft
  2. Fachhandel für Küchenbedarf

Über Kitchen4All - Deventer

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

• Hannoverstraat 3A, 7418 BL, Deventer, Overijssel, Niederlande

Alle Bewertungen

298 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super tevreden

Vorige week hier een keuken gehaald.
Super tevreden, vriendelijk personeel en er wordt goed naar je geluisterd .
Super tevreden!

14. November 2024

Beste Patricia,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en er goed naar je is geluisterd. We wensen je veel plezier met het eindresultaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keuken gekregen die we graag wilden

Vriendelijk en deskundig personeel die goed luisteren en je goed helpen om goede keuzes te maken.
Plaatsing keuken snel en goed zonder 1 mankement. Iets extra's doen geen probleem.
We hebben nu een prachtige keuken staan die we ook graag zo wilde. En niet duur.

20. November 2024

Beste Wim,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat de keuken snel en goed is geplaatst. We wensen je veel kookplezier!

Prettige benadering, fijn advies

Vorige week de keuken bij Bas gekocht. Frisse kijk op de ruimte, fijne benadering. Ons werd eigenlijk geadviseerd er nog een nachtje over te
slapen, maar het was gewoon precies zoals we het graag wilden hebben. Kijken nu al uit naar de levering!

10. Oktober 2024

Beste Berthil,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. We zijn ontzettend benieuwd naar het eindresultaat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed advies tijdens het verkoop…

Goed advies tijdens het verkoop gesprek, totaal andere keuken dan dat we eerst op het oog hadden.

Leveren van de keuken super goed geregeld en snelle montage!

Onze eerste keuken die we zelf hebben samen gesteld en hebben laten monteren, weet wel zeker dat we voortaan bij kitchen4all lang klant zullen zijn.

12. Oktober 2024

Beste Jeffrey,

Wat fijn om te lezen dat jullie zeker weten terug te komen in de toekomst. Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden voor Kitchen4All Deventer. Veel kookplezier gewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden met onze keuken

Super tevreden met onze keuken! Medewerkers zijn vriendelijk, oprecht, deskundig en meedenkend. Levering verliep volgens plan en het plaatsen van de keuken is perfect gedaan. Echt een aanrader!

13. Oktober 2024

Beste Charel,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de levering en de montage. We wensen je veel plezier met de nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles tot in de puntjes verzorgd.

Alles tot in de puntjes verzorgd.

18. September 2024

Beste Sam Hendriks,

Bedankt voor de 5-sterrenreview en fijn om te lezen dat alles tot in de puntjes verzorgd is naar alle tevredenheid!

Veel plezier gewenst!

Top keukenzaak!

Beste Harrie,

Bedankt voor de positieve review! Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat natuurlijk graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele mooie keuken gekocht, heel blij mee!

Een hele mooie keuken gekocht, erg blij mee! We zijn enorm goed geholpen, er is geweldig meegedacht om een mooie opstelling te creëren. Het eindresultaat is echt fantastisch, opstelling, kleuren, apparatuur, materiaal alles klopt gewoon. Kortom, een aanrader om hier eens langs te gaan!

Beste Raymond,

Hartelijk dank voor de enthousiaste review! Wat goed om te lezen dat je zo blij bent met de nieuwe keuken en dat het hele plaatje – van de opstelling en kleuren tot de apparatuur – precies is wat je voor ogen had. Ons team doet altijd zijn uiterste best om met de klant mee te denken en een keuken te creëren die volledig past bij de wensen!

Veel kookplezier gewenst in de nieuwe droomkeuken!

Fijn en deskundig personeel

Fijn en deskundig personeel. Er wordt hier echt naar je geluisterd. Ik kom hier zeker terug, aanrader!

19. September 2024

Beste,

Fijn dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Deventer. Bedankt voor de review en heel veel kookplezier gewenst in de nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie en goede service

Beste,

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We willen je enorm veel kookplezier wensen in je nieuwe keuken!

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Denken goed met je mee en zijn niet opdringerig tov andere bedrijven.

28. September 2024

Beste,

Bedankt voor de 5-sterren review! Wat goed om te lezen dat je naar alle tevredenheid geholpen bent. Veel plezier met de nieuwe keuken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect geholpen en tot een fantastisch…

Perfect geholpen en tot een fantastisch ontwerp gekomen!

Beste Karin,

Bedankt voor de review en wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een echte aanrader! Kennis en kwaliteit!!

De verkoper was ontzettend behulpzaam, dacht goed mee en was er echt voor ons. Wist alles goed uit te leggen en kende zijn producten uitstekend. Er was niets waar hij geen antwoord op wist of een oplossing voor had waar wij dan uiteindelijk een goed gevoel bij hadden.

Beste Sandra van de Kolk,

Bedankt voor de lovende woorden! Wat fijn om te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen en adviseren bij het maken van de juiste keuzes. We hechten veel waarde aan deskundigheid en persoonlijke aandacht. Goed dat alles naar alle tevredenheid verlopen is!

Heel veel kookplezier gewenst in de keuken!

Aanrader

Oriënterende gesprek gehad met Athur voor een nieuwe keuken. Heel mooi ontwerp gemaakt waarbij er goed geluisterd is naar ons eisen / wensen voor ons droomkeuken. Prijs technische correct. Raad dit bedrijf zeker aan!

29. März 2024

Beste Idris,

Wat fijn om te lezen dat Arthur zo'n mooi ontwerp voor jullie heeft gemaakt en er goed is geluisterd naar jullie eisen en wensen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe droomkeuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van advies t/m montage: top!

Het begint met een prima advies door Arthur de Vries om tot een mooi keukenontwerp te komen. Het vervolg, inmeten, afleveren en monteren verliep uitstekend. Korte lijnen, goede communicatie met spin-in-het-web Michael. Mede dankzij de vakkundige monteurs is het een prachtige keuken geworden! Alle lof voor Kitchen4all!

2. April 2024

Beste Dorine,

Bedankt voor het delen van je 5-sterren ervaring met Kitchen4All Deventer. Wat fijn om te lezen dat het is begonnen met een goed advies en is geëindigd met een prachtige keuken. Geniet ervan!

Service. Kwaliteit. Meedenken.

Service. Kwaliteit. Meedenken.
Alweer een tijdje terug kwamen wij bij Kitchen4all Deventer voor, je verwacht het niet, een nieuwe keuken! Wat ons direct opviel was de prettige manier waarop wij benaderd werden. Geen fanatieke verkopers die bovenop je springen maar echt contact maken en aandacht voor je hebben. We dachten goed te weten wat we wilden maar door de tijd te nemen en goed door te vragen bleek dat wij nog heel wat keuzes te maken hadden. Gelukkig werden wij hier goed bij geholpen en kregen wij waardevolle tips qua apparatuur, indeling etc. Zelfs bij specifieke wensen en lastminute wijzigingen deed men er alles aan om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Ga zo door Kitchen4All & Sani4All! Toen wij, eerder dan gedacht, ook een nieuwe badkamer moesten uitzoeken was de keuze makkelijk: Sani4All! Ook hier vergelijkbare ervaringen. Ga zo door Kitchen4All & Sani4All!

11. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service, kwaliteit en prijs

Zeer tevreden met de service van kitchen4all, ze hebben me goed begeleid en meegedacht in de aanschaf van een eerste keuken. Het resultaat is zoals afgesproken en dat voor een in mijn ogen zeer goede prijs.

1. März 2023

Beste Cas,

Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de service en het resultaat is zoals afgesproken, en dat voor een zeer goede prijs. We wensen je veel kookplezier in je eerste eigen keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze keuken gekocht bij Kitchen4all…

Onze keuken gekocht bij Kitchen4all Deventer. Prettig informatief gesprek waarin alle mogelijkheden werden besproken en met duidelijke 3D tekeningen al een mooi beeld geschetst werd hoe onze eventuele keuken zou kunnen worden. Géén opdringerige gladde verkooppraat. Tijd om na te denken en te overleggen. Onvoorziene omstandigheden tijdens het plaatsen werden serieus genomen en werden opgelost. Ook fijn dat telefonisch contact gewoon en snel mogelijk was. Geen klantenservice keuzemenu met lange wachttijden of dagenlang wachten op een terugbelverzoek. Goede service, wij zijn heel tevreden!

30. November 2022

Beste Daniëlle,

Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden over Kitchen4All Deventer. Wat fijn om te horen dat jullie het gehele proces zo positief hebben ervaren. We wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Team Kitchen4All

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr