Det er ikke muligt at komme i kontakt med Keramikladen hverken pr. Mail, som ikke bliver besvaret. Ej heller pr. Telefon, hvor svarer oplyser om åbningstider i forretningen i Kongensgade. Men denne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Har handlet en del hos Keramikladen gennem de sidste 3-4 år, og er super tilfreds med mine køb. Stellet er meget robust og ligner stadig nyt. Den sidste levering havde lidt problemer, men de blev løst... Mehr ansehen
Mandag aften ved 23-tiden bestilte jeg nogle julegaver over nettet heriblandt en julegave på Keramikladen.dk Jeg fik en mail tidligt dagen efter om, at min vare var sendt af sted og da jeg var hjem... Mehr ansehen
Jeg har for første gang handlet hos jer og er super tilfreds med min levering og min vare svare til billeder og forhåbninger i forhold til billeder og beskrivelser på jeres hjemmeside. Det er ik... Mehr ansehen
Keramik- Stentøj og Porcelæn, Stort udvalg i Polsk Keramik.
skovhaven 26, 5464, Brenderup, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
keramikladen er stedet du skal købe yndigt, funktionelt og smukt håndværk til køkkenet. har du først købt en tilbudspakke eller andre smukke ting fra keramikladen -kan du bare ikke stoppe igen
Keramikladen -det er lige som Chokolade
man ka' bare ikke få nok :)
Jeg syntes at keramikladen yder en perfekt service, bestiller varene og overflytter pengene. og vupti så har du det dagen efter. det må man da sige er perfekt service. Og varene er pakket godt og sikkert ind. så det kommer hele frem, de skal jo sendes med post danmark som ikke lige frem er kandt for service. Keramikladen er bare perfekte :-))
Ja, overskiften siger jo det hele
jeg ønskede mig krusene i fødselsdags gave. da jeg først havde dem kunne jeg da ikke undvære kagetallerkener, så dem har jeg lige købt seks styk af,de var tilbud.Det jeg faldt for er, at der ikke er et mønster der går igen på mine krus eller tallerkener,så mine gæster kan vælge det mønster de synes er smukkest.
Syntes alt har været perfekt, bestilling, levering og ikke mindst de leverede vare som bare er så fine..
ingen bøwl med hverken levering eller kvaliteten af produktet
Jeg har samlet tallerkener, skåle og krus, det er bare så flot...........
Utroligt men sand !
Ingen problemer med at bestille.
Ingen problemer med at modtag.
Varen var i orden.
Super
Jeg har handlet i Keramikladen flere gange. Varerne er jo fantastiske, og holder meget af at bruge og se på mine kopper, kander, skåle hver dag.
Det er så nemt at købe tingene over nettet, og der går kun få dage inden jeg med glæde står med pakken i hånden, og skal pakke tingene ud. Det er en glæde.
Rigtigt gode og flotte produkter og har du spørgsmål - uanset hvad - får du hurtigt svar tilbage på mail. Super dejligt og nemt.
Hvor er det lækkert. Man modtager sine varer så forsvarligt pakket ind. Jeg tror der kan spilkles fodbold med pakken og alle krus ville være hele. Når man ved hvor hårdhændet en pakke bliver behandlet fra jer til os er det en glæde at se hvor godt det er embaleret.
Hver gang har jeg med stor glæde modtaget 6 buttede krus, ingen skår alle hele (og smukke).
Tak for den nemme måde man kan få leveret sin pakke nemlig på arbejdspladsen, men pas på. Få jeres eget navn på. Min kollega trode nemlig det var premier til kontorpersonalet.
Jeg har nu handlet med jer to gange: Den første gang fik jeg leveret bestillingen hos mig i løbet af ganske få dage. Den anden gang hentede jeg selv varerne, da jeg alligevel skulle over Fyn. I havde sat varerne parat til mig, så de var lige til at hente. Oven i købet havde i pakket dem flot ind!!!
Meget bedre end disse handler bliver det ikke.
Endelig har I jo nogle pragtfulde keramik ting - jeg kunne let gå "shop-amok" :-)
Det var meget hurtig levering, dagen efter faktisk!!
Det er nemt at finde frem til de varer man gerne vil se nærmere på, og at bestille dem. Mine tallerkener kom hurtigt og helt problemfrit frem
Perfekt service og hurtig levering. Den sjette stjerne ville ha' været tjent, hvis kopperne, jeg købte, havde været lidt bedre at drikke af... Men tag ikke fejl - jeg er meget glad for dem...
Det er lækre produkter i god kvalitet, og personalet er flinke til at skrive mails.
Det er første gang, jeg har købt hos Keramikladen, og var imponeret over, hvor hurtigt, jeg fik mine kurs og te-kande. Sættet har været til stor glæde og brug, ikke mindst hos mine veninder. Vi havde dem med på en weekendtur, og det var utrolig praktisk at hver kunne have sit eget krus, fordi udsmykningen er forskellig. En af veninderne blev så glad for kruset, at hun straks har bestilt en sending krus. Så stor succes over hele linien
det er et rigtigt godt sted at handle på e-post, man får sin vare hurtigt
glæder mig altid til at høre nyt fra jer på mail
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.