Kinapriser Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et 50M LAN-kabel som ikke virkede og skrev en ikke særlig god anmeldelse her. Blev så kontaktet pr. tlf. af en yderst behagelig Kasper Mønsted fra Kinapriser, som fremsendte returseddel via mail... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kinapriser har været en rigtig god hjælp og givet en rigtig venlig orientering vedr. Bluetooth USB Dongle - Vista. Den virkede første dag, anden dag virkede den ikke - ringede til Kinapriser, som fo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her sad jeg i min stol, for at fin det "bedste" cover til min nye Samsung Galaxy II s, hvor jeg efterfølgende lavede lidt reaseach omkring covers til mobilen, generelt fokus på kvaliteten osv. Efte... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Price Guarantee of video surveillance, surveillance camera, GSM alarm, GPS tracker, car accessories, alarm, memory card, wireless camera, Bluetooth Dongle, bluetooth headsets, door phone

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Betalt men igen varer!

Jeg købte et batteri til en Macbook Pro batteriet virket ikke, derfor kontaktede jeg kinapriser over mail. Her fik jeg så af vide de skulle snakke med producenten først. Det gjorde de så og jeg blev lovet et nyt batteri.
Da jeg så skulle oprette en RMA sag på deres hjemmeside var det ikke muligt, da jeg havde købt det uden at oprette en bruger samtidig. Derefter skrev jeg igen til Kinapriser efter noget tid kom de frem til at jeg skulle sende det med posten, så ville de refundere forsendelsen, og sende mig et nyt batteri. (Her er mindst gået 14 dage)
Så jeg vedlagde kopi af kvittering for forsendelse, fakture fra køb, samt samtale på mail. også sendte jeg pakken afsted.
D. 28 febkunne jeg se de modtog pakken ifølge postdanmark. Jeg skrev herefter en mail d. 2 marts for at hører hvor mit nye batteri blev af. Mailen blev ikke besvaret.
Derfor ringet jeg d. 5 marts hvor jeg forklaret hvordan og hvorledes, herefter fik jeg af vide at en anden medarbejder ville ringe mig op om lidt. Det gjorde de ikke. Derfor ringet jeg igen d. 6 marts hvor jeg igen fik besked på de lige skulle undersøge sagen, også ville han ringe igen lige efter.
I dag d. 8 marts har jeg endnu ikke hørt fra Kinapriser det er som om de forsøger at springe fra.

___________________
UPDATE jeg fik alle mine penge og forsendelse refunderet. Det viste sig at være på grund af personaleudskiftning.
Men synes stadig at det var en dårlig oplevelse og håber det var en sjælden fejl

8. März 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen stjerne :-(

købte en kodelås og skulle have et andet nøgelhus, så returnede det og fik lovning at et nyt ville blive sendt snarest. Vi bestilte i oktober 2013 , og trods henvendelse og lovning på nyt, sker der intet selv om vi er i januar 2014. Det er total uacceptabelt!

8. Januar 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin web-shop, en stjerne mere *

----------------------november 2013-----------------------------
Web-side og det t finde produkter = * * * * * (5 stjerner)
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Levering = * * * * * (5 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner)
Support = * * * * * (5 stjerner)
Reklamation (RMA) = * * * * * (5 stjerner)

------------------------maj 2011------------------------------------
Web-side og det t finde produkter = * * * * * (5 stjerner)
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Levering = * * * * (4 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner)
Support = ikke bedømt
Reklamation (RMA) = ikke bedømt

14. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik hvad jeg forventede

Jeg bestilte nogle fordelerstikdåser og forlængerledninger.

Jeg fik, hvad jeg bestilte, og det kom til tiden.
Varerne, jeg fik, er i en fornuftig kvalitet til prisen.

2. November 2013

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at produkterne lever op til dine forventninger.

mvh

Super

Super hurtigt meget fin vare til meget fin pris

23. Oktober 2013

Hej Bjarne,

Tak for anmeldelsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice og gode varer

Vi havde bestilt overvågningskamera og fået sat det op, men kunne ikke få til at virke på PC'en. Ringede og blev guiden igennem opsætningen på en super måde. En support som de godt kunne havde taget penge for men vi fik det gratis og det er super service. Desuden er vores 8 kamera (til en billig penge) super gode med så god en god kvalitet at man undres over de dårlige overvågnings billeder man ser på tv fra det offentligligerum.

17. Oktober 2013

Hej Anders,

Tak for din pæne ord, vi er glade for at det hele fungerer som det skal :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gode priser

Det var en god pris men leveringstiden var lang, længer end de skrev..

19. September 2013

Hej Jette,

Vi beklager din ordre var lidt længere undervejs end vi forventer. Vi havde desværre en teknisk fejl med vores leverandør der forsinkede processen, dette beklager vi selvfølgelig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Neutral

Blev temmelig irriteret, da jeg fik besked om at skulle hente varen helt i Horsens. For mit vedkommende en udgift i tid og diesel, som jeg ligeså god kunne have valgt anden firma, betale lidt mere og få varen sendt med post Danmark eller UPS.
Selve varen er ok og lever op til forventningerne og prisen.
Så det er alene transport efter varen.

19. September 2013

Hej Anders,

Prøvede du de alternative leveringsmetoder vi tilbyder? Der burde være et alternativ tættere på din bopæl...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

prisen er helt i bund...men ikke kvalitteten !

Min tvivl om hvorvidt kvalitetten på varen nu var ok, da prisen var meget lav, er bliv gjørt til skamme.... Jeg er godt tilfreds for pengeskabet jeg har købt til mine forældre som bor på plejehjemmet og har flere gange fået stjålet både penge og guldsmykker! Anbefaler det til formålet!

18. September 2013
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god handel

har benyttet kinapriser.dk en enkelt gang og er tilfreds med deres hurtige levering. Kvaliteten svarede også til forventningerne, så alt i alt en god oplevelse!

26. August 2013

Fem stjerner herfra :-)

Framragende handel, absolut ingen problemer overhovedet, varen var som den skulle være, rimelig billig fragt og blev sendt med Gls samt kunne hente varen oppe på min Q8 tank.

17. August 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr