Super service og hurtig levering. Hvis man kunne give mere end fem stjerner, ville jeg det. Jeg bestilte nyt speedometerkabel og drev klokken 16, og fik det med GLS i pakkeshoppen dagen efter. T... Mehr ansehen
Efter at have modtaget min ordre, opdagede jeg at en af delene var ridsede. Jeg henvendte mig og fik hurtigt svar, at det beklagede de og at producenten desværre ikke pakker det godt nok ind. Fair. Je... Mehr ansehen
Varene kommer virkelig hurtigt ud af døren, det er så dejligt at få en besked om at tingene er sendt med gls søndag så man kan hente mandag
Super fornøjelse at handle med KGI. Nem og overskuelig hjemmeside, godt udvalg af produkter til fair priser. Bestilling går nemt, og leveringen er hurtigt. Hertil skal nævnes at servicen er i top.... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Online salg af knallert og scooter reservedele så som, PGO, Yamaha, Peugeot og Aprilia samt Honda. Desuden scooter og knallert styling samt udstyr.
Brolæggervej 16, 6710, Esbjerg V, Dänemark
- kjeld@kgi.dk
- www.kgi.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Bestile kl 1530, kunne afhente dagen efter hos den lokale gls mand, alle varerne var der og i perfekt stand!
min kammerat købt en cdi boks til…
min kammerat købt en cdi boks til speedfight 1 som skulle fjern startsspæren men virker ikke

Forkert CDI boks. SKODFIRMA
Jeg gik ind på deres hjemmeside og fandt min scooter model.
Der var vist en enkelt CDI boks, og så går jeg selvfølgelig ud fra, at den passer til min scooter. Jeg bestiller den, får den hjem og monterer den.
Scooteren vil ikke starte.
Ringer til dem.
Jamen det er fordi min scooter er en DC og den CDI jeg har købt er en AC. Og der står også, at den CDI kun passer til AC systemer.
Jamen hvorfor i alverden er AC modellen så på listen over dele til min scooter?
Om de vil tage den retur?
Nej, det vil de ikke når den har været monteret.
Så der smed jeg lige 250,- ud af vinduet.
Magen til dårlig service skal man lede længe efter.
Føj for et skodfirma.

Antwort von KGI
Alt var perfekt det kom dagen efter jeg…
Alt var perfekt det kom dagen efter jeg havde bestilt det
🤬 Mange ting har jeg oplevet i mit…
🤬 Mange ting har jeg oplevet i mit liv . Men det her. det er nu det værste jeg bestiller en vare. Torsdag d. 13 juni kl16:32. Og 1 time efter . Og min kammerat bestilt den samme vare som jeg har bestilt og kører over og henter den . Og så kommer jeg over dagen efter og for at vide at min varer er udsolgt . Vi har bundet grund gide en var væk jeg har bestilt . 🤬🤬🤬👎👎

DÅRLIG SERVICE!!!
DÅRLIG SERVICE!!!
Da jeg roder meget i vespa ciao og Bravo valgte jeg at total renovere min hollandske vespa Bravo og da jeg vil have at mine ting er i orden, ja så valgte jeg at købe den dyre Athena alu cylinder i38.4mm hos KG import.
Og allerede da jeg kom hjem blev jeg lidt skuffet over kvaliteten af kittet, da der sad støbe rester/ flager tilbage på pakfladen ved skylle kanalerne.
Nå men jeg er sådan set et meget positivt menneske😁, så jeg fik slebet kanterne fint ned og renset sættet godt igen, for at undgå at de tynde flager brækkede af og lavede skade på den nye cylinder og motor, og blev egentligt godt tilfreds med sættet igen.
Og et par dage efter var jeg så klar til opstart og tilkøring eller det var ihvertfald hvad jeg troede. For kittet larmede /klirrede allerede fra første gang motoren var igang og efter 4 aftener med indysning m.m. plus hjælp fra dygtige folk i diverse forum. Måtte jeg konstatere at kittet aldrig hverken kom til at køre ordentligt eller trække noget som helst. Her må jeg være ærlig og sige at jeg godt ved at Athena er kvalitet, men jeg tvivler på hvilken sortering kg import bestiller hjem, da jeg ikke tror det er en 1 klasses sortering, men her kan jeg sagtens tage fejl.
Jeg / vi tog en hurtig beslutning om at prøve den originale brugte cylinder med nye stempel ringe, og knallerten har kørt super godt siden.
Nå men jeg er faktisk stadig optimistisk, for det vigtigste er jo at knallerten kører godt nu.
Og her kommer så min første fejl, for jeg kan nemlig ikke finde kvittering ( leder stadig og skal nok finde den).
Men før jeg kører ud til kg import skriver jeg en venlig mail og forklarer mit problem, mailen bliver også besværet og jeg får at vide at jeg skal skrive til Kjeld, da vedkommende der svarer er på ferie. Det har vi jo selvfølgelig alle brug for en gang imellem😎
Men efter 3 dage har jeg stadig ikke hørt fra Kjeld, så jeg kører derud og forklare den flinke mand bag disken om mit problem. Han mener ikke det er noget problem, for på kassen med kittet står der at den er købt hos KG import og hvilken dato den er købt. Men han siger at han hellere må spørge Kjeld, jeg hører Kjeld sige at det kan der ikke være tale om. Så er det at jeg bliver en smule opgivende, så jeg spørger om ikke jeg selv må tale med kjeld. Det syntes manden bag disken er en god ide, så han spørger igen kjeld om han ikke gider at kigge ud, og jeg hører at der skal siges at han snakker i telefon, hvilket han ikke gør.
Det er virkelig dårlig service, så jeg skriver til Kjeld allerede på vejen hjem, for må sige jeg er skuffet. Men det eneste jeg får tilbage er at trusler finder vi os ikke i!!! Hvad skete der der, man har vel stadig lov til at skrive en klage.
Fantastisk kundeservice
Jeg bestilte en pakke med dele til en Suzuki DM50 hvor pakken var i en GLS pakkeshop dagen efter. Dog var der sket en mindre fejl med en af de varer jeg havde bestilt. Men det fiksede deres kundeservice hurtigt og nemt.
Tak for en god handel (-:
Pisse god service
Pisse god service, og hurtig til at svare ik sidste gang jeg bestiller hos kgi :)
Fik noget forkert men.
Fik noget forkert men.
Fik det forkerte paknings sæt men da jeg ringede og sagde det så sendte de bare et nyt som var det rigtige det er pisse god service
Købte en kilerem til scooter som ifølge…
Købte en kilerem til scooter som ifølge KGI skulle være bedre end den originale som blev skiftet efter ca. 15000 km. Den nye var totalt udslidt efter 6000 km. Efter lidt tilsendte billeder og noget tekst blev der svaret fra KGI at jeg ville få en kreditnota på beløbet. ( Fik også forklaring omkring en slidt variator men den var ikke slidt). Det syntes jeg var god service, remmen var lige blevet 2 år. Så jeg kan anbefale KGI.
Har kun gode erfaringer med KGI
Har kun gode erfaringer med KGI. Har bestilt og modtaget dele over flere omgange, til ældre Kawasaki MX. Modtagne dele passer perfekt, og leveringstiden overholdes.
God service hos kgi
Hej Kgi jeg vil bare sige tak for en fantastisk service, har handlet med jer flere gange og har altid fået gode råd og vejledning om varen, og den er hurtigt leveret,kan kun anbefale kgi de er top professionelle, og varerne passer efter deres beskrivelser. Vh Allan Sørensen
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter.
Det hele starter med en misforståelse, over et sæt støttebolte og en forventning om at jeg bliver krediteret, eller i det mindste får erstatning.
Ingen af delene får jeg, ikke engang forsendelsen af den defekte vare får jeg krediteret, da de mener det er selvforskyldt, og de derfor ikke dækker forsendelsen, selvom det var aftalt. Deres grundlag er så at fordi jeg har givet dem "Forkerte Oplysninger" får jeg ikke dækket noget som helst.
Dog har det været en fejl at kalde Cylinder, for blokken, og det har jeg givet udtryk for, alligevel vælger de at ignorere mine anmodninger.
At støttebolt sættet knækker kan ikke være min skyld da jeg har ordnet MANGE knallerter/scootere gennem tiden, jeg har derfor valgt at oprette en indsigelse mod jer på det fulde beløb, da jeg ikke føler mig fair behandlet ud fra hvad jeg har oplevet med jeres ejer.
Desuden kommunikerer de med mig på uhensigtsmæssige måder, siger jeg ikke er kvalificeret nok, siger til mig de ikke "Gider" diskutere med mig over 15 + 80 kr.
Jeg sender sagen videre til forbrugerklagenævnet eftersom i har valgt ikke at løse sagen og lagt den på hylden, i stedet for at sige, du får dine 15 + 80 kr så er det ude af verden, så vælger i at "P****" på mig og sige jeg er ukvalificeret, har overspændt støtteboltene, sat dem i spænd, de har fået lidt småridser efter den nye udstødning.
Ordre dato: 13. Juni 2018
Ordrenr.: 526427
Jeg har købt et gasgreb samt…
Jeg har købt et gasgreb samt chokerkabel hos dem.
I følge deres information passer chokerkablet "perfekt" som gaskabel til netop dette greb. - på en Sonic.
chokerkablet er dog 4cm for langt hvilket de selv siger over telefonen og som står på diverse forum - men dette står ikke på deres side.
På en maskine der kommer til at køre på den gode side af 150 er jeg ikke interesseret i et kabel som er 4 cm for langt "passer perfekt", jeg ringer og snakker med Jan som ender med at lave en refundering af kablet tiltrods for jeg gav udtryk for at jeg bare ønskede et kabel der passer.
Jeg ringer så igen og spørger om et originalt gas kabel (De har kun 1 på siden), passer i det gasgreb jeg har købt af dem, Jan fortæller mig at det kan han ikke svare på - de har begge på lager, jeg kan ikke se problemet i at gå ud på lageret, finde begge dele og så måle om de passer sammen.
skod kunde service på fuld skrald -.-!

Helt igennem uacceptabel.
Jeg købte en udstødning og nye bremsebakker til min Aprilia Sportcity. Bremsebakkerne er flere numre for små, og udstødning passer ikke uden man skal lave alle mulige numre for, at få den til at passe på. Forrøret støder på stellet, sidder for tæt på plastik skjoldet og ophænget på udstødningen kommer aldrig til at passe med begge bolte på motorblokken, Hvorfor skriver man på hjemmeside at den udstødning passer på min scooter når det er så langt fra virkeligheden. Spild af penge og tid.

Dårlig service
Dårlig service. Man sender en mail til kundecenter med ønske om hjælp til at finde de rigtige dele til udskiftning af udstødning.
2 dage efter mailen blev sendt. Kom der en mail med kig på kgi.dk her kan du finde det du skal bruge.
Ingen form for kunde service

Dårlig kundebetjening
Dårlig kundebetjening.
Klagede over vare som var defekt.
Men kunne ikke få pengene retur fordi at jeg havde prøvet det.
Ikke engang en ny kunne de tilbyde.

Antwort von KGI
Bestilte bremseklodser til min scooter …
Bestilte bremseklodser til min scooter fredag kl 14.00
Idag mandag kl 12.00 står jeg med dem i hånden...
👍👍👍👍👍
Super fin sted og købe sin …
Super fin sted og købe sin reservedel...
Bestilt en forgaffel med en lille smule rust på røret der går op i gennem til speedometer huset... skrev jeg en mail til dem om det har haft en super fin god dialog og fik et yderst tilfredsstillende kompensation.. Så Kan varmt anbefale dem.. Det er og bliver mit faste sted og købe reservedel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.