Kija-Design Bewertungen 1’306

TrustScore 5 von 5

5.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikker lækre og søde ting. Har bestilt til barnedåb… total quite… bestilte lørdag og fik min vare allerede tirsdag. Det må man sige at være hurtig service og meget positiv overrasket… Ka KUN anbe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk sted, at købe bryllups dekorations ting. Smukke efeuranker og de skønneste roser til brug til en æresport. Jeg har flere gange handlet hos Kija- design, bestilt varerne online og få timer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefale at handle hos Kija-Design. Var i tvivl omkring noget ift. brugen af ballonfix og helium, så ringede til dem. Fik god vejledning over telefonen. Bestilte mandag og har i dag, onsd... Mehr ansehen

1. Geschäft für Partyzubehör
  2. Luftballongeschäft
  3. Hobbygeschäft
  4. Neuheitenshop
  5. Hochzeitsservice

Vom Unternehmen geschrieben

♥♥♥ KIJA-DESIGN er en webshop, hvor du finder alt det, du har brug for til din drømmefest. Både dekoration, festartikler, inspiration og tips til at gøre festen endnu sjovere. ♥♥ Du får kundeservice i top ♥♥ Du får kvalitetsprodukter til lave priser ♥♥ Du får hurtig og billig levering ♥♥ Du får 14 dages fuld returret ♥♥ Ingen skjulte gebyrer

5.0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og hurtig levering

God kundeservice og hurtig levering! Jeg havde bestilt nogle manila mærker, og fik ved en fejl leveret mindre antal end bestilt, men fejlen blev rettet med det samme da jeg ringede til dem, og jeg fik en ekstra pose leveret dagen efter! Bravo og tak! :-)

12. März 2026

Antwort von Kija-Design

Hej Marianne. Tak for din fine anmeldelse. Hvor er vi glade for at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Mvh team Kija-Design//Naja

Super flotte vare

Super flotte vare, til en fine pris.
Dejlig hurtig levering

10. März 2026

Antwort von Kija-Design

Hej Anja. Tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for. Rart at hører at vores priser og varer er gode. Mvh team Kija-Design//Naja

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, gode varer og hurtig levering, har brugt Kija-Design mere end en gang

28. Februar 2026

Antwort von Kija-Design

Hej Susanne. Tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Mvh team Kija-Design//Naja

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og præcis levering.

25. Februar 2026

Antwort von Kija-Design

Hej Lene. Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi virkelig glade for. Rigtig god weekend. Hilsen Team Kija-Design // Naja

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales, fine vare, gode priser og hurtig levering.

16. Februar 2026

Antwort von Kija-Design

Hej Jeanette. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Skønt at høre at du er glad for dine varer og den hurtige levering. Tak for nu og rigtig god fest. Hilsen Team Kija-Design // Naja

Fantastisk webshop

Rigtig god oplevelse!
Stort udvalg, fine priser og superhurtig levering.
Varerne var præcis, som jeg havde håbet på.
Alt i alt en nem og positiv handel – kan klart anbefales!

16. Oktober 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Anne. Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at alt levede op til dine forventninger - det gør os virkelig glade :)Tak for nu - ønsker dig en god fest! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Ros for jeres arbejde

Ros for jeres arbejde! Jeg har bestilt eksplosionsæske og den kommer meget hurtig...Flot design, kvalitet produkt... Skal anbefale jeres produkter til mine venner! Tusind tak!

10. Oktober 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Anders. Tusind tak for din flotte anmeldelse😊 Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du vil anbefale os videre - det betyder virkeligt meget for os. God weekend! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Fantastisk venligt personale

Fantastisk venligt personale, som gerne hjælper , når der er problemer.
Leveringen kom dagen efter, så vil helt klar anbefale Kija-Design til alle.
Vh Lilian

4. Oktober 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Lilian. Tak fordi du vil anbefale Kija-Design videre, det betyder virkelig meget for os :) Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og levering. Vi håber at se dig igen - god søndag! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overskuelig hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering

Dejlig hjemmeside og god inddeling i temaer. Gode fotos, der viser varen. Skønt med hjerte-markering undervejs, så man kan overveje og sammenligne inden køb. Hurtig ekspedition og levering. Flotte varer, der lever op til forventningerne og beskrivelserne.

17. September 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Charlotte. Tusind tak for den fine anmeldelse :) Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os. Det giver os motivation til at fortsætte med at levere den bedste service. Rigtig god fest - god weekend! Hilsen Team Kija-Design// Kirsten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem, overskuelig og hurtig handel

Nem og overskuelig handel. Hurtig levering.
Varerne lever 100% op til forventningen og deres beskrivelse på hjemmesiden (købte bryllupspynt til bilen og stof til vielsesport). Vil helt sikkert handle her igen.

1. September 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Rikke. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at alt levede op til dine forventninger :) Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag og glæder os til at byde dig velkommen på shoppen næste gang, du får brug for festpynt :) Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Stort udvalg

Stort udvalg. Fine priser. Og meget hurtig levering - og produkter præcist som håbet. Tak.

1. Mai 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Elisabeth. Du skal have tusind tak for den flotte anmeldelse :) Det er skønt at høre, at du er glad for både udvalget, priserne og den hurtige levering. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - af hjertet TAK :) Hilsen Kija-Design // Kirsten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine ting af god kvalitet

Fine ting af god kvalitet. Hurtig levering. Alt var som det skulle være. Mangler man bordpynt til sin næste fest, er denne hjemmeside et kig værd.

13. April 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Freja. Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvalitet og levering - det betyder meget for os, at vi levede op til dine forventninger. Tak for nu og tak fordi du anbefaler os :) Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Pynt til den kommende…

Vi fandt lidt pynt til den kommende konfirmation, og datteren kunne nemt have valgt flere fine sager.
Hurtig afsendelse og modtagelse.
Rigtig gik lige som det skulle.
Tak.

21. April 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Maria. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at jeres oplevelse har været positiv, og hvor er det dejligt at høre, at din datter fandt flere ting, hun kunne lide. Tak for nu - rigtig god konfirmation. Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, skønne små vandperler god kvalitet.og så genbruger de papkasser til forsendelse, det synes jeg er helt fantastisk at de er med til at passe på vores klode🙂

20. April 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Rikke. Tusind tak for den flotte anmeldelse - den varmer virkelig. Og hvor er det skønt, at du lægger mærke til vores lille indsats for miljøet ved at genbruge papkasser. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på❤️ Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og pæne servietter.

Vi bestilte nogle servietter fra Kijadesign og de kunne hentes allerede dagen efter. Servietterne var meget fine.👍🏻

15. April 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Naja. Du skal have tusind tak for den fine anmeldelse og topkarakteren - 5 smukke stjerner. Hav en skøn dag - og god påske. Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering af fine blade til oppyntning af festtelt til konfirmation.

2. April 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Pernille. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at bladene nåede hurtigt frem, så du kan blive klar til konfirmationen. Tak for nu - god fornøjelse med festforberedelserne :) Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, kan helt klart anbefales.
Bestilte mine varer fredag kl 13 og kunne hente dem på udleveringsstedet lørdag eftermiddag. Alle varer var som forventet.

29. März 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Lene. Tusind tak for din flotte anmeldelse :) Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at alt levede op til forventningerne. Håber vi får lov til at byde dig velkommen på shoppen en anden gang - rigtig god dag! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Kan klart anbefales.

Nem hjemme side at finde rundt på, fine priser, hurtig levering.. kun +++++ fra mig. Kan klart anbefales :-)

25. März 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Inge. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du vil anbefale Kija-Design, og at du har bemærket vores gode priser og hurtige levering. Tak for nu - god weekend! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Stor anbefaling

Har handlet her mange gange, og gør det igen. De har lige hvad jeg skal bruge til, at binde blomster med. Og så får jeg altid mine varer hurtigt. Kan kun anbefale Kija-design

26. März 2025

Antwort von Kija-Design

Hej Karin. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores produkter og levering, og at du har handlet hos os flere gange :) Vi vil glæde os til, at du "kigger ind" på shoppen næste gang, du mangler binderiartikler. Tak for nu! Hilsen Team Kija-Design // Kirsten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr