Goede en snelle service. Er waren wat kleine problemen met de werkbank die we hadden besteld, maar dit hebben ze netjes en vakkundig opgelost bij de klantenservice.
Ondanks de vakantieperiode zijn wij snel en goed geholpen. Daarbij was het afleveren goed en snel geregeld. Wij zijn als bedrijf zeer tevreden.
Deze week voor de eerste maal kennis gemaakt en "boodschappen "gedaan bij KippersRijssen. Maandag besteld en dinsdag op de mat. Supersnel. Enkele vraagjes werden zeer vriendelijk en snel beantwoord d... Mehr ansehen
Bestelling 2 weken geleden geplaatst, geen verzending gezien, geen reactie op mijn mail wanneer de verzending zou plaats vinden, telefonisch niet bereikbaar. Maar wel betaald en een klus die straks ge... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kippers - Rijssen is gespecialiseerd in de verkoop van machines en gereedschappen. De producten zijn van hoogwaardig kwaliteit en geschikt voor industrieel gebruik. Wij beschikken over een ruime showroom van 1100m² waar u het grootste deel van ons ...
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Na een slechte start (zie mijn vorige…
Na een slechte start (zie mijn vorige review ) voor een op Marktplaats geplaatste demo bandzaag is er meteen contact opgenomen met mij en heb ik na excuses en een tegemoetkoming van hun kant de zaag alsnog opgehaald.
Helaas bleek de zaag niet naar behoren te functioneren en heb deze toen kosteloos kunnen omruilen voor een splinternieuw exemplaar dus naar mijn mening is deze zaak snel en correct opgelost en zal ik er zeker nog weer terugkomen
Hier lier bestel
Hier lier bestel, was op voorraad. Morgen geleverd. Nee dus. Jammer genoeg de reviews niet gelezen. Staat hier namelijk erg vaak. Ik vermoed mijn geld ook weg maar dat weet ik nog niet. Maar eigenlijk mag dat niet. Als er staat leveren moeten ze dat ook. Ik ga hier desnoods voor doe honderd euro naar de rechter. Wand mij kost dit meer als 2 duizend. Ik vind die kosten mogen hun dragen. Ik gebruik die lieren voor mijn aanhangers een was stuk en die moet morgen om 23 uur lossen in keulen. Kan nu dus niet en rest is onderweg. Moet nu dankzij dit wereld bedrijf een 12 volt litertje bij hbm ophalen laten. Die gelukkig gezorgd hebben dat ik dit kan laten ophalen door DHL vanavond nog. En morgen om 8 hier is. Er veel kosten voor 100 euro lier. Maar als je zo je geld wil verdienen oké. Is krimineel. Is wel zo dat ze brief hebben geschreven dat die niet komt. Gemaakt om 15.45. Wat moet je dan nog. Dat is 15 minuten voor hun sluitdatum. Is nooit bedoeld dat ding hier te krijgen lijkt het.
Slechte klantenservice geen 24 uurs levering zoals beschreven op de site
Lasdraad besteld op maandag (ik had deze vrijdag nodig en hier besteld vanwege de 24 uurs levering), dinsdag bevestiging via mail dat deze order verstuurd is was. Vrijdag nog steeds niet binnen, diverse malen proberen te bereiken via telefoon, na eenmaal eindelijk iemand aan de de lijn te krijgen was deze persoon erg geïrriteerd. En vertelde hij me dat hij me niet kon verstaan. Nadat ik zei dat ik even met een andere telefoon terug zou bellen zei de persoon "ok" (waarop hij me dus wel kan horen). Vervolgens 20 seconden later bel ik met een andere telefoon en stond ik weer 10 minuten in de wacht (met de boodschap de eerst volgende te zijn) zonder gehoor. Na die tijd heb ik opgehangen en vond ik het wel mooi geweest. Slechte service, dat het niet geleverd is kan uiteraard gebeuren, maar de opeenvolgende afhandeling is erg jammer. Ik ga hier nooit meer bestellen.
Bestelling div gereedschap.
Div gereedschappen besteld, ging het e.e.a. niet helemaal goed met het verzenden. Leveren duurde helaas wat langer. uiteindelijk is dit door Kippers keurig opgelost en heb ik alles binnen. achteraf ben ik zelf nog benaderd vanuit hun kant, met een excuus voor de late levering en of ik evt gecompenseerd wilde worden. (wat niet nodig is mijn inziens) wat ik wel zeer sportief vind!
KIPPERS RIJSSEN doet er dus wel alles aan om hun klanten tevreden te houden.
Ik bestel er in de toekomst zeker weer!
Service bij Kippers
Donderdag voor 16.00 uur een bestelling van een elektrische pallettruck geplaatst. Deze hadden we vrijdag 21 feb onverwacht nodig. Niets geleverd. Een telefoontje leert dat men ons gebeld zou hebben en omdat er niet werd opgenomen, heeft men niet uitgeleverd. Dat is erg merkwaardig. Kippers heeft ons enorm in de steek gelaten.
Update 17 maart.
Inmiddels contact gehad met Kippers Rijssen waarin men zich excuseert voor het ongemak en men heeft ons een passende oplossing geboden. Snel geleverd zoals men op de website weergeeft en we zijn erg tevreden. Zo kan het ook 👍🏻. Ga zo door!
Enorme hork aan de lijn…
Zojuist Kippers gebeld over info voor een aggregaat, kreeg een enorme hork aan de lijn die zich afvroeg waarom ik info wilde over een aggregaat???!!
Voordat ik duizenden euro's uitgeef aan een product wil ik wel wat meer weten over het product , vooral als ik het niet op de website kan vinden.
Ik moest hem maar ergens anders gaan kopen!!!????
Bezint eer ge begint bij dit bedrijf.
24 uurs levering gaat daar niet lukken
24 uurs levering gaat daar niet lukken. Ook de klantenservice niet te bereiken, diverse keren gebeld en telkens in de wachtrij. Na 10 minuten wordt de lijn verbroken. Dan via de afdeling verkoop gebeld. Wordt direct opgenomen maar je probleem wordt niet opgelost. Moet maar een mail sturen…..
Kortom geen afspraak mee te maken en service nul!
Goede Comminucatie en Service
Goede ervaringen met dit bedrijf, tot nu toe altijd juiste levertijden van de bestellingen. Communicatie als er iets is word goed opgepakt en afgehandeld. Zeker een aanrader!
Ik heb een poets brug geleverd…
Ik heb een poets brug geleverd gekregen. Dat heeft behoorlijk veel voeten in de aarde gehad. Op de beloofde leverdag werd er niet geleverd. Na aangegeven te hebben de order te annuleren werd er uiteindelijk geleverd. Bij de brug zit een dichte bedieningskast. Er was een 230 v kabel aangebracht maar als je die in het stopcontact steekt kan het deurtje van de bediening kast niet dicht. De kabel moest ik zelf even losmaken en door een gat aan de onderkant van de kast steken maar als ik dat doe is de kabel veel te kort om bij een stopcontact te komen. Gebeld met kippers Rijssen daar kreeg ik een hork van een medewerker aan de telefoon die mij even vertelde dat ik geen verstand heb van stroom. De kabel mag niet langer zijn zei hij. Het gesprek liep behoorlijk uit de hand omdat ik me niet laat denigreren door zo’n hork. Service dus nul komma nul. Laten we hopen dat ik nooit aanspraak moet maken op garantie want dan heb je een probleem.
Levering niet compleet
Levering niet compleet, technische kennis daar is net zo groot als de technische kennis van het kassameisje bij ons in de supermarkt. Verschuilen zich ook achter leveranciers, was voor mij de laatste keer zaken doen met hun.
Zeer snelle levering, prima product.
Zeer snelle levering, en goede communicatie over de levertijd.
Ik heb een werkplaatsmodule (F Expert) gekocht. Deze is zeer degelijk, en biedt veel opbergruimte. Ziet er ook nog mooi uit.
Het monteren van het pakket is een hele klus, en hier en daar best lastig. Maar het is alles de moeite waard.
Enige minpunt: de kastjes komen met één legplank, maar die kan niet in het midden worden geplaatst. Dan blokkeert de lade het slot van de deurtjes.
Verder helemaal top.
transportrollen voor palletwagen
Direct verstuurd (via DHL)
Volgende dag netjes ontvangen.
Factuur niet standaard ontvangen, na mail wel gelijk
Wat een aanfluiting
ff F’ng serieus.
Voor 16:00 besteld volgende geleverd. Dus ik bestel en neem de volgende dag vrij (groot pakket) voor de zekerheid.
De hele dag geen gehoor 2x gemaild verschillend adres. Toen maar gebeld specifiek 4 ingetoetst voor hulp met levering, ik moest maar mailen naar een persoonlijke mail. Geen gehoor. Helemaal aan het eind van de dag een whatsapp van een koeriers bedrijf dat het maandag word geleverd. Helemaal pist maar weer naar huis gereden (moest geleverd worden op werkplaats)
Maandag wederom vrij gevraagd voor de zekerheid, het zou tussen 11:30 en 13:30 geleverd worden. Ik krijg een whatsappje met er is wat verkeerd gegaan je pakket is niet geladen dus het word vandaag niet geleverd om 11:25. WTF spoken jullie daar.
Ik ben nu 2 dagen voor jan L*L naar de werkplaats gegaan en 2 vrije dagen verspild.
Uit principe de order maar geannuleerd want dit schiet gewoon niet op, haal het wel ergens anders. Voor mij NOOIT meer kippers. Want reageren kunnen ook niet tot op heden nooit reactie gehad op de emails.
Onlangs had ik voor een tweede keer…
Onlangs had ik voor een tweede keer stalen jerrycans besteld. Over de eerste was ik al zeer tevreden (goede kwaliteit, stevige sluiting, goede lasnaden enz ik heb deze al maanden continu in gebruik). Ik was daarbij vergeten na te gaan of de oude schenktuit ook op de nieuwe jerrycans past. Dat was niet zo. Ik stuurde een mailtje om te vragen of dit klopte. Niet alleen kreeg ik meteen antwoord ik kreeg ook te horen dat ze meteen en zonder kosten een bijpassende schenktuit verzonden hadden! Kleine moeite zeiden ze. Kleine moeite maar wel zeer attent. Aanrader!
Heb bij kipper rijsen een krik besteld…
Heb bij kipper rijsen een krik besteld voor de motor. Op hun website staat dat ze leveren met DHL en als je niet thuis bent het naar een afhaal punt gebracht wordt. Echter wordt je pakket gewoon in de tuin gemikt en zoek je het maar uit. Het werd in de middag in de tuin gezet zonder toestemming of overleg ik kwam savonds thuis en er stond niks meer. Na emailen en bellen eerst toezeggen dat ik me geld terug krijg daarna weer terug krabbelen en zeggen dat de vervoerder verwacht dat je maar thuis had moeten zijn waardeloze tent bestel hier niks ze komen hun afspraken niet na
Hottub gekocht
Hottub gekocht. Ook bij onverwachte latere levering prima alternatief geboden. Perfect product. Heel veel plezier van. Goed bereikbaar en men denkt goed mee. Absoluut een aanrader
Ik had wat hulp nodig bij de bestelling…
Ik had wat hulp nodig bij de bestelling van de Topex Hollepijpenset 9 delig, Het team heeft mij hier perfect bij geholpen, alle lof.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt meer dan netjes ben geholpen! Bij de bezorging van DHL was de verpakking kapot gegaan en het product nat geworden. Niet de schuld van Kippers dus maar toch krijg ik netjes een nieuw product. wat een super service!!
Een ster is nog teveel!
Een ster is nog teveel!
Hardstikke stom van me om niet eerst hier te kijken dan had ik me verre gehouden van deze firma.
Ze leveren een incompleet product en als je dat dan door omstandigheden te laat bemerkt, dat ook toegeeft en meteen zegt dat je de eventuele kosten uiteraard zonder enige reserve zult betalen dan…….
Krijg je een mail van een afdeling garantie en aftersales service met de vraag voor een foto van het typeplaatje(???) gegevens stonden toch écht in de eerder gestuurde e-mail.
Die foto stuur je dan direct per ommegaande en vervolgens…..
Hoor je niets meer! Die afdeling hebben ze dus voor de show!
Mensen je kunt de reviews selecteren op het aantal sterren.
Doe dat! En constateer dat kopen bij dit bedrijf hetzelfde is als roulette spelen.(een kans van 1 op 4 dat het fout gaat)
Wegblijven dus!!! (Zeer ZEKER dus ook als je constateert dat ze er s….t aan hebben dat je een negatieve review schrijft.
W A A R D E L O Z E FIRMA.
Zeg het voort!!
Kippers-Rijssen is een aanrader
Kippers-Rijssen is een aanrader. Ze hebben ons zeer goed geholpen, goed geluisterd en een prima service verlend (advies etc. bij aankoop aanhangwagennet).
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.