Kildeskovshallens Fysioterapi Bewertungen 48

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Træning hos Thea har været en fantastisk oplevelse. Har bådet gået til gravid i vand, efterfødselstræning med baby og nu uden baby. Hun er en utrolig kompetent, nærværende og motiverende træner med sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efterfødselstræning hos Thea har været den bedste oplevelse. Jeg har tydeligt kunne mærke, hvordan min krop er blevet mere stærk. Thea er også helt fantastisk til at lege med babyerne, så der er fokus... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde igennem en årrække 1-3 gange årligt haft smertefulde lændehold der hver gang gjorde mig immobil i et par dage. Jeg har nu i 2 år gået på lændehold og har ikke i den periode haft lignend... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er kommet til behandling af bækkensmerter og migræne hos Thea i flere af mine graviditeter. Derudover har jeg gået til gravid- og efterfødselstræning hos hende i Kildeskovshallen. Kan ikke foresti... Mehr ansehen

1. Physiotherapiepraxis
  2. Kommunales Gesundheitszentrum
  3. Krankengymnast

Vom Unternehmen geschrieben

Kildeskovshallens Fysioterapi ligger i Gentofte nord for København. Vi er specialiseret i smertebehandling og genoptræning efter skade eller operation på land og i vand. Vi råder over 5 lukkede behandlerrum, en stor træningssal på 135m2, udstyret med træningsmaskiner, bolde, måtter, elastikker og andet træningsudstyr samt et varmvandsbassin. Desuden benytter vi resten af de skønne faciliteter i og omkring Kildeskovshallen såsom crossfitområde, gymnastiksale og udendørsarealer. Vi har handicapvenlige forhold både til behandling på briks, samt til træning i vand, evt. via bassinlift. Vores fysioterapeuter er yderst kompetente og videreuddanner sig løbende og vi har desuden stort fokus på faglig intern sparring. Vi tilbyder over 100 hold om ugen både til seniorer, erhvervsaktive, gravide og kvinder som har født. Se mere om vores konkrete tilbud på www.kildeskovfys.dk

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I bedre form hos Morten fysioterapeut

Fysioterapeut Morten Larsen har lært mig at deale med periodiske nervesmerter! TAK!
Han har motiveret mig til i 4 år at styrketræne på land og i vand 2 gange om ugen uden afbrydelser.
Ved styrketest dette efterår var min styrke bedre end for 3 år siden.
Uden Morten ville jeg ikke være i så god form. Jeg er næsten 79 år❤️

17. November 2025

Kære Annie
Tusind tak for din varme og flotte anmeldelse. Det glæder os dybt at høre, hvilken positiv forskel forløbet hos Morten har gjort for dig.
Din vedholdenhed gennem de sidste 4 år – både i styrketræningen på land og i vand – er virkelig inspirerende. Resultaterne fra dine styrketests viser tydeligt, at dit engagement betaler sig, og vi er stolte af at følge din udvikling.
Tak fordi du viser klinikken tillid og deler din rejse med os. Vi ser frem til at støtte dig mange år endnu.

Morgenstærk med Morten 07-08

Morgenstærk med Morten 07-08. Er det bedste jeg har gjort længe. Jeg får trænet muskler jeg aldrig har brugt under kyndig vejledning så man ikke kommer galt af sted. Tak til Morten og Kildeskovshallen.

17. November 2025

Antwort von Kildeskovshallens Fysioterapi

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌅💪
Det er fantastisk at høre, at Morgenstærk med Morten har været en god oplevelse for dig. Morten brænder for at give en tryg og effektiv træning, hvor både nye og "glemte" muskler kommer i spil – så det glæder os, at det kan mærkes!
Tak fordi du deler din oplevelse og sender en varm hilsen. Vi elsker at starte dagen stærkt sammen med jer og ser frem til mange flere morgentræninger hos Kildeskovshallens Fysioterapi.

Kompetent behandling

Jeg kan anbefale behandling og massage af Thea. Hun er en kompetent fysioterapeut, som samtidig skaber en behagelig oplevelse med hendes venlige væsen.

Antwort von Kildeskovshallens Fysioterapi

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Thea. Hun arbejder engageret for at levere kompetent behandling i en behagelig og tryg atmosfære, så det betyder meget for os at høre, at det er lykkedes.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – din anbefaling er meget værdifuld for os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Kildeskovshallens Fysioterapi! 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kun ros til Theas efterfødselstræning…

Jeg går til Theas efterfødselstræning og er forinden gået til gravidsvømning hos hende. Jeg er meget tilfreds med træningen, og anbefaler Thea til alle mine gravide veninder (jeg blev selv anbefalet Thea af mange af mine veninder). Thea er meget kompetent og god til at guid, hvilket især er rart ift. bækkenbund efter fødsel. En kæmpebonus er at hun er en supernanny til alle babyer som kommer med til efterfødselstræning - hun putter dem og leger med dem så deres mødre får mest mulig træning. Jeg er også blevet behandlet af Thea for SI-led problematik, hvilket løste mine problemer. Så kun ros herfra til en meget personlig og professionel oplevelse.

Antwort von Kildeskovshallens Fysioterapi

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! 💛
Det glæder os virkelig at høre, at du både under graviditeten og efter fødslen har haft gode oplevelser med Theas træning og behandlinger. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og godt guidet – især når det gælder bækkenbund og efterfødselstræning. At træningen også må give lidt ro og frihed til mødrene, mens de små hygger sig, er noget Thea er særligt passioneret omkring, så det varmer at høre, at det bliver værdsat.
Vi er også glade for at høre, at behandlingen af din SI-led problematik gjorde en positiv forskel. Tusind tak fordi du anbefaler os videre – det betyder mere, end du aner!
Vi glæder os til at følge dig videre på din rejse hos Kildeskovshallens Fysioterapi 🙏

Super competent fys

Super kompetent fys. Kan varmt anbefales.
Kommer regelmæssigt for at fastholde styrken i led og muskler de næste 50 år ;-)

Antwort von Kildeskovshallens Fysioterapi

Tusind tak for din positive anmeldelse! 💪
Det er fantastisk at høre, at du føler dig godt tilpas hos os og oplever en kompetent behandling, der hjælper dig med at holde dine led og muskler stærke – også mange år frem. Vi sætter stor pris på din tillid og det er en fornøjelse at være med på din rejse mod vedvarende styrke og velvære.
Tak fordi du anbefaler os – vi glæder os til at se dig til de næste mange træningssessioner!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super træning

Super træning. Den bedste i området. Træningen styres af en fysioterapeut, så der god vejledning. Klinikken mangler vægte for at få den sidste stjerne

Antwort von Kildeskovshallens Fysioterapi

Tusind tak for din flotte anmeldelse og feedback! 🌟
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med træningen og vores fysioterapeutiske vejledning. Vi gør os umage for at skabe den bedste træningsoplevelse i området – og din positive respons bekræfter, at vi er på rette vej.
Tak for din kommentar om vægte – vi er faktisk allerede i gang med at se på mulighederne for at udvide udstyret, så vi håber snart at kunne leve op til den sidste stjerne også 💪
Vi sætter stor pris på din opbakning og håber at se dig til mange flere gode træningsgange hos Kildeskovshallens Fysioterapi!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

smart telefonsælger kostede mig 8 dage i sygesengen

skulle bruge en idrætsmedicinsk fysioterapeut (som de udbyder), til behandling af specifik skade i ryggen.
blev igennem telefonen solgt en almindelig fysioterapeut som skulle være specialist i min rygskade.
efter 3 behandlinger og efterfølgende 8 dage i sygesengen, ophørte jeg samarbejdet med de amatører
Jeg kom efterfølgende i den korrekte behandling hos en idræts medicin uddannet og fik behandlet min skade på korrekt vis ,

8. Juli 2024

Kære anmelder,
Tak for din feedback – vi er kede af at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker, vores patienter skal stå tilbage med.
Vi bestræber os altid på at matche den enkelte patient med en fysioterapeut, der har relevante kompetencer og erfaring. Det er beklageligt, hvis du ikke har oplevet at få den rette hjælp hos os.
Vi har flere fysioterapeuter med efteruddannelse inden for idrætsmedicin og rygbehandling, og vi forsøger altid at rådgive bedst muligt ud fra den information, vi modtager.
Da du har skrevet anonymt, har vi desværre ikke mulighed for at følge op direkte, men vi står naturligvis til rådighed, hvis du ønsker en uddybende samtale om forløbet.
Hvis du har lyst, er du velkommen til at kontakte os direkte på info@kildeskovfys.dk eller tlf. 3977 4439 så vi kan få en bedre forståelse af, hvad der gik galt, og sikre, at det ikke sker igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var ubekendt med akupunktur og fik en…

Var ubekendt med akupunktur og fik en fyldestgørende forklaring om behandling og virkninger af behandleren samt hvad jeg kunne forvente. Resultatet af behandlingen kan jeg kun udtrykke ros for det virker
og har reduceret mit problem, så jeg vil fortsætte med at anvende akupunktur.

19. Mai 2025

Kære Maj-Britt
Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Graviditet

Jeg har for cirka 4 mdr siden begyndt at få en smerte inde i ryggen. Det virkede som om en nerve sad fast i midten af ryggen. I starten var det ikke så slemt, men så begyndte jeg at ikke kunne gå 100 meter uden smerten. Så jeg gik til lægen og fik en henvisning til fys. I fysen gav hun mig en øvelse og hvis det ikke hjalp, sagde hun at der ikke var noget at gøre end at vente på at jeg havde født. Det hjalp ikke og jeg kender en del massører som ikke turde trykke på mig pga graviditeten. For så nogle uger siden begyndte jeg at gå til gravidmassage og hun fik så fat i smerten af den nerve, som har betydet at jeg har kunne gå meget længere og ikke behøver at ligge med varmepude hver aften. Det er helt vildt og jeg er alligevel i uge 36, kan kun anbefale kildeskovfys i Gentofte. Jeg går også på deres bassinhold, det er også mega fedt især i forhold til andre gravidhold. Her træner man faktisk og man ligger ikke bare til afspænding.

6. März 2025

Kære Camilla
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig,

Har gået ca 2 mdr til gravid svømning

Har gået ca 2 mdr til gravid svømning. Super søde og meget kompetente fysioterapeuter. Godt system med mange tider der gør det nemt at lykkedes i en travl hverdag.
Særligt tak til Lene og Josefine, som jeg har gået hos. Mvh Majbrit og nu også lille Luna. ❤️

1. Dezember 2024

Kære Majbrit
Tusinde tak for dine fine ord og de 5 ⭐️

Efterfødselstræning og fysioterapi hos Thea

Under graviditet gik jeg til fysioterapi hos Thea som afhjalp mig med gener som ingen fys før har hjulpet med.
Jeg gik efterfølgende til efterfødselstræning - også hos Thea - som har været virkelig godt. Utrolig behagelig stemning, rigtig god træning for mødrene og god hjælp med babyerne (så man faktisk kan få gennemført træningen). Hun er også god til at tage hensyn til de forskellige behov man har efter en graviditet/fødsel. Jeg har været meget glad for at gå der.

1. September 2024

Kære Ida
Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter pris på at høre om din oplevelse hos os.
Alt det bedste til dig og din familie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget dygtig og hensynsfuld…

Meget dygtig og hensynsfuld fysioterapeutisk behandling.
Holdtræning foregår i stort lyst lokale under kompetent vejledning i netop de øvelser, som har betydning for mit velbefindende

31. Juli 2024

Kære Susanne
Tak for din flotte anmeldelse. Det sætter vi utrolig stor pris på.
KildeskovFys

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gjort en kæmpe forskel

Natasjas træning i varmtvandsbassin har gjort en kæmpe forskel i mit genoptræningsforløb. Veloplagt, kompetent, velovervejet, stor indlevelsesevne og meget løsningsorienteret. Kommunikation med virksomheden om det kedelige papirarbejde meget nemt, smidigt og efffektivt.

1. Juli 2024

Hej Anne
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at vi har kunnet hjælpe dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er ovenud begejstret for at gå til…

Jeg er ovenud begejstret for at gå til holdtræning hos Morten!
Morten er en superdygtig fysioterapeut, som er lyttende, empatisk og meget motiverende. Jeg føler mig for første gang virkeligt forstået i forhold til mine træningsbehov. Jeg har haft sclerose siden 2008 og har prøvet næsten alle fysioterapeuter i København uden at finde et sted, jeg havde lyst til at være. Først nu, hvor jeg er havnet hos Morten i Kildeskovshallen, føler jeg, at jeg har fundet STEDET og FYSIOTERAPEUTEN!

17. Juni 2024

Kære Camilla
Tak for din anmeldelse og de flotte ord. Vi er glade for din oplevelse hos os.
KildeskovFys

Jeg har gået til Glad træning i 1år

Jeg har gået til Glad træning i 1år. Det har hjulpet takket været fantastisk instruktør . Professionel vejledning og jeg føler virkelig det er mig det handler om, når jeg er til træning. Der er plads til dage med smerter. Så bliver træningen vejledt der efter.
Kan varmt anbefale det.

17. Juni 2024

Kære Hanne
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre om din oplevelse hos os.

Perfekt træningsforløb.…

Jeg har siden april måned 2 gange om ugen været til træning hos Kildeskovshallens Fysioterapi med min personlige træner Daniel.
Det har været udfordrende og velovervejede træningsforløb, som har givet mig mærkbar resultater.
Træningsforløb har været tilpasset mig og indtil videre indfriet mine forventninger.

14. Juni 2024

Kære Ib
Tak for din flotte anmeldelse.

God målrettet træning.

Jeg har trænet nogle år i Kildeskovshallens fysioterapi .Det er målrettet, god træning ,med øvelser til den enkles behov.Der er fin opfølgning og vurdering af vores indsats og jeg har haft god effekt af træningsforløb efter 2 nye hofter .Kan bestemt anbefale steder.

12. Juni 2024

Kære Birgitte
Tak for de flotte ord. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kildeskovshallens fysioterapi har gode…

Kildeskovshallens fysioterapi har gode og profesionelle medarbejdere. Jeg har gået til såvel varmtvandstræning som træning i salen gennem de sidste 7 år og har altid været tilfreds.

12. Juni 2024

Kære Joan
Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for din oplevelse hos os.
Mvh. Kildeskovshallens Fysioterapi

Seriøs fysioterapi

Har kun roser til jer 👏 går både til bassintræning og glad træning. Daniel som styrer Glad er top professionel, faglig dygtig, empatisk og meget støttende og opmuntrende på svære dage TAK
Bassintræning også i top og styres af dygtige Tone
Så i gør det godt, man føler sig tryg og i de bedste hænder. Så mine varmeste anbefalinger
Janni Rasmussen

10. Juni 2024

Kære Janni
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre du har en god oplevelse når du besøger klinikken på land og i vand :)

Genoptræning

Jeg kom til skade med mit knæ, efter at have stået på snowboard, og havde derfor brug for genoptræning af mit knæ.
Daniel er en dygtig fysioterapeut for han udfordrer mig, og bruger andre øvelser end du normalt ser. Efter kort tid har der været en fremgang, og man får lyst til at komme igen. Jeg er tryg ved ham, og går altid derfra med et smil.

6. Juni 2024

Kære Sofie
Tak for din flotte anmeldelse. Mvh. KildeskovFys

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr