Rask levering😊 Hadde de sendt i mindre pappesker, så hadde jeg kunne fått levert i postkassen. (Et lite tips om å anskaffe mindre emballasje) Ellers veldig fornøyd med service!
En veldig bra nettbutikk med utrolig mye fint til barn som man ikke så lett får tak i andre steder. Varene kom kjemperaskt denne gangen også. Anbefales:)
Bestilte en fantorangen bamse, og den var som på bildet. Forventningene stod til det som kom og jeg er fornøyde. Bestilte bamse, fikk bamse.
Fant filmer her som hverken platekompaniet eller Cdon.com kunne skaffe, rask og billig👍🏻👍🏻👍🏻
Salg av leker, bamser og andre morsomme produkter kjent fra tv og film for barn
Gausdalsvegen 1148 B, 2656, Follebu, Norwegen
Kjapp levering. Men syntes at kvaliteten på lekene er veldig dårlig

Antwort von Barnebutikken Kiddi
Veldig rask levering,men en stor fordel å skjekke at dere sender rett vare.

Antwort von Barnebutikken Kiddi
Varen kom som beskrevet. Fornøyd kunde.

Antwort von Barnebutikken Kiddi
Litt treg levering. Men bra priser.

Antwort von Barnebutikken Kiddi
Veldig fornøyd, varen var i postkassen etter 2 dager!

Antwort von Barnebutikken Kiddi
Bra produkter og raskt levering. Anbefales på det sterkeste!

Antwort von Barnebutikken Kiddi
Rask levering, flott utvalg, fantastisk service og gode priser!

Antwort von Barnebutikken Kiddi
Veldig fornøyd med kjøpet, og rask levering.